Бранителят на Локомотив (Пловдив) Асен Георгиев се раздели с клуба. Договорът на бранителя със “смърфовете” изтича в края на този сезон и няма да бъде подновяван, пише Sportal.bg.
25-годишният футболист изигра 21 мача (15 в редовния сезон и шест във втората шестица) за тима през настоящия сезон, в които вкара един гол. Последният мач на Асен с фланелката на Локо бе финалът за Купата, спечелен с 1:0 срещу Ботев. Тогава Георгиев се появи като резерва в края на двубоя. Освен за “бяло-черните” юношата на Левски е играл още за Ботев (Враца), Монтана, Берое и хърватския Истра.

Асен е вторият футболист от настоящия носител на Купата, който си тръгва след сезона. Преди това контрактът си с клуба разтрогна хърватинът Вилим Посинкович. Очаква се да има още футболисти, който ще си тръгнат от “Лаута” преди еврокампанията на тима. Димитър Везалов, Янко Ангелов, Илко Пиргов, Абделхаким Буна и Игор Банович също за с изтичащи договори.

71 КОМЕНТАРИ

  1. Оооо майна,кво стаа…Единствените две думи,които ще кажа са….САМО БОТЕВ

  2. 15

    Асен са го нарекли като се е родил.

    След престоя на Лаута вече е известен като Асан.

    15 на 5

    • 14

      Добро утро, днес е петАк. В Пловдив вече така ше се казва.

  3. 1
    1

    Обаче усещате ли как курвите на Локо действат под команда – под строй на мач, под команда почнаха да лъжат за това, че били продали мача, под команда спряха и смениха плочата на новата лъжа за публиката им, която беше 2/3 статисти и която мистериозно я НЯМА в Коматево.

    Голям кеф е да гледаш как се гърчат, горките

  4. 16
    1

    Пак започнахте с циганските номера, буфери. Затова цяла България ви нарича “мангали”. Но помнете: който гроб копае другиму, сам в него пада.
    Освен това не сте особено умни като търсите конфронтация. Точно Борисов ви обясни, че не иска противопоставяне и конфронтация между феновете. Затова ще ядете големия шпек. Тепърва интересното предстои.

    • да, тепърв ще има разследване по жалбата на Ачо.

      Иначе интересното мина и ще ви е родилен комплекс завинаги!!

      Той умря!!

  5. 20
    21

    Колко е хубаво да слушаш рева на жълтите курви!
    Жълти селяндури, пишете си за надвиканите екскурзианти, че сте били повече, пишете и други глупости за ЕКТ и там, кой бил отбора на Пловдив!
    Ние взехме мача на мачовете в цялата история на пловдивския футбол! И то по безапелационен начин, както по трибуните така и на терена! Взехме и купа, за нахюграда, която нямахме, но я взехме точно срещу вас и то когато бяхме аутсайдери, а вие сигурни в победата, че даже готови предварително за празници???!!! БЕЗЦЕННО И НЕПОВТОРИМО!
    Нас сега ни боли дедовия, с кой ще играем в ЕКТ, ще бием ли или не!… Занапред, дори и да ни биете в някое дерби, каквото и да стане с клуба, за нас това е без никакво значение! Рано или късно пак ще се оправим, защото сме истинска публика и взехме мача, който трябваше и който ще се помни ВЕЧНО!

    Успех в търсенето на успокоение за вас селяндури жълти. Но знайте, НЯМА ТАКОВА!

    • Накратко след дългия ти пост (който не изчетох): 15 на 5

  6. 2
    2

    Шеф Подолски отвори втори “Мангал Дюнер” в Кьолн.

    Световният шампион с Германия Лукас Подолски отвори втори дюнер ресторант в Кьолн.
    Второто заведение от веригата „Мангал Дюнер“ беше открито в район Калк на града с известната катедрала.

    Г-н Крушарски трябва да го съди този за незаконно използване на търговската марка на ФК Мангал Столюпиново.
    От друга страна, ето възможност за кариера за всички, освободени от отбора.

    • 7
      3

      Не бе, това е чудесна възможност за тошкУ нИделиф да се върне на работа в Германия!

    • Такава търговска марка е само в болните ви мозъци! Има търговска марка Изгрев бойс Столипиново, за весели, мургави жени(защо не и за мъжки курви като Жоро и Тодор пакистанеца) и не на последно място и за весели прахчета! Лапаш биберона, запушваш лайняни чофкалник, и по копторите на Столипиново така и по околните села! Безмълвно, квадратни тикви!

      • Кви братя сме ви вие, мангали прости? Разпадайте се като искате.

        Винаги в сянката на големия Ботев.

  7. 4
    1

    Да те обрежат е едно,но да те изнасилват негра е друго.Само съединителите остават.

    • 9
      2

      С мен и съединител не остава, питай жълтите курви от 15.05. 2019 е няма такова изнасилване с разпрани дупета

    • 10
      4

      Казано с три думи- ЕБАХМЕ БОТЕВЪ В ГЪЗА…

  8. 12
    4

    Имаме много да си връщаме на Ботев. Дано някой от нашите им вкара гол с ПЕТА, тя ги превъзпита в подчинение, ПЛОВДИВ официално стана ЧЕРНО- БЯЛ, обявиха го и по Диема. Пловдив е черно – бял!!!

      • 8
        4

        ВИДЯ СЕ ЧЕ ЕБАХМЕ БОТЕВЪ В ГЪЗА ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО БЯЛ

      • 4
        2

        15 000, 10 от които с безплатни билети, кремвирш и сокче! С една дума, екскурзианти! Я сравни тогава, колко бяхте жълтурите на шествието ви , когато взехте купата и после пред общината??? И после виж, колко бяха Пловдивчани миналата седмица???
        Вие в града сте 2-3000. Всичко друго е от село! А и такива дето бяха с безплатен билет, екскурзия и хапване! Затова Локото ви надвика през цяла България и ви унижи! А вие само гледахте. Нека сте били много?! Истината е, че отидохте в София като аслани, а се върнахте по селата си като насрани!

        • Единственото безплатно нещо около финала беше екскурзията на бай Мангал. Въпреки нея, 15 на 5 за Ботев, господарите на Пловдив!

      • 2
        1

        10000хиляди от селата и 4000 хиляди цигани от Изгрев бойс!

        • Екскурзианти, сокчета, кренвирши. 15 000 са си 15 000. Вие що бяхте 3 пъти по-малко бе, жалки гниди.

  9. 9
    10

    Черно- бели братя, нямам търпение за следващото унижение на ботевЪ- мачът им с ЦСКА. И чорбите ще ги напорят мощно, поне с 5 гола. Побелелия призна,че Коматево е в шок след ПЕТАТА НА ОЖБОЛТ и се моли сезонът да свърши, а и ЦСКА има да им връща МНОГО за полуфиналите за купата… ЦСКА- ботевЪ 7:0 плюс празна гостуваща клетка. НАСЛАДА ЗА СЕТИВАТА, жълтите пак наебани…

    • 6
      9

      Черно – бели братя, чакаме жребия за ЛЕ. Дано да не е Оксер (1:7)

      • 11
        7

        Няма проблем и да е Оксер, ходи ми се във Франция. Важното е,че ЕБАХМЕ ботевЪ В ГЪЗА!!!

        А и се молете Монтана да загуби баража, че пак ще има 6:0

        • 12
          6

          Абе Станиславе , ти в София не беше на финала , във Франция ще ходиш , смешко, гледай децата да не се бият в училището и не се занимавай рано рано с глупости.

          • 6
            6

            Ако работя в училище с ДЕЦА означава , че не съм психично болен, както твърдите, а просто обичам да ЕБА БОТЕВЪ В ГЪЗА…човещинка…

  10. 6
    3

    Не му се играе на човека в отбор без фенове,това е обида за футбола.Всеки мач празен стадион и тото изпълнения,разбирам го.Никой не иска при мангалите.

  11. 6
    6

    Никой не иска да играе в отбор без фенове!

  12. 6
    12

    Абе ей (Ш)локовци, защо излагате европейската столица на културата в европейската ПРОВИНЦИЯ на културата? Каква е тая хореография? Обърнахте ли я? Какво беше нарисувано? Да ви таковам в ладовете спрели. Един мач на века и тотално осиране с този чаршаф. Безидейни , бездарни, пълни минуси. От поляната ли ги събрахте да ви я рисуват? И този черен латекс не свърши ли вече? От 10 години го търкаляте. Бедняци, парите за курви и дрога на жабарите и колхозниците ли отидоха? То бива бедни бедни , ама това е резил пълен. В най-големия мач, най-жалкият парцал. Спортклуб, античният, балабановата къща – балабановата къща , аничният , Спортклуб. Даже Крушарски ви се мръщи, защото хореографиите ви са едни и същи. Знаменцата вече 5-ти мач … поне им сменяте местата. Не виждате ли братлета идеите им са от 99-та. Основателите на Ultras културата в България. А всъщност обикниовени кръчмарски побойници. Те мозък нямат – идеи искаш.

    • 14
      5

      Боли ли курво жълта много боли нали…..айде сега лекичко го извади от устата и говори ясно да ти се разбира убитак стрямски.

      • 3
        6

        Слушай какво господине, когато се запознах с Ангел Ангелов – Ангелът… в градската библиотека, човекът се обръщаше към мен на вие. Ти знаеш кой е той? Влизал ли си в библиотека? Не ме боли въобще за този селски мач, нито за двата селски отбора. Да те светна утрепчице, този горният е авторът дето ви събираше цялата информация за книгата месеци наред, статия по статия. А ти кой беше, че ще ми говориш така?

        • 8
          2

          Така е този човек респектира голяма част от малодушната ви публика ! Вземете напишете и вие една книга за вашия клуб, господине и пишете с факти ! Този селски мач ви е влезнал от гърлото до петата в слабодушната ви същност ! Ще ви разяжда много дълго време!

        • Лично се познавам с Ангел , и ? Аз също не псувам като хамал тук , от тези локомотивци съм които обичат отбора си , а не мразят противника , ясно ? Ти от кои си? От тия 6000 дето викаха само “Цигани” ,или от другите 6 хил до тях . дето не знаеха за какво са на мача ?! Не се прави на оригинален , маргинали и Отрепки е имало навсякъде , ще продължи да има и занапред, и от нас зависи поне да са по-малко олиготата, като стикс и фекала или тодор примерно(пиша ги с малка буква умишлено), приятен ден!

  13. 3
    6

    NEMA PARI BEGAYTE ASEN GEORGIEV TUKA NA LAUTA JAMIYA SA EIBRALI VSE MIRSHI NE ISKAM I AZ DA STANA MIRSHA KATO TYAH

  14. 24
    1

    Асенчо, Благодарим ти !
    Да си жив и здрав и успех !

  15. 5
    13

    Пъри ут Ивропътъ жъ земим, аку играм нъ хендикап!

  16. 6
    12

    Нъли жъ прудавъми ва! Що си одът без пъри! Предприятиету нъли ръботи!

    • 18
      8

      Не всички бележат с ПЕТИ,жълтокожи, трябва класа! А с вас може и юношите ни да играят и пак ще ви бием. Просто ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ…

  17. 24
    7

    Няма триене майна !

  18. 29
    1

    Абсолютно нормални процеси след края на всеки сезон. Едни си отиват, други идват, да се надяваме ръководството да си свърши добре работата през този трансферен прозорец, да се запази гръбнака на отбора и да се надгради с няколко класни нови попълнения. Тези момчета вече записаха имената си в историята, желая много успехи на всички в отбора без значение дали остават или си заминават!

    • 15
      16

      Toва го кажи на помиярите срали в темата за Кайзер

      • 27
        15

        Срахме ви в лицата насред Васил Левски и на терена и по трибуните! Унижението беше толкова голямо, че самите вие, жълтите, нарекохте Ботевъ КУРВА, Тошко продажник… какво остава за един форум?Ще си освобождаваме червата всеки път когато можем-ПО ВСИЧКИ ФРОНТОВЕ, вие сте нашите Кукли за подигравка!Това е вашата съдба, да серем във вашите лица…

      • 15
        2

        Не те ли е срам да сравняваш напускането на Кайзер с това на Аесн?

    • 11
      1

      Абсолютно вярно.
      Гръбнака трябва да се задържи поне докато играе за Европа.
      После ще е нормално да се продадат най-добрите, но дано да е на много добри цени.
      А дано да им се намерят равностойни заместници преди това

  19. 21
    4

    Странно нещо са българските футболисти – не са във форма, но се сърдят като не са титуляри.
    Ами като напуснеш, къде ще идеш, бе майна?!

      • 15
        5

        Бруно го харесваше, но явно се е разочаровал …

  20. 17
    12

    Добре,че се махнах от гнусния отбор коматевски. Молехме се двамата със Смаил паша да ни изритат, ама те благословиха само мен. … 15 000 свити заешки сърца със скрибуцащи криви глави

  21. 22
    9

    Важните са Езе и Везалов в центъра на отбраната, последният се прероди чрез черно-белия дух и забрави Везеловките си, донесе КУПАТА НА КУПИТЕ, В МАЧА НА МАЧОВЕТЕ, ВЪВ ФИНАЛА НА ФИНАЛИТЕ…

    САМО ЛОКО!!!

  22. ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ, КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА, НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
    28
    9

    АКО ЩЕ И С НОВ ОТБОР ДА ПОЧНЕМ. ВАЖНОТО Е, ЧЕ Ш@бахме жълти индианци в най-важния мач в историята на бъллгарския футбол. ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ, КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА, НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

    • 17
      8

      Недей, че им бъркаш много надълбоко в чревния тракт от долната страна с този коментар на жълтите шафрантии!
      Те си знаят едно – били 15 000 и това е най-важното за тях. За тях няма значение, че ги шибаха безмилостно, че бяха унизени пред погледа на цяла България в определения от самите тях предварително мач на века, в който ще се види кой е Господарят на Пловдив!
      ОТ една седмица повтарят една и съща мантра – 15000 на 5000 и се надяват светът да им повярва, че това е било истина. Както и да намерят утеха в тази лъжа…
      Е, не става, жълти шафрантии! Истинските цифри са 11000 за Ботев и 9000 за Локомотив.
      ОТ тези 11000 имате 2000 подарени бирета от ПИМК, 2000 от КЦМ и 1000 от ОБщината, закупени в сектор А. Всички тези 5000 билета бяха натикани в гърлото на пълни безхаберници, които вероятно стъпваха за първи път на стадион.
      Тоест, истинските цифри са 9000 за Любимецът на Пловдив и 6000 за обитателите на Пловдивските околии.

        • 8
          4

          Грешка имаш, 42000 са циганите от Изгрев бойс! И бройката на циганите си вдигат, ха смешковци!

      • 10
        4

        Нека да са 15000 хиляди, нека! Резултатът е 0:1 , а Пловдив ще е години наред ЧЕРНО-БЯЛ!

  23. 17
    24

    Съгласен съм с Буна, Станков и Посинкович-в тоя цигански коптор не се диша, разберете!

    • 23
      9

      Помак, не се притеснявай! Ще дойдат по-добри! Отивай да доиш кравата!

Коментарите са затворени