Една от най-големите живи футболни легенди Христо Бонев отиде на крака да поздрави премиера Бойко Борисов, който инспектира, как върви реконструкцията на Асеновградско шосе. Зума прегърна Борисов като стар приятел и му пожела успех. Борисов отговори със здрав захват, с който гушна Зума и Атанас Узунов, пише ПИК.

Премиерът заяви, че това, което е видял по време на финала между градските съперници Ботев и Локомотив, го е убедило, че в Пловдив трябва да има голям стадион.

147 КОМЕНТАРИ

  1. Все се питам от кога Зума и Узуна станаха геодезисти, строителни инженери и ….? Ааааа, да! друго си е лично да благодариш!

  2. 3
    1

    Само да питам, Бойко нареди да спечелим финала на полувремето докато го гледаше с жълтура Зико ли?!

  3. 5
    2

    Кога най-накрая някой ще излезне и ще разясни на празните глави и от двата отбора, че тая история с два стадиона един за Локо и един за Ботев няма да я бъде. Уж заемът от фонда на фондовете за Колежа няма как да се случи, защото ресурса във фонда за област Пловдив стига само за един стадион, което съответно прецаква Локото. “Бащата на народа” вчера им каза 3 стадиона не може седнете се разберете да ви оправим стадион Пловдив. Така че Лаута и Колежа приключиха дано драмата по-бързо да се преглъща и да се започва с Голямата къща, че ни писна да ходим ту до Бургас ту до София. Ако финала се играеше в Пловдив щеше да има 40 000 на стадиона.

    • Идват избори, “строим стадион”. Изборите минават, стадион няма. При всички избори се говори за този прословут стадион Пловдив и той дори не е започнат. Докато в София не си построят стадион, в Пловдив няма да се случи.

  4. 7
    4

    Цигански срам – 5000 на най-важния мач в жалкото им съществувание. Факт.

    • 6
      4

      И с безплатна екскурзия при това! О Кюстендилци, мангали прости, обречени сте в Пловдив да сте гости!

      • 5
        2

        17 автобуса бяха безплатни бе, злобар. Това са под 1000 човека.
        Кво се плюнчите в тоя горум, рапони такива. Промити мозъци на безперспективни лапета.

    • 2
      1

      статисти с дъждобран, жълта хартиена шапка и кренвирш в джоба под строй от КЦМ

  5. 2
    2

    Батман Бойко ,истинският голмайстор.Гледа мача с ботевисти,празнува с шльковисти.Така се печелят избори.Агитката подкрепила трактористите е доволна.

  6. 6
    3

    Пичаги на нази стрямалий бат Стоян канара ни намери цаката……мажем обилно дупарите с вълшебния крем от куромела и ни га усещаме га влява ба и после у хоремака на бай Нско селския са лющим с мента и мастичка и пеем мощно ……ооооооооо мой Бутвфъ ний за тъийеб га жа умрем.

  7. 4
    4

    Бойко им уреди купата и идва за гласовете за изборите

  8. 5
    8

    Ама…..гола от центъра , ааааа???? Срам и унижение.
    За да измият тоя срам и за да се отърват от кошмара буферите трябва да вкарат красив цигански гол с гъза за да онагледят с него своето жалко съществуване…

      • 2
        4

        Исках да напиша: насрахте ни, папагали…

    • 3
      2

      НЕЗНАМ КОЙ Е ЖАЛЬК НО И 5000 ч ВИ НАДПЯХА И ТОТАЛНО ВИ НАДИГРАХА ….КАКВО РЕВЕТЕ…БЬДЕТЕ-РЕАЛИСТИ.НА ВАС ВСЕ НЯКОЙ ВИ ПРЕЧИ ИЛИ ПРОДАВА.ЦЯЛА БЬЛГАРИЯ ВИДЯ КОЛКО МОЖЕТЕ.

  9. 9
    3

    Пета много ги боли кривите глави. Станаха още по-криви.

    Обаче сами ще се доунищожат – едни клевети, едни разследвания…. голям кеф!!

  10. 7
    7

    15 на 5 – това е положението! Пловдив е само наш!

    Господарите на Пловдив!

    • 8
      2

      Това, което отбора ви беше на финала се отнася и за феновете ви и за всичките ви приказки след това. От 15-05 вие сте несъстоятелни.

    • 8
      2

      Я как хубаво си запомнил датата: 15.05. Пловдив е само черно-бял. Истинския господар на Пловдив е Локомотив Пловдив а по селата – жълта тишина.

      • 4
        7

        Аланкоуууу. Свали си розовите очила и бъди реалист. Изгонихте мангалите и се видя колко точно сте. А за селата не говори, че да не ти пращам снимки от пловдивските околия. Всичката сган изпълзя от къра с тениски на Локомотив. В Столипиново всеки 2-ри манго бръмчи с черно-бяло райе. В Калояново след като наебе брачедката си слага екип на Локо… Стегни се и осъзнай, че сте малцинство. На 100 арменци… 98 са буфери… Абе общо взето сте си любимците на малцинствата!

        • 5
          2

          Арменците не са ли хора бе умнико?! Точно в това е магията на Локомотив, има фенове от различни националности и прослойки на обществото. От бедни хорица бачка тори и безработни до богати и интелектуалци. С право може да се наречем ние сме отбора на народа.

    • 6
      2

      Статисти със суха храна…

      Боли ли петата в гъза?!
      Свиквай! Вечно ще е така

  11. 6
    4

    Tova 15 na 5 deto go povtariate seliani , samo vie si go viarvate . Samo na Layta ima prodadeni 7000 bileta , taka che stiga s vashite izmislici

    • 4
      2

      Da ne zabraviame i faktite kak gi zakarahte tia hora v Sofia jalturi lajlivi

      • 5
        5

        Със собствени средства – без безплатна екскурзия като при бай Мангал. Това са фактите, циганино – радвайте се на момента, но всичко ще си е скоро по старому.

        С обич,
        Господарите на Пловдив!

  12. 11
    7

    15 на 5 – това е положението! Пловдив е само наш!

      • 5
        4

        Не използвай думи, чието значение не разбираш – вероятно си мислиш, че звучи умно, всъщност е безсмислено.
        От друга страна, кой ли ще те разбере сред малкото фенове, които имате…

        15-5 – замълчете пред фактите. Не си напълнихте сектора в най-важния мач в животеца ви…

        • 1
          1

          Несъстоятелен – синоними:
          неоснователен, неуважителен, безосновен, безоснователен, голословен, неубедителен, неприемлив, безсмислен, безполезен, безцелен, напразен, нелогичен, абсурден.
          С други думи – отбор, фенове, приказки на фенове на Ботевь

          • 2
            2

            Не ми се обяснявай. Обяснявай на циганетата.

            5000 на финал – срам.

          • Жълтурите абсолютно убедени в успеха се юрнаха да вдигат купата.
            Четири от пет от тях, ако знаеха как ще свърши мача, нямаше да си изоставят нивите. На дерби, което всички знаеха, че ще загубите, бяхте точно нула. Поне сте последователни в действията си: колкото е по-сигурна загубата, толкова по-малко, колкото по-сигурна победата и по-голяма наградата, толкова повече. Това го показахте на всички, бъдете сигурни.

    • 6
      2

      Я как хубаво си запомнил датата: 15.05. Пловдив е само черно-бял. Истинския господар на Пловдив е Локомотив Пловдив а по селата – жълта тишина.

  13. 2
    5

    А нее де жъ гу играм евруту ва??? Нъли имъми скели, ливадъ…

  14. 10
    6

    Няма Дража няма мажа тук Аз важа Ожболт с петата ви го изпраска два ката !!!

  15. 7
    7

    И ние с брата и Косьо искахме да идем до Бойко ама не ни пуснаха. Приличали сме на Джипси Кинг а пък брата приличал на Дракула. Лоша работа. От утре декларации против Локото. Почваме.

  16. 9
    3

    От една смешна зала прибрахме 50 милиона. Ще строим сега стадион за 100. После може и космодрум да направим на античния. Важното е да гласувате с правилната бюлетина.

  17. 6
    8

    Сега стана ли ясно и на жълто черни и черно бели за какво иде реч. Нито Колеж ще има нито Лаута. Отива се на вариант стадион Пловдив и двата отбора играят на него. Май това ще е най-добрия вариант за всички. Трябва малко време да се озрее за идеята сред по-крайните привърженици, но решението е взето.

    • 6
      5

      Нито Колеж ще има, нито Лаута, нито стадион Пловдив…

  18. 10
    19

    Тази снимка напълно разсейва съмненията . Тиквата е наредил /през Ачо Палийски/ Ботев да не играят , купата да се даде на циганите. ПОДАРЕНА КУПА.

    • 16
      5

      Турски манаф!Точно така!КУПАТА Е ПОДАРЕНА ОТ НАЙ-ПРОДАЖНИТЕ КУРВИ В ИСТОРИЯТА!СЪЩИТЕ ТИЯ ДОЛНИ КУРВИ КОИТО ДО ПРЕДИ МЕСЕЦ ГИ БОГОТВОРЯХТЕ!БЛАГОДАРИМ И СБОГОМ!ХАХАХАХХАХАХАХААХАХАХАХА

  19. 16
    13

    За пореден път се убеждавам колко малки, нищожни душички имат жълтите глави. Господа жълтурковци, ако се поинтересувате, ще забележите, че точно тези двамата попитаха и за вашият мизерен стадион. Вместо да плюете като безмизъчни твари, кажете едно евала на тези двамата, на които между другото не им е работа да мислят за вас, но уви къде са вашите ръководители, които трябва да мислят за строежа?

  20. 18
    15

    Колкото и да се мазните мангали,на финала се видя че Пловдив обича ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!

  21. 20
    9

    СУПЕР, БРАВО, ДАНО ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ БОЙКО СЕ ЗАДЪРЖИ НА ВЛАСТ ЗА ДА ИМАМЕ ОЩЕ ТАКИВА УСПЕХИ И МНОГО КУПИ, ЗА МЪКА ЗА ИНДИАНЦИТЕ

    • 15
      1

      Точно така. Мамин Ваньо има да строи квартал на мястото на бирената.

  22. 12
    13

    Да благодарим на господин Бойко Борисов, че лично ни уреди купата. Това е повече от ясно и само слепец не го вижда. Достойно е да си признаем. Естествено, че на 26 ти май ще го подкрепим.

    • 15
      9

      Бъди по-кyлтyрен прошльо,още не сте благодарили на Домyс Ага за 2017,може би в следващия мач с Лyдогорец и пак с дyпенцата , нали Ботяфъ Сопот дрyг начин не знае!!

  23. 20
    7

    Жълти палячовци,
    В опитите си да измиете срама, вие де чудите каква глупост да измислите за успокоение, но изобщо не усещате, какви автоголове си вкарвате!До тук са два!
    1-ви автогол:”ДадохмИ купата на буфИритИ”
    Тук лъсвате с имидж на продажни курви и то от най-продажните!Да легнеш на градския съперник в такъв мач е меко казано СРАМ!
    2-ри автогол:”БяхмИ повИчИ от буфИритИ”
    Три пъти по-малко публика да те размажат от викане и да се чувстваш гост!И това е меко казано СРАМ!

    Тааа жълти палячовци,
    Чакам с нетърпение и трети автогол, за да стане хеттрик…хахахахха!

    В допълнение прибавяме и “великите хулигански подвизи”(да нападнеш 85годишен човек и да откраднеш знаме от майка с дете, че и гордо да се снимаш) картинката е пълна!

    Та така жълти палячовци, страхливи….
    Просто съдбата си я заслужавате от всякъде!Радваме се, че турските ви миризливи задници лъснаха пред цяла България!
    БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА СПОМЕНИТЕ , НО Е ВРЕМЕ ДА СИ КАЖЕМ СБОГОМ!
    Нали така,курви безморални!?

    • 7
      6

      Нормално е да те надвика по-малка на брой сган. Мангалите са алармаджии по душа, викат и крещят с и без повод.

      • 7
        2

        Умря ли вече от злоба и мъка ма, циганко гранясала!?
        Ако не си, режи вените и да се приключва!
        Баси густото майнаа!

        • Оти да сам омряла ут мъка бе асанчо, нъл ни дадуха купъта жалтити бе сине, кво кът сам сигънка сарсету ми е лукомутиф бе чаве грозно

  24. ПФК " Локомотив"-Пловдив Носител на Кyпата на Кyпите
    10
    7

    Да обобщим отново за пореден път версиите на Жълтите мyхльовци които ги обзе шизофрения,депресия и не им остави капчица достойнство,за чест да не говорим.На тези вече ще им викат „Кyрвите на Локото“

    1.Белия продал мача.На кой несе знае ,пък и не може да се предположи.
    2.Фyтболистите продали мача.Yшаитя дебелак от Белозем биел нарочно неточно.
    3.Самyилов играл на високия коеф.за победа на Локомотив(да се разбира Гочето продал мача)
    4.Доктора два дни чистил играчите на най-презрените Кyрви в България от допинг и ги направил на парцал.
    5.Пак Белия виновен,обаче защото не можел да си нареди и мотивира отбора(да се разбира ,че нищо не разбира от фyтбол) до преди мача най-великия треньор в България.
    6.Най-новото от днес, Бойко подарил Кyпата на Локомотив защото Бонев и Yзyнов го помолили да спаси сезона(Каъв е интереса на Бойко не се yточнява).
    7.Някой подарил Кyпата на Локомотив(пак не се yточнява кой,може би извънземните)
    8.“Бе мани я тая кyпа ние си имаме бол и не ни трябват кyпи и Евротyрнири ще подарим на бyферите една“

    Време е наистина да ВИ кажем „Кyрви Сбогом“ и от сряда нататък ще слyшате тази песен винаги в Дербито в следващите 50 години.

  25. 14
    9

    Проста, жълта сган!
    Толкова ни мразят, че собствените си успехи ще отрекат, само и само да омаловажат нашите.
    Тъпанари жълти, в момента в който кажете “подарена купа”, отричате спечелването на вашата купа. Но вие сте ОК с това.
    Освен това, за тях е по-важно ние да нямаме, отколкото те да имат. Преди време, когато стадиона им се строеше с пълна пара, основното на което се радваха беше, че те ще имат супер стадион а ние не, и това ще ни се натяква непрекъснато.
    Сега, не искат стадион Пловдив да се направи, за да не можем ние да играем там, и са ОК, че и те няма да могат да го ползват.
    Но какво да очакваме от едни подли, долни селяни?

    • Баси циганската логика изкара… Що да отричаме спечелването на нашата купа бе, прошляк?

      • Ако IQ- то ти беше двуцифрено число, бих ти обяснил. Но в настоящия случай, няма смисъл.

  26. 10
    9

    Знам,че в този интимен за вас момент ще ви стане гадно,но една петичка изобщо не може да се сравнява с култов гол страшилище от 50 метра и то ( забележете ) отбелязан в собствения ви дом на „Лаута“ Хиляди голове са били вкарвани с петичка…Това не е нещо специално и го могат включително и децата на квартално ниво,така,че вижте там… по-добре измислете нещо друго… Вашата петичка е много слаб…нищожен аргумент който показва само вашата…слабост. На вас най.. би ви отивал един красив цигански гол с ….гъза.

    • 5
      5

      Shte vi boli oshte 50 godini za tozi final.jalti kurvi.vsqko sledvashto derbi nqma da e kato finala.predi 15 godini vi pratihme v selskata grupa na 15 05 19 vi pogrebahme EBETE SI MAIKATA KOMATEVSKI POTNI PUMQRI

    • 10
      3

      Изобщо не ни е кошмар ,човекоподобно , гола от центъра беше хyбав и искам всеки сезон да го правите отново стига отново и отново да ви изнасилваме в пряк двyбой за нещо,пък било то и без да е с петичка.

    • 6
      6

      Запомнете една дума – “несъстоятелни”
      От тук насетне каквото и да кажете, каквото и да ви родят елементарните пилешки мозъци, каквито и аргументи, факти и доводи да изкарате, с каквото и да се оправдавате, когото и колкото и да обвинявате, всичките ви думи ще са НЕСЪСТОЯТЕЛНИ!
      Относителния баланс между нас и жълтурите много драматично се промени в наша полза и това съотношение ще се запази много, много дълго време.

  27. 9
    7

    ПЕТАТА, трябва да влезне в учебниците по психоанализа… цял живот подробно разасняваме, че ботевЪ са жълти курви и ето, СЛЕД ПЕТАТА, самите жълтури си казват -“АЗ СЪМ ЖЪЛТА КУРВА, КУРВА НА ЛОКО, подарихме купа”…

  28. 13
    9

    Мисля си, за цялата тая гавра- която на всичкото отгоре няма да има и край, е виновен най-много КРИСТИЯН ДИМИТРОВ! Деба и буферчето му! Ако не беше вкарал оня случаен гол на Тирето, мачът влизаше в продължения. Индианците с 2 човека по-малко нормално си падаха. Оранжевите на финала си биеха Локото без проблеми и нямаше да има никакви гаври! Нямаше да има КРАЧОЛЧЕ, ПЕТА, КРАСОТА! И 12- КА НЯМАШЕ ДА ИМА! И ЖЪЛТА ТИШИНА НЯМАШЕ ДА ИМА! Ама дейба и буфера гаден, мръсен, долен, къде се намери та я ряпна тая топка… сега умиране има, отърване няма! Цял живот ще ни бъзикат носителите на най-важната купа, че и децата ни ще бъзикат, че и внуците ни… мани, мани, край няма да има! Мъка, мъка…

  29. 13
    10

    Да, дебелия футболист, Балтанов, Кристиян и другите папагали много искаха да им викат курви в следващите 25 години и дадоха купата.

    Звучи добре.

    Абе къде е онзи лондонския мияч на чинии? Защо се се крия под други никове и пише, че БотевЪ са курви?

  30. 12
    9

    Не само Купа, а и жълти курви…ботевЪ курвИте на ЛОКО!!!

  31. 14
    11

    А за тези, които говорят, че купата била подарена – ми идете и ги одерете живи тия ваще утрепки тогава, че са продажни курви! Не е луд тоя дето яде баницата нали?

    В годината, когато Чико умря – не можахте да я вдигнете! И какво – пляскате на продажници и други са ви вечно виновни ли? Каква сте сган жалка!

  32. 9
    3

    Да направят стадион Пловдив за да може да играем дербита и евротурнирите най-вече в града. За клубните стадиони – частни отбори си имат собственици, не може вечно държавата за всичко! Големия милионер Самуилов дето за колко милиона кола карал да построи копнежа, Говедарски да си изпълни обещанията и да оправи Лаута – не само да лапат покрай тия отбори!

  33. 13
    14

    Е Тикво тъпа на 26,05,ще ти стане ясно каква простотия са те накарали да направиш тия двамата помияри тогава пак ще ги броиш ама няма да има какво да броиш като видя съотношението на стадиона 3 към 1 не ти ли светна лампата.

    • 9
      10

      светна му, че това са статисти с платена екскурзия и суха храна под строй от КЦМ.
      Точно защото му светна!!

  34. 12
    7

    Нормално, това са истински пловдивчани. Стадион Пловдив, да се направи, да се играят на него мачове . Искат от премиера да се случи това!
    Ето сега, ако имахме стадион, Локомотив щеше да домакинства на него в мачовете в европа.
    Ботев и те ако се класират, някой път и те ще играят на него!
    Всяка година искате да ходим на майната си да играем?
    Натискат Бойко за нов стадион. Похвално!

    • 10
      9

      А защо тогава мръсни буфери искате да е за наша сметка и Ботев да остане без стадион? ААААА??? Нека вие да бяхте без стадион, а ние да имахме и тогава ние да се правихме на много загрижените за големия стадион, вие как щяхте да се чувствате вечно вторите в Пловдив, дето не можете да си напълните срутището.

      • 8
        7

        защо да е на ваша сметка, курво?!
        Никой не иска да ви вземе Манежа?! Даже ви дадоха заем от онова нещо с глупавото има – Фонда на Фондовете…. звучи като Кура на Куровете, нали

      • 11
        4

        Пич, комунизма си отиде. БотевЪ е частно дружество и да си плаща като всички други, другарю!

      • 4
        6

        Боли на фара суров ЖЪЛТА ние си имаме стадион!

    • 5
      4

      Ами те локомотив всяка година играят в европа

  35. 11
    11

    Боли канари, много боли. Не мога да спя вече 5 нощи. Сигурно цял живот ще ми е в главата онази петичка на гадния буфер. Кажете ми някакво успокоения. Жената и децата ревът в къщи, как да ги успокоя. Помагайте канари, много ви моля. Много боли. Буфирите ни направиха за смях. За много години напред, не можем да им затворим миризливите усти.Няма край тази мъка

    • 13
      5

      15 000 на 5500. ! 3:1 ! Видя се от всички и веднъж завинаги кой е отборът на Пловдив, цинго ! Вие сте втора употреба хора, малцинство, втори отбор, малко Локо, сянка на Ботев.

  36. 12
    10

    Гей банда, всички да гласувате с правилната бюлетина! Ясно ли е?

  37. 11
    6

    Гледам лондонския мияч на чинии пак се е развихрил. Сега вече пише като Анонимен.
    Опитва се да се оправдае, че са загубили … като изкара отбора си ПРОДАЖЕН!!

    Ебаси тъпия, барековец

  38. 13
    4

    след обръщалката Левски Ботев, от 0:2-3:2
    За този мач с говедата, ще ти дам да разсъждавате вие.
    Жао Поуло когато към 60мин се направи на контузен , и поиска смяна. Питам доктора следващия ден как е, отговора беше :
    – нищо му няма, той като усети че някой почнат да играят сивулативно и той веднага се „контузва“.
    Когато след края на сезона го питаха ще продължиш ли в Ботев,отговорът му беше:
    – БОТЕВ МАФИЯ! И не подписа повече с нас

  39. 12
    7

    Ботяф били ЛЕГНАЛИ? Ами като са ЛЕКИ ЖЕНИЧКИ, така де- ЖЪЛТИ КУРВИ, ще лягат и краката разтворени яко! Така ви искам, жълти курви! Тихички и кротички- като през 90% от времетраенето на финала! Най-великият финал!!! А сега какво, скъпи индианчета? Как какво: КРАЧОЛЧЕ, ПЕТА, КРАСОТА!!! хахахахахаха, няма такива курви!!!

  40. 7
    10

    Подаръци няма! Носителите на Купата да се готвят за двойно надупване!

    • 9
      6

      Мунчо, Как е нощния сън, индианец? има ли го, няма ли го. Отмина ли болката или остава за цял живот, хахахахахаххахахах

  41. 10
    7

    Родителите в БГ са най- толерантни в Европа: не си бият децата даже не им се карат. Обличат ги с фланелка на ботЯф и другите деца ги бият

  42. 8
    6

    Когато Бойко идва в Пловдив, всички жълти курви са там! Тотев, Титюков, Здавко, Зехтински…..Там е и общинския съветник на ГЕРБ Атанас Узунов, както и легендата на Пловдив и българския футбол Христо Бонев! Така беше преди 15.05.2019, така ще е и запред! Колкото Бог е рекъл!

    Кажете, защо всички градонапалници от пловдивската управа не излязоха на терасата при връчването на купата в общината??? Ей тва кажете жълти дупедавци?
    Хайде мажете дупетата, че утре играете със спонсора и ваш съоруг, Лудогорец!
    …А те и купи ви дадоха, за разлика от “слабаците” от Лои
    Комотив Пловдив!

  43. 12
    8

    Бойко Борисов, Шейх Мансур, Путин и илюминатите са виновни за победата на Локо. Всички те платиха космически суми на футболистите на Ботев за да не играят в най-важният им мач за годината. Те обещаха, че ако Ботев загубят мача ще им построят Камп Ноу в Пловдив и че ще доведат Моуриньо и Пеп Гуардиола на школа при Николай Киров- да се учат на треньорски стратегии.
    Всичко това само ако Ботев загубят нарочно мача. Ясно е

  44. 17
    11

    Да и на 24.05.2003-та на едно отложено дерби на Кънчова поляна (предния ден валя и ги бихме на Източен…) завършило 1-2 , когато Пасков и Камбуров ги обърнаха последните 3 минути на продължението, пак ни легнаха!
    Те, че са жълти курви, такива са! На кой ли не пилягат? И 1997-ма 0-1 за Локото пак като гост, Васко Камбура им заби знамето в центъра след мача….пак ни легнаха , Септември 1974-та Локото ги пляска с 3-7 ! И тогава са ни легнали:::)))) Хубаво, че Дража Вълчева заповядва да спрем, че са отивали на двуцифрен резултат! . …..Няма такава сган, като жълтите!

    • 6
      4

      Я кажи тогава 93 на вашият умрял стадион с наско узунов съдия 2 червени картона за ботев как лапате спарчето за 1 :3. Или 3:5, ^или 2 пъти по 5:0

  45. 21
    12

    “Премиерът заяви, че това, което е видял по време на финала между градските съперници Ботев и Локомотив, го е убедило, че в Пловдив трябва да има голям стадион.” Всъщност на финала той нищо не е видял поради простата причина,че на него нямаше какво да се види…Едните играха мача на живота си другите пък не искаха да ги бият защото така им е било наредено и вероятно платено.. Финалът вече е в историята и всичко е минало…Вечен ще остане само гола на Неделев от 50 метра.Вероятно повечето от вас още се чудят,че на финала няколкото негови удари бяха все в тъч????!!(той можеше да стреля и покрай гредите )…. Това според мен беше неговата лична форма на протест срещу тия които са им заповядали да загубят финала… След толкова год. суша лилавите фенове на Локото дочакаха и…ръмеж..
    Според бюрократа Евлоги от служба ГРАО 9 месеца след финала се очаква бум на раждаемостта в Столипиново

    • 15
      5

      Как е нощния сън, индианец? има ли го, няма ли го. Отмина ли болката или остава за цял живот, хахахахахаххахахах

      • Недей обижда ами прочети един реален и смислен коментар на колегата по-горе, стига с идиотски грандоманщини с буферски привкус

      • Болкапич няма, защото сънят ми е здрав понеже сънувам гола от центъравъв вратата ви! Апропо – голът от центъра беше припознат като най-красив и запомнящ се , а петичката я няма!

    • 6
      3

      Бареков, благодаря, че си признаваш, че освен дудукция сте и курви. Мъжки курви!

    • 6
      3

      Голът от центъра се помнил цял живот, а масовото изнасилване на жълти трътки било забравено вече….баахахахахахахахахааааааааааахахахахаххахахахахахахахааааааа
      Шматка, пусни си Тошко от центъра, забий си една чикия, успокоявай се, че сте ни легнали на финала, следователно подкрепяй жълтите продажни курви и си лягай…..
      1505….

    • 4
      2

      ЕХХХХХ…КАК ТИ СЕ ИСКА АМА ПРИКАЗКАТА ВЕЧЕ- СВЬРШИ…ИНДИАНЕЦО.

  46. 14
    7

    Боли канари, много боли. Не мога да спя вече 5 нощи. Сигурно цял живот ще ми е в главата онази петичка на гадния буфер. Кажете ми някакво успокоения. Жената и децата ревът в къщи, как да ги успокоя. Помагайте канари, много ви моля. Много боли. Буфирите ни направиха за смях. За много години напред, не можем да им затворим миризливите усти.

    • 7
      8

      Знам,че ще ти стане гадно,но една петичка не може да се сравнява с култов гол страшилище от 50 метра и то ( забележи ) отбелязан в собствения ти дом на “Лаута” Хиляди голове са били вкарвани с петичка…Това го могат включително и децата на квартално ниво,така,че вижте там нещо друго… Вашата петичка е много слаб аргумент.На вас повече би ви отивал един цигански гол с ….гъза

      • 7
        6

        взимаш ли валерян и валедол, преди лягане хахахахахахахха

      • 8
        4

        тази петичка спечели купата и разрева жълтите курви. Може да си разправяте за центара за тъча за това че легнали или каквото и да било 100 години още чакане за такъв мач! Айде лека че ме боли петата нещо!

  47. 15
    7

    1999 година Локомотив вече изпаднал получи нареждане отгоре да загуби от ботевЪ… Локо победи ботевЪ с 2:1… Но на 15.05.2019 жълтите доказали, че са курви, КУРВИТЕ НА ЛОКО!!! ВЪПРОС НА ЦЕННОСТИ…

    • 5
      4

      Кво нареждане бе шуменски Курви паднахте от шумен и искарахте марица от групата прости цигани като нс нсшият мач писахте пускаме на шумен бяхте много жалки но не ви стана номерът и след това сумати време не можахте да влезнете в групата… Та по 2 рия начин без игра

      • 2
        1

        Няма друга “публика” викала срещу собствения си отбор… за онзи мач с Шумен говоря, помните ли го, мангали?

      • Май бая неща им станаха по втория начин колега, титли купи и т.н.

  48. 14
    5

    Добре, Бойко даде купата на купите на Локото в дербито на дербитата и на всичкото отгоре насред националния стадион пред големият треньор Белия и супер отбора му, виден от нИделИф?
    Е, как става тая бе диви селяци?
    Еми ако е така, как ги търпите още тия всичките? Не трябваше ли в такъв случай, след мача да ги чакате и да ги изгоните, както би направила всяка себеуважаваща се публика с пеюретенции в такъв случай???
    Ако е така, това пак е само във ваш ущърб и още повече радост за пловдивчани, на които според вас сте се навели???😎😎😎🤣🤣🤣

    • Е ми ей така става както го виждаш, много просто. А пък за гоненето що да ги гоним, кво са криви те че така са им наредили. Ти как иначе си обясняваш умрялата игра на Ботев ?

  49. 7
    10

    Какво правят дейци на футбола, на откриване на междуградски път? Какво е общото между футбола и строежа на пътища?

    • 7
      5

      И Бонев до преди да заболее и сега пък Узунов, единият беше, а другият е действаш от листата на Герб съветник! Логично е да са отишли да разговарят евнтлалното дострояване на някой от стадионите в Пловдив! Нормално е!

    • 6
      4

      А какво прави той:

      ““ Зико (Здравко Димитров – б.а.) беше при мен, гледахме мача и след края му звъни телефонът с Blue canary. “

  50. 22
    10

    Споко папагали, подигравките ще да брутални само първите 25 години.

    • 15
      5

      Изпадат в Амок ! Ден след ден ! Кошмарите няма да имат край.,…..

    • 5
      11

      Премествам си го в другия крачол.

      15 на 5 за Пловдив.

        • 5
          3

          15 на 5 и разпорени от викане.
          Да си уж три пъти повече и да се чувстваш гост….СРАМ!

      • Я как хубаво си запомнил датата: 15.05. Пловдив е само черно-бял. Истинския господар на Пловдив е Локомотив Пловдив а по селата – жълта тишина.

  51. 7
    12

    Свинаров и пластмасовата глава, поднасят благодарности на Борисов за пада ръка на 15 май.

    • 7
      3

      Не случаен, а без мозък с квадратна глава!

  52. 10
    11

    Вечните ибрикчии Зулума и Пласмасовата тиква благодарят на Тиквун за подарената купа. Няма такива мазници.

    • 6
      4

      42000 хилядите ибрикчии сте в Изгрев бойс Столипиново бе жълт циганин!

    • Прав си, що не отидоха Самуилов и белия или кой да е от Ботев нали?

  53. 16
    7

    Боли камнари, много боли. Не мога да спя вече 5 нощи. Сигурно цял живот ще ми е в главата онази петичка на гадния буфер. Кажете ми някакво успокоения. Жената и децата ревът в къщи, как да ги успокоя. Помагайте канари, много ви моля. Много боли. Буфирите ни направиха за смях. За много години напред, не можем да им затворим миризливите усти.

    • 7
      2

      Отдай се на мъжка любов, както прави Тодор пакистанската мастия! Може по-малко да боли!

  54. 17
    3

    Жъ съ нАпия и жъ съ прИбия !

  55. 22
    8

    Жълти курви я обяснете, как така Бойко ни я уреди тая купа бе??? И то точно срещу вас??? Той ли ви вкара с пета или той накара ваще “звезди” да бъдат толкова слаби??? Ми то ако е така, целият ви отбор, барабар с треньора и собственика ви трябва да ги изритате от клуба ви завинаги!!! Иначе излиза, че сте примирени и доволни от резила, който историята ще помни вечно!?

    Не се ли усещате, че като говорите подобни глупости, още повече се вкарвате в лайната и се унижавате?

    Кой нормален човек би ви станал фен, ако лягате доброволно на кръвния враг и то в дербото на дербитата в цялата история на пловдивския футбол!!!???

    Не се ли усещате, колко сте жалки?
    Тва жълтурите сте адски тъпи създания, които не знаят, какво е чест и достойнство!

      • Не човече,не на майка му сина е курва.Не е така.Майка му е КУРВА,защото само КУРВА може да изтърси на “белия свят”такава гнусна отрепка!Това му е проблема на този курвенски син,че е син на КУРВА ,без възпитание първите седем години,след което вече е късно…останал си за цял живот БОКЛУК!

    • Точно там е разковничет че не са легнали доброволно, ама май не можеш да разбереш какво ти казват хората. Иначе похвално че май си единствения буфер който признава че сте били щото сме го играли умряло куче.

  56. 7
    15

    Каква неистова радост за една подарена купа. Да ви еба и тъпите цигански помияри.

    • 5
      3

      да. голяма радост беше през 2017.

      подарена, подарена, но беше наша – жълта!

    • 7
      4

      Изгрев бойски идиот, чети разумно мислищитехора(като този над тебе). Никой няма да повярва на олигофрениите, които ръсите! Чуждите футболисти в Локо разбраха какво е чест, какво е достойнство, какво е да играеш за емблемата, за феновете! Те го направиха! Смачкаха измислиния ви отбор и ви затвориха червивите ви чофкалници за цял живот! Между тези отбори, такъв финал остава в аналите! Не се учудвам за реакциите и оправданията ви! Това не е реакция на мъже с достойнство, реакция на едни мижетурки, реакция на едни курви! Да вие сте точно такива! Господа цигани и селяни, лапайте големия биберон, запушете си плювалниците и едните в Столипиново, другите по селата!

      • Абе простак черно-бял, затова сте в такива цветове щото винаги на черното викате бяло. Ти кой мач гледа бе? Абе цяла България видя че Ботев го игра умряло куче бе. Как нямате капка акъл и доблест да признаете нещо бе. Или вече се помислихте че сте най-великите. Ми че това е вредно за вас да не слезете на земята щото много скоро други ще ви приземят. Само помисли трезво-отбора на Ботев елиминира 3/три/отбора от първата 6-ца всеки от които щеше да ви смачка да не говорим за микренското ЦСКА и изведнъж падат от такива жалки смешници като вас. Това според мен никой разумен човек не би го възприел, само дървени безмозъчни същества като черно-белите буфери.

  57. 8
    13

    И на тримата боклуци да им еба майката. Както и на тук акащите черни мангали.

  58. 13
    4

    ” Зико (Здравко Димитров – б.а.) беше при мен, гледахме мача и след края му звъни телефонът с Blue canary. ”

    Вечно надупени на всяка власт!! Все за подаръци мислят!

  59. ТОВА Е НАЙ ГОЛЕМИЯ СРАМ ЗА БОТЕВ И ОСАТВА ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА, ЗАГУБЕХТЕ МНОГО ФЕНОВЕ
    13
    5

    Боли, боли, НАЛИ! Курвите от Ботев много лесно се дупат. Омаскариха името НА БОТЕВ и фУтболния клуб за цял живот. ВЕЧЕ НИКОГА, НИКОГА НИКОЙ НЯМА ДА ОТЪЖДЕСТЯВА БОТЕВ С ЧЕСТНА И СПОРТСМЕНТСКА ИГРА, ЩЕ ВИ ПОМНЯТ КАТО НАДУПЕНИТЕ КУРВИ. ИЗПЛЮХТЕ СЕ НА ИМЕТО НА БОТЕВ, ИНДИАНЦИИИ

  60. 14
    6

    АБЕ ЖЬЛТ-ЦЬРВУЛ……ТИ МАЙ-НЕ СИ ГЛЕДАЛ МАЧА АМИ ДО КЬСНО СИ КОПАЛ КАРТОФА НА СЕЛО…

  61. 17
    11

    Тъпия жълтур ще намери хиляда оправдания за загубата, само не и да я приеме достойно..ноо жълтурчин и достойнство- няма как

  62. 16
    19

    Бокич, прибери си купата – тя е твоя, ти им я подари! Всичко в тая държава е мафия! Бфс-та, политици се намесват, кметове, бизнесмени – и ние си мислим, че гледаме футбол.

    • 7
      15

      Нищо чудно да е така. Тоа се меси навсякъде, а циганите му трябват

    • ТОВА Е НАЙ ГОЛЕМИЯ СРАМ ЗА БОТЕВ И ОСАТВА ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА ЗАГУБЕХТЕ МНОГО ФЕНОВЕ
      15
      5

      Боли, боли, НАЛИ! Курвите от Ботев много лесно се дупат. Омаскариха името НА БОТЕВ и фУтболния клуб за цял живот. ВЕЧЕ НИКОГА, НИКОГА НИКОЙ НЯМА ДА ОТЪЖДЕСТЯВА БОТЕВ С ЧЕСТНА И СПОРТСМЕНТСКА ИГРА, ЩЕ ВИ ПОМНЯТ КАТО НАДУПЕНИТЕ КУРВИ. ИЗПЛЮХТЕ СЕ НА ИМЕТО НА БОТЕВ, ИНДИАНЦИИИ

    • 11
      1

      ТОВА Е АКО ВЯРНО, Е ОЩЕ ПО НЕДОСТОЙНО И УРОНВАЩО ПРЕСТИЖА НА БОТЕВ. ТОВА Е ПЕТНО КОЕТО НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗМИЕ.

    • ФК " Локомотив"-Пловдив носител на Кyпата на кyпите
      3
      5

      Да обобщим отново за пореден път версиите на Жълтите мyхльовци които ги обзе шизофрения,депресия и не им остави капчица достойнство,за чест да не говорим.На тези вече ще им викат “Кyрвите на Локото”

      1.Белия продал мача.На кой несе знае ,пък и не може да се предположи.
      2.Фyтболистите продали мача.Yшаитя дебелак от Белозем биел нарочно неточно.
      3.Самyилов играл на високия коеф.за победа на Локомотив(да се разбира Гочето продал мача)
      4.Доктора два дни чистил играчите на най-презрените Кyрви в България от допинг и ги направил на парцал.
      5.Пак Белия виновен,обаче защото не можел да си нареди и мотивира отбора(да се разбира ,че нищо не разбира от фyтбол) до преди мача най-великия треньор в България.
      6.Най-новото от днес, Бойко подарил Кyпата на Локомотив защото Бонев и Yзyнов го помолили да спаси сезона(Каъв е интереса на Бойко не се yточнява).
      7.Някой подарил Кyпата на Локомотив(пак не се yточнява кой,може би извънземните)
      8.”Бе мани я тая кyпа ние си имаме бол и не ни трябват кyпи и Евротyрнири ще подарим на бyферите една”

      Време е наистина да ВИ кажем “Кyрви Сбогом” и от сряда нататък ще слyшате тази песен винаги в Дербито в следващите 50 години.

Коментарите са затворени