Причината собственикът на Ботев Георги Самуилов да е в Коматево е загубеният отпреди два дни финалот Локомотив за Купата на България, предаде репортер на PlovdivDerby.com от базата на канарчетата.

В момента бизнесменът редува срещи с различни представители от представителния отбор и администрацията на клуба. Буквално преди минути от среща с него излезнаха лидерите на отбора Тодор Неделев, Лъчо Балтанов и Антонио Вутов.

Пред самата администрация на стенд бай стоят Николай Киров, Еролин Кючуков, Адалберт Зафиров и Асен Караславов. Тук са и представителите на борда на директорите Иван Йотков и Васил Наумов.

По непотвърдена информация на PlovdivDerby.com позицията на Георги Самуилов ще бде разпространена чрез официалната страница на клуба.

Точно в 11:33 часа бизнесменът напусна базата на жълто-черните в Коматево, предаде още нащият репортер.

 

67 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    Причината е да набие непослушните канчетса! Декларации ще пускате, а индианци!?

    Ама много статисти бяхте довели. Обадете се другия път и аз да дойда. Какво давахте за суха храна!?

    • На майка ти провисналата лилава минджа даваха, хахах, смотаняк,

  2. 3
    4

    А такааа, хващай голямата метла щото който си позволи да се подиграва с труда и старанието на 15 000 души само това заслужава, метла.

    • 1
      5

      Колко труд и старание сте вложили за да си вземете безплатните билети и сухата храна, бе помак кривоглав и в тези 15К махни сектор “А “помияр смотан,осмърдяхте и София и форумите сигурен съм ,че получаваш пари да сереш по форумите,не може да е за без пари.

  3. 11
    4

    Май теорията че някой отгоре е наредил да паднем издиша?!?
    Май някои от играчите са се опаричили ?!?
    За какво са ни виновни буферите , че нашите играят тото ?

    • Коефициентът за 1:0 за Локото с гол през второто полувреме беше най-ниския за тяхна победа. По-ниски с малко бяха само 1:0 и 2:1 за нашите, а и всички без Доре бяха много под нивото си, едва ли всички са играли тото.

      • 1
        1

        Прав си, май само Дорето не беше в час какво става.

    • 3
      1

      Ако с едно идване набързо се разсейват всички съмнения, значи си струва бизнесмен да попътува 3 часа напред-назад и да звъни от колата вместо от офиса по работа. Това театро поне е по-лесно от онова на стадиона.

      • Прав си не бих се сетил за това, май че е част от театрото.

    • Тодоре, и защо мислиш че издиша? Мислиш че тия дето решават за парите от европейските турнири и за случая ЛЕ къде и как ще се разпределят ще си направят труда да уведомят Самуила ли? Не, има си други методи за това.

      • Тва не съм го писал аз, очевидно, виж че никъде не се споменава мантрата ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЧЕРНОБЕЛА ЦИГАНСКА!!!

    • Стикс, педераст плешив удушен, и милион пъти да ми ишеш с ника, все си оставаш същия плешив, полупиям бездомен плъх, пудатиебамайката умрела!

  4. 4
    7

    Аз мислих че е донесъл един сак с кранове за копнежа ,хи-хи

  5. 7
    2

    Мачовете за които говоря не са били толкова отдавна. Много хора пловдивчани, а и не само ги помнят. Включително и по старите фенове на Ботев. Но ти няма как да го знаеш тъй като си макс 20 годишен лайнар. Попитай родителите си. Това са факти.

    • 1
      2

      …..ти ли слага броячи на входа на стадиона на въпросните мачове ….

  6. 12
    21

    Рекордът за най-голямо домакинско посещение на мач принадлежи на „Локомотив Пловдив“. През 1981 г. „Локо Пловдив“ играе дербито си с Берое Стара Загора пред 47 000 зрители на стадион 9ти Септември . Пловдивският любимец с Христо Бонев в състава си бие с 2:1 заралии, а пръскащият се по шевовете стадион остава в историята на родния футбол като мачът, събрал най-голямата маса от футболни запалянковци.
    Рекордът за най-голяма гостуваща публика също принадлежи на „Локомотив Пловдив“. През 1983г. отборът влиза в „А“ група след бараж-квалификация в София срещу „Осъм (Ловеч) Черно-белите бият с 2:1 след продължения и голове на Аян Садъков и Едуард Ераносян. Над 35 000 запалянковци от Пловдив окупират софийския стадион „Васил Левски“. Това е абсолютният рекорд за гостуваща публика и то поставен в „Б“ група, което спомага за изграждането на образа на локо-публиката като най-вярна в страната.
    А вие с какво може да се похвалите?

      • 8
        17

        И 0:1 с купа за пловдивският любимец ЛОКОМОТИВ! Вече трети ден на Коматево има голямо лизане на жестоки рани! Селяните не знаят на кой свят се намират! Голямата биба в устата, и мълчание за години напред!

        • 18
          4

          Публика 3 към 1. Купи 3 към 1. Титли 2 към 1. Спрете с филмите. Всички сте от супер центъра на Пловдив, истински майни от Аджисана.

        • плоските тикви се самозабравиха,смърдящите селяци невидели щастие, цвилят от сутрин до вечер, доказани малоумници и аутсайдери, непотребна измет

          • 1
            2

            Прав си самозабравиха се, помислиха се че вече световна класа без да погледнат настрани от конските си капаци за какво става въпрос и тая година се смилиха над тях или им се падна да им пуснат малко парички от ЛЕ.

    • 10
      7

      Хахахахахахахахахахахаха. палячо. Единствения ви рекорд е че масово сте за психиатрия.

    • 16
      6

      За малко да биете рекорда на феновете на Вардар от Скопие който е гостувал в Калкута при нахлуването на Александър Македонски в Индия в 326 г. пр. Хр. Там са били 35 001 запалянковци от Скопие. За 1 запалянко става дума и рекорда щеше да е ваш. Язък. Да ви еба майката циганска миризлива и лъжлива.

    • 7
      2

      …..помня мачове на БОТЕВ — имаше и хора покатерили се по тополите на ст. 9-ти септември така че не се напъвай толкова много с маса футболни запалянковци….. и в софия бях с Осъм Ловеч ….чак пък 35 …..

  7. 14
    12

    Наливайте майка ви шейна скапани циганки,знаете едно,че колело се върти!

      • ето го, нискочелият педал изкудкудяка, дебилът с галоши мучи по цял ден, гьонсурат, измет

  8. 13
    23

    Баси толкова билети раздадох и буфирити пак ви надвикаха на стадиона

  9. 16
    19

    Ха-ха-ха станахте за смях на цяла България….. всички си правят ташак с Вас
    Но Вие сте си виновни .. бяхте много сигурни …. жълти мисири
    Затова сега искам..шшшш тишинаа

  10. 14
    16

    Пращам към базата в Коматево 18 дамски парфюма, за тошенцето ниделее и с червило и спирала, и лак за нокти…

  11. 17
    14

    Причината да загубим финала е, че хората над мен отредиха тази година купата да е за Локо.

    • 17
      18

      Тази загуба наистина ви подлуди и побърка,първо обявихте отбора си за продажен,след това президента за такъв,после решихте ,че сте били 15000 и сте моралните победители,като стана ясно ,че от сектор А губите 5-6000 решихте ,че нещо с допинга се объркало,после пак Самуилов продал Купата само дето не ясно кой е искал да я купи,после пък му наредили-кой, как и защо пак не е ясно,после обвинихте хореото на Локото там нещо за некъв чаршав….ай спрете се ,че спешното изнемогва вече!!!

      • 2
        6

        Не загубата ме накара да напиша това, пиша го още като се тегли жребият за полуфиналите, тъпако, разрови се и виж!

        • 5
          7

          На това твойто му викат връзване на нас раните си гащи, защото знаете, че сте пълни боклуци! Не с тези изтъркани селски номера! Биберона и пълно мълчание на село!

          • Връзване на гащи? Чакай малко бе. Нали Домусчиев беше приготвил купата за Ботев, нали съдията беше специално избран като човек на Домуса, нали Любо си тръгнал от ЦСКА заради бутането на Ботев към купата, нали се отказваха локомотивци да ходят, защото финалът бил предрешен? Какво стана? Амнезия? Това връзване на какво беше?

      • 7
        4

        Ми там от давна е заето от Изгрев бойс Столипиново! Отдавна ни изпреварихте, жалки изгрев бойски цигани!

  12. 20
    16

    Кръстете статията”Красиви гледки от покрайнините на Пловдив”.Само заради тези кадри с висналите мърсоли си заслужаваше да победим.Такава душевна ч.я си правя в момента ,че след малко ще свърша.Уникални снимки -спомен за цял живот.Безценно ,и ще ми казват ,че това било просто Купа,ей тези снимки правят от разликата от Купа до Купата.

    • 14
      7

      На всички ни стана ясно, че си чекиджия и педераст, но защо ни занимаваш с това?

      • 5
        6

        От центъра на Столипиново, от минарето на жълтата джамия изгрев бойс беше този крясък!

  13. 12
    7

    Самуилов, все си мисля, че трябваше малко повече време да останеш на базата, разговорите трябваше да са дълги, има много неща за анализиране, има много неща за решаване. Но……

    • 11
      11

      Когато разговорите са къси,проблемите са нерешими.Нека треперенето започне сега….

      • 4
        6

        Или много добре знае за какво става въпрос, а замазва очите на хората с това посещение.

  14. 12
    19

    Mирише отдалеч на жълта кочина-кенеф,мрете в лайна жълти педераси,биячи на 90 годишни старци.

  15. 18
    17

    Всички от Йотков до Белия ВЪН!!! Нови чисти хора а не схемаджии. Половината отбор освобождаване и 10 юноши в групата. Това трябва да направи. Ако не го направи значи има схема купа за стадион.

    • 19
      15

      Малоумник – гониш най-добрия треньор в БГ ли бе утрепко?!

      • 11
        5

        Щом този некадърник е най добрия треньор, ти си най добрия и разбиращ футбола Фен. Този велик треньор го победи един учител по физкултура бе паляк!

        • 5
          9

          Този учител по физкултура жълт олигофрен, е завършил футболната школа в Кьолн, ако знаеш за какво става въпрос!

    • 8
      10

      Къв стадион те гони бе елемент,Крушо чака на ТВ правата да плаща заплати,един лев не е дал от джоба си,ти стадион ще ви строи.Тази загуба наистина ви подлуди и побърка,първо обявихте отбора си за продажен,след това президента за такъв,после решихте ,че сте били 15000 и сте моралноте победители,като стана ясно ,че от сектор А губите 5-6000 решихте ,че нрщо с химията се объркало,после обвинихте хореото на Локото там нещо за некъв чаршав….ай спрете се ,че спешното изнемогва вече!!!

  16. 14
    21

    Цирк Индиански от Коматево няма край, за първи път в историята индианци с пера и клоунски нос…

    • 18
      9

      Ходи празнувай подарената купа. Стига си срал негоднико.

    • 2
      1

      Сипвай им Станиславе , с големия черпак , вече може…..

  17. 19
    24

    Закривай катуна бат Гоше!
    На никого няма да липсва коматевската разпоретина

    • 7
      14

      po-dobre da se zakrie ziganskiq katun samo vredi na plovdiv i jitelite mu.

      • 9
        10

        Чакай да се порадват първо на купата. Догодина ще ги закрият.

      • 5
        3

        Щом имате 42000 хиляди членове от Столипиново в Изгрев бойс, по това което искаш, трябва да закрият пришълците от Сопот, селата и Столипиново, наречен БотевЪ!

Коментарите са затворени