Общинският съвет гласува отдаването на концесиите на стадион “Локомотив” и терен в Тракия за изграждане на тренировъчна база.И двете процедури са със срок от 35 години.

Междувременно истинско шоу разигра Атанас Узунов на сесията на Общинския съвет тази сутрин. В чест на историческата победа на черно-белите с 1:0 на финала за Купата на България снощи срещу Ботев, той се появи дегизиран като смърф. И това не бе всичко. Бившият международен рефер и съветник от ГЕРБ връчи жълта купа на общинския съветник от БСП Иван Петков – Бебето, който е заклет ботевист.s

снимки, trafficnews.bg

12 КОМЕНТАРИ

    • Кой обърна турското знаме в селската агитка на един друг мач?

  1. 2
    4

    Крушарски сега от къде ще изкара 25 милиона лева, акъла не ми го побира. Важното е да има хляб и зрелища, за да са доволни масите.

    • 6
      2

      Ти си бил много сложно същество?! Имал си и акъл! Паси си козичките, не се напъвай, че може да изгубиш и малкото в главата си!

    • Той може и да ги няма, ама няма и да дава като един друг фалирал клуб

  2. 9
    3

    Курвите селски се бяха нагласили за кънчова поляна и купата, а ядоха един кур и после втори. На източен освен МОЛ друго няма да има утрепки селски, ще изгниете и ще ви заровим до казана за ракия!

  3. 12

    Вместо да се правят на палячовци, да поставят задача на кмета да пита Бойко, защо се ебават с града, а не направят стадион “Пловдив”!?
    Да е честита купата на Локо, но това няма да направи стадиона!

    • 1
      2

      АБЕ,ТОВА С ПЕТИЧКАТА И АЗ ГО МОГА ,НО ОТ 50 МЕТРА НЯМА ДА СТАНЕ,САМО ТОШКО ГО МОЖЕ И НЯМА ДА ГО ЗАБРАВЕТЕ СКОРО

Коментарите са затворени