Още добри новини за Локо! Общински съвет гласува отдаването на концесиите! Узунов дойде като смърф

12
931

Общинският съвет гласува отдаването на концесиите на стадион „Локомотив“ и терен в Тракия за изграждане на тренировъчна база.И двете процедури са със срок от 35 години.

Междувременно истинско шоу разигра Атанас Узунов на сесията на Общинския съвет тази сутрин. В чест на историческата победа на черно-белите с 1:0 на финала за Купата на България снощи срещу Ботев, той се появи дегизиран като смърф. И това не бе всичко. Бившият международен рефер и съветник от ГЕРБ връчи жълта купа на общинския съветник от БСП Иван Петков – Бебето, който е заклет ботевист.s

снимки, trafficnews.bg

12 КОМЕНТАРА

  • Кой обърна турското знаме в селската агитка на един друг мач?

 1. 2
  4

  Крушарски сега от къде ще изкара 25 милиона лева, акъла не ми го побира. Важното е да има хляб и зрелища, за да са доволни масите.

  • 6
   2

   Ти си бил много сложно същество?! Имал си и акъл! Паси си козичките, не се напъвай, че може да изгубиш и малкото в главата си!

  • Той може и да ги няма, ама няма и да дава като един друг фалирал клуб

 2. 9
  3

  Курвите селски се бяха нагласили за кънчова поляна и купата, а ядоха един кур и после втори. На източен освен МОЛ друго няма да има утрепки селски, ще изгниете и ще ви заровим до казана за ракия!

 3. 12

  Вместо да се правят на палячовци, да поставят задача на кмета да пита Бойко, защо се ебават с града, а не направят стадион „Пловдив“!?
  Да е честита купата на Локо, но това няма да направи стадиона!

  • 1
   2

   АБЕ,ТОВА С ПЕТИЧКАТА И АЗ ГО МОГА ,НО ОТ 50 МЕТРА НЯМА ДА СТАНЕ,САМО ТОШКО ГО МОЖЕ И НЯМА ДА ГО ЗАБРАВЕТЕ СКОРО

Comments are closed.