Бивш капитан на Локомотив Пловдив може да се завърне на Лаута за следващия сезон в Първа лига. Става въпрос за нападателя Димо Бакалов, който е дълбока резерва в Лудогорец.

Той отиде в Разград именно от Локо (Пд). Тази пролет обаче Димо Бакалов е изиграл само два мача в Първа лига и едно полувреме за дубъла на Лудогорец във Втора лига. През есента пък играчът записа 9 двубоя в шампионата, както и 4 в евротурнирите, но в тях той бе на терена само в 18 минути, след като влизаше в края на срещите.

Сега желанието на Димо Бакалов било да се върне на Лаута, където направи много силен сезон (2017/2018), записвайки 30 мача с 9 гола и 10 асистенции в Първа лига, твърди “Тема спорт”. Очаква се футболистът да е под наем при черно-белите, тъй като договорът му с Лудогорец е до лятото на 2020 година (освен ако не бъ де прекратен по взаимно съгласие).

PlovdivDerby.com потърси по темата президентът на черно-белите Христо Крушарски и ето какво коментира той: “Има такава вероятност. Димо иска да играе по редовно.”

22 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Димо е послушко,забрави как му казаха да не играе последните мачове който ни бяха много важни.Да се седи в Луноходец!

  2. 7
    2

    Пълно е с индианска сган.
    Започвайте да се мажете с вазелин, че
    Любо ви чака.

  3. 6
    6

    До Бакалов. Избяга за пари при резаците. Натрупа си пачките и сега иска да играе .Локото не е благотворителна органициия, а и той не се казва БАКАЛОВИЧ….

    • 4
      2

      Abe carvul imame 5 Balgari v sastava I ne sa na ICH… Aman ot takiva prosti hora kato tebe.. Hodi I gledai Sekirovo tam njama ICH…

  4. 11
    7

    тука гледам разни дето се упражняват да мислят на темата Футбол ….Димо не бил футболист , не ни трябвал , Локото в лига Европа ….хахаххахаа . Май превъзбудата ви идва в повече . Димо е футболист та дрънка , никога няма да се върне в тоя Цирк дьо Крушо , както и при тоя клоун няма как да играем в Европа ….Малко грубичко , но това е ИСТИНАТА …!!

    • 4
      2

      миришеш на тор, индианецо!

      И верно, че вие никога няма да играете в ЛЕ

  5. 10
    14

    9 гола и 10 асистенции, имаме нужда от Димо за групите на лига Европа. Силно попадение. Успех и САМО ЛОКО…

    • 10
      7

      Абсолютно. Вече мислим за ЛИГА ЕВРОПА.

    • 9
      3

      Мърков гледай си училището бе паляк , този отиде за пари в Разград , сега се жалва да се връща щото е твърда резерва , не ни трябват такива, да сиседи там и да си взима “голямата” заплата ,стига сме реанимирали такива!

Коментарите са затворени