Home Без категория Николай Киров: Не се получи играта

    Николай Киров: Не се получи играта

    1295
    33

    „Като цяло не се получи играта. Имахме доста проблеми при окомплектоването на състава. Допълнително по време на мача дойдоха още някои проблеми. Трябва да гледаме напред и да заравим по най-бързия начин тази среща”, заяви старши треньорът на Ботев Николай Киров.

    Ботев загуби с 0:3 при гостуването си на Лудогорец в 30-ия кръг на Първи лига.

    За състоянието на Джонатан Перейра, Киров каза: „На този етап не може да се прецени. Той има проблем, доста време лекуваше едно мускулно разтежение. Утре вече ще можем да преценим. Нямахме опция просто. Кристиян Димитров беше с температура. Хората, които влизат и заменят контузените или наказаните трябва да правят така, че да няма разлика в нашето представяне. Специално Антонио има проблем с травма, а за Лъчо прецених да запазя неговите сили за двубоя в сряда.”

    „По никакъв начин не сме си насочили вниманието за двубоя в сряда. Това ще го направим утре”, завърши Николай Киров по повод предстоящия мач от Купата на България.

    33 КОМЕНТАРИ

    1. 8
      8

      Андрей, днес цска са публикували едно адски интересно видео, което доказва категорично, как отбора им е посечен срещу вас и говедата! Колкото и да е пристрастен човек в случая, няма как да не признае, че прасетата са мощно ощетени! Домуса явно не си полплюва?! Като не могат с игра, правят го чрез съдиите! Чорбата им диша във врата за титлата и сеч срещу говедата!? Вие сте им най-верните курви и за купата фандък няма, за червените! Гнусна история!

      • 5
        3

        Много те е яд спокойно пий успокоитвлно

      • 1
        6

        В цяла западна Европа от години има футболни отбори които са в близки отношения. Те си помагат както това правят в колоезденето , във Формула 1 или в леката атлетика в средните и дълги разстояния и никой го намира за странно. Само тук това се заклеймява. Какво като шефовете на Лудогорец помагат на Ботев?? Футбола в BG и особено клубовете които са на самоиздръжка едва свързват двата края. Колко са такива като Берое които са ударили лакти на държавна софра???? Доколкото разбирам вас ви е яд не толкова за това,че братя Домусчиеви са в топли отношения с Фк.Ботев , а заради тове,че не помагат на вашия отбор?! Защото ако ви помагаха това щеше да е нещо прекрасно…Нали така????

          • 1
            1

            Май някои неща трябва да ви се припомнят. Прекрасно разбира се беше времето когато Локомотив Пд. беше отбор на ВИС-2 Нищо,че през тоя период се режеха уши и пръсти,а много майки сложиха черни забрадки и живота им се срина. Тогава беше ОК???
            Нали?

    2. 6
      4

      Добре, че сме братя с резаците, та ни опънаха само три пъти. Ще боли още малко,но ще мине. Казах и пак повтрям отборът не играе нищо!!! 7 мача 5 точки! ФАКТ! Всичко друго е алабалистика!!!

    3. 13
      7

      Важното е че се получи резултата.
      Ще ви шибам още дълги години ,
      докато ви изкарам купите през задника

      • 4
        11

        Сега като бием чорбата и ви изнасилим на 15ти … Сигурно пак ще разправяте ,че ни е подарена купата🤔😂😂

        Черно-бели проститутки,всичките в турцияяяяя

        • 6
          2

          Хахахахахахаха .. чорбата вика ще бием че и финала щели да вземат… Хахахаххаах..ремзи тва лепило хич не ти се отразява добре…

    4. 8
      2

      :ПОДАРЪЦИТЕ СВЪРШЕХА , ДОМУЗА КАЗА. НЕ ТОЗИ ПЪТ . МОЖЕ САМО ДА ПОСЕТИТЕ ДЖАМИЯТА И СЕ ПОМОЛИТЕ С ЦСКА ПАК ДА ВИ СВИРИ ПРАБИЛНИЯ РЕФЕР .

    5. 15
      12

      Бел а са осиреш и този път всички юрдечки от Стряма водени от нашия вожд Стоян канара веднага сваляме доверието от теб ва да сейба.

      • 3
        4

        КОТА ИНТИРИСУВА БЕЛИЯ ВА АХМАК АКО СИ СТРЯМСКИ ДЖЕНДЪР КЪВ ВОЖ ТА ГОНИ В КАРТУНАТА ПРАЗНА КАТ В СТРЯМА АЗИ И БАТ НАСО СОМА ШЕФА НА ХОРИМАКА СМЕ САМУ ЛОКУ И НЕ НА ИТИРИСУВАМЕ ОТ ТИЯ БЕЛИ ЗЕЛЕНИ ЧАРВЕНИ.
        АБОРИГЕН СИ БРИТЧЕД И НАЙ ВЕЧЕ ДОЛИН НЕ НАСИТЕН ГЕЙ БАНДИТ.
        ЯЛА В ХОРИМАКА ТА ЧЕРПИМ С НОВИЯ КРЕМ КУРМОРЕЛА ПРО.НАМЕРИ ЛИ СМЕ ТИ И ГОРД ТЪПКАЧ ДА МОЖИШ ДА ВЗИМАШ ПРИМОЦИЯ ЗА СЕМЕЕН БИЛЕТ ВА АХМАК.

    6. 25
      28

      Бял отпаднем ли за купата, не се мяркай в Коматево.

        • 17
          7

          Христосков? :/
          Анонимни приятелю защо влизаш да пишеш коментари толкова късно след 2 ракии

    7. 10
      9

      То и на п24 не се получават нещата и наливат дерби, че е по четен сайт, ама какво от това…

    8. 14
      19

      Нека да пийнем за здравето на бетона и ръждивата арматура,за да ни радва столетия наред на Източен 10 … …. … https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiz0dTUvd_hAhWpxcQBHcSFDOYQtwIwAHoECAUQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.vbox7.com%2Fplay%3A62cdf1da%26al%3D1%26vid%3D1299713&usg=AOvVaw35MgLl8KWOUX10k0belpKE

      Е НЯМА ТАКОВА УДОВОЛСТВИЕ, хората ги ползват за набирания дори,а на Строежа няма…

      • 16
        6

        Абе ,ти да не си Фекал . Онзи постоянно качва разни клипове и снимки. Вие изтрещелите тук верно сте станали много, лекувайте се!

        • 8
          11

          Щом пишеш и четеш, ами прочети ми ника.

          А и Фекал пише, ти фекал ли си???

            • 11
              11

              Знаете ме от осем години, от толкова ви гавря???

          • 10
            7

            Оооо , “прочети ми и ника”??! Ти си се взел много на сериозно,бре.
            Явно си мислиш,че си станал звезда…Всъщност ти си един нещастник който откакто се появи тук отразява чужда светлина.

            • 3
              4

              Колко поетично……ах моля те поспри ще се разплача жълта гнидо.

    9. 15
      15

      Бял, много пъти вече не ти се получава? Докога?

      • 7
        11

        Щото Василе изувама гащи пред Кораба майка Лайногорец,нали те ни учудиха в първата шестица.Или ти си мислиш,че заслужаваме 3-4място ..А виждаш ли играта на отбора като за Б група трагедия!

    10. 23
      16

      Бял,както сме го говорили
      Локо КН : Ботев Пд
      15.05.2019

      26мин: Т Неделя
      86мин А Вутов

      • 18
        18

        И в 90мин. кой ми сра в гащите всички жълтури по селата с гордо наведена глава.

    Коментарите са затворени