Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе много доволен от представянето на неговия тим при победата с 4:0 над Септевмри в първи полуфинал от Купата на България. Босът на “смърфовете” е на мнение, че ако неговите футболисти играят така всеки мач, ще станат съвсем скоро шампиони.
“Можеше да бъде и 5:0. Добър резултат, но важното е, че играхме добре. Играха със сърце момчетата. Така ако се играе всеки път, скоро ще станем шампиони. Това е млад отбор. Повечето играчи са под 25 години. Когато има спектакъл, ще има и публика. Когато има лежерна игра, кой ще дойде да гледа заспали чувства. Аз града, а не разграждам. Като минем през следващия мач и след това ще мислим за финала. Ако има пловдивски финал в София, ще ги бием Ботев и там”, каза Крушарски след успеха.

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев подчерта, че задачата по класиране във финала за Купата на България не е приключена въпреки разгрома 4:0 над Септември в първия полуфинален мач. 31-годишният нападател призна, че предпочита Ботев Пловдив за противник в евентуалния финал и разкри защо пофлиртува с камерите след своето попадение от дузпа, което зададе тона за домакините.

Оказа се, че днес синът на Илиев празнува първия си рожден ден и този факт го е заредил с допълнителна емоция.

„Залогът бе изключително голям. Локомотив има прекрасен шанс да играе финал за Купата, което не се е случвало от 2014-а, мисля. Зажаднял е отборът за големи мачове. Не оставихме нищо на случайността. Радвам се, че не допуснахме гол, защото въпреки силната игра в нападение допуснахме две опасни ситуации пред нашата врата. Благодаря на нашия вратар, който спаси. Четирите гола бяха най-малкото, с което Септември се измъкна. Още през първото полувреме можеше да вкараме 2-3 гола. Радвам се, че влезе и четвъртият гол. Трябва да излезем за победа и във втория мач, да си свършим работата и тогава да мислим за бъдещето”, коментира Илиев.

„За мен този мач е по-специален, защото синът ми навършва 1 годинка днес. По-прекрасен ден не мога да си представя. Поздравявам него и моята съпруга. Благодаря на момчетата, че извоюваха тази победа. Агресията, футболът, който показахме през първото полувреме – ето затова хората идват на стадиона. Надявам се трибуните за в бъдеще да бъдат още по-пълни. Всяка една победа се обезсмисля, ако не я празнуваме със собствените ни невероятни фенове. Просто емоцията е двойно по-голяма тогава.”

„Такава възможност не се отваря всеки ден, казах го в съблекалнята. Имахме доза шанс в четвъртфинала, където Илко Пиргов имаше страхотни намеси. Има още една крачка до финала, трябва да завършим започнатото. Локомотив не всеки ден играе финал. Имаме и първенство пред нас, нещата се развиват добре. Към края на сезона влизаме в добра форма и в точния момент идват тези добри игри. Дано да сме здрави и да продължаваме така.”

„Каквито и претенции да имат от Септември, на терена показахме на какво сме способни. Резултатът е ясен. Претенции имам и аз във всеки мач.”

„Още преди жребия за четвъртфиналите казах, че искам да срещнем Ботев за Купата. Какво по-добро от един пловдивски финал? Ботев преди няколко години зарадваха феновете си, като спечелиха Купата, сега защо ние да не го направим? В един мач срещу Ботев имаме по-добри шансове. ЦСКА е по-добър тим от Ботев във всяко едно отношение. Пожелавам си финал срещу Ботев, но първо трябва да си свършим работата докрай срещу Септември”, завърши Илиев.

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович заяви, че ако отборът се класира на финала за Купата на България, трябва да спечели трофея.

„Смърфовете“ спечелиха с 4:0 срещу Септември в първата полуфинална среща, която се игра под тепетата.

„Противникът имаше първия 100% шанс. Имахме малко късмет. Димитър Илиев вдигна отбора. Вкарахме гол в правилния момент. Правихме с топката това, което искахме и всичко вървеше, както искахме“, коментира Акрапович.

„През второто полувреме паднахме малко, защото футболистите не са подготвени така, както ми се иска. Направиха страхотен мач. Много благодаря на публиката“, добави треньорът на Локомотив Пловдив.

„Това е първи мач. Имаме още един мач срещу Септември и трябва да подходим сериозно. Имаме солидна преднина, но трябва да подходим сериозно. И те имаха три страхотни шанса, но Мартин Луков се справи добре“, допълни наставникът на пловдивчани.

„Трябва да подходим с респект към съперника за втория двубой. Мисля, че вторият мач ще бъде много труден. Ако се класираме на финала, трябва да спечелим купата“, каза още Акрапович.

Треньорът на Локомотив Пловдив си пожела на финала за Купата на България Ботев Пловдив.

40 КОМЕНТАРИ

  1. Ако идват да гледат спектакъл да го гледат ако идват да правят циркове да си ги правят колкото си искат гей бандата не стъпвала на Лаута…

  2. 6
    3

    KРУША,ВЗИМАШ КУПАТА И ВСИЧКИ СА ТИ В КРАКАТА.САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

  3. 10
    7

    Бият, падат, все Ботев им е в мръсните цигански усти!
    И като ви ебем И на финала, какво ?! По-големи, по-силни или по-умни ще станете… Или Тошко ще има възможност ОТНОВО да ви го набие от центъра..
    Биха дънната риба Септември и им порасна работата… Комикът Крушарски пак за титли и ШЛ се размечта…
    Скоро ще е отрезвяването, споко!

    • 4
      6

      На финала ше има приземяване, приземяване, приземяване.
      Ше бъде забавно.

      • 2
        1

        ЛАПАЙ, лапай, рязана пиша! Да не изневерява на пакистанеца, че ще ти отреже главата!

    • 4
      3

      Говорете жълти кучки споделена мъка е половин мъка.

    • 2
      2

      Пак ли си опрял до без качествената дрога на Изгрев бойс Столипиново? Личи си от олигофрениите, които плюнчеш от миризливите си уста! Гомньо миризлив, когато те наебът седем пъти, тогава не може да си я отворяш дупката на лицето, с която мучиш на скелето в село! Защо сте ни в устните? Защото сте отвратителен тумор, и трябва да се изреже!

  4. 4
    2

    Не виждате, че в Пловдив няма един свестен стадион, но за вас е важно да се плюете и псувате, като каруцари!

  5. 11
    8

    Наема на квартирата на Кайзер не е плащан 5 месеца!!! Папагали, съберете някой лев, че ще изгонят момчето на улицата!!!

    • 10
      4

      От Фонда като отпуснат заема ще я платим!

      • 1
        1

        Свободен от какво Ботев, нямам представа, защото този не съществува от 2010г.!Чувал ли си за путкина Коледа? Тогава ще ви отпуснат заем!

  6. 10
    8

    С уреден мач и голяма радост. Много си повярвахте. Наакахте се колко сте велики. Сякаш не се сещате ,че в София не играхте, преди това тук също не играхте. Следващият мач за първенството с тях, пак няма да играете. и това ви кара да сте щастливи. Хубаво бъдете. Но на 15 май на какво се надявате. Там лягане няма. И с Ботев и с чорбата на финала нямате шанс. Набийте си го в тъпите кратуни.

    • 1
      1

      В този мач не сме играли, в онзи мач не сме играли, но в мача в който е трябвало, играхме така както трябва, и с това което показахме е, че вас специално ще ви пригазим като мощен локомотив! Този пут няма да ви се размине!

  7. 2
    6

    AVE EY SHMATKI AZ MINALIYA PIT PISAH LI CHE SEPTEMVRI SHTE VI DADE MACHA KAZAH GO PISAH CHE DUTBOLISKITE NA LOKO SA PUSNALI NA FUTBOLISTITE NA SEPTEMVRI DA GI EBAT NAY MNOGO SA BILI EBANI ILIEV EZE VAZALOV KARAGEREN TYAH POCHTI SCELIYA OTBIR GI MINAL PO 2 PITI EBAHTI GEYOVETE

  8. 12
    5

    Кал спахте селски жълтури? Треперят ли ви перата за днешния мач с големия ви индиански брат? Треперят. Треперят. Чак се наакавате от страх. Голяма жълта дупка наакана. Хахахахахахха

  9. 7
    9

    Жалка история е Локо 7 пъти на финал и 0 (НУЛА) купи

  10. 13
    1

    Лошо впечатление ми направи Мариан Христов с думите:” Респект към Локомотив Пловдив?!?”.
    Да,бе,п@тка майна, перач измислен,д!!! Чандър-лака-тандър-лака-тааа!!!!! Перачи смешни!!!! Респект към отборите извън държавната хранилка! А именно:
    Локомотив Пловдив, Тракия, Локомотив Пловдив,, Марек Станке Димитров, Пирин Благоевград!
    Респект!!!!
    Ясно ли е?!!!!!

    • 11
      2

      Този падал намекна, че “пили 2 луменски през първото полувреме и им станало тежко” .. демек съдията от Шумен помогнал на Локо 2 пъти през първото полувреме!!
      Само тъпак може да се оправдава при такъв мач…

  11. 17
    8

    Не ни интересува с кои индианци ще играем на финала, важното е, че ние вече сме там. Да ви еба майката жълтолайняна.

  12. 19
    7

    КОЛКО Е ХУБАВО И ЧИСТО В ТЕМИТЕ ЗА ЛОКОМОТИВ!ЧЕСТИТА ПОБЕДА ЛОКОМОТИВЦИ!!!

    • 11
      5

      ТАКА Е!БЕЗ ЖЪЛТУРИ НИ Е ПО-ДОБРЕЕЕЕЕ ПО-ДОБРЕЕЕЕЕ ПО-ДОБРЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕ
      А НИЙ СМЕ ЛОКО О ЛОКО ПЛОВДИВ ,А НИЙ СМЕ ЛОКО О ЛОКО ПЛОВДИВ!
      И ПИЕМ ВОДКА И ЕБЕМ ЖЪЛТИ
      А НИЙ СМЕ ЛОКО О ЛОКО ПЛОВДИВ!!!

      • 6
        5

        Още малко! КТБ влези в съда! Вероятността да ги издуха вятърът е много голяма! Няма кой да се сети в Пловдив за жълтите криви глави!

  13. 25
    8

    Аве къде са изпокриха жълтите курви-индианци ва да гоейба……..да не би железния кон да е минал през племето ва да сейба.

    • 6
      3

      Гледат истински футбол с шампионска лига. Ювето някаква холандска поста им се случи.

  14. 28
    8

    Жълта курво с 5 ника ,забий си два кура в гъза и се успокой , мастия селска.

  15. 21
    8

    Близнаците и Косьо къде са сега тези мишки. Ако ги видя на стадиона ще става страшно!

    • 14
      2

      Престанете с тия глупости бе пичове!Няма близнаци,Косьо,потници,ултраси,интели всякакви други,има ЛОКОМОТИВ!!
      НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ЛОКОМОТИВ!

  16. 10
    27

    Искаме Ботев на финала.За да им ядем големия жълт член.

    • 7
      4

      Ще ми ядеш кура,гнусна селско-жълтурска гювендиьо!

    • 3
      4

      Жълтурите голямата си част са педерасти, и само мъжки членове им са в устата!

      • А защо на педалските клипове са само локомотивци,даже и Горанов изпедерастихте докато беше при вас

  17. 10
    18

    Топспорт: 1520 зрители са присъствали на мача. За финала поне 5000 трябва да отидем.

    • 12
      4

      Толкова ви събира селската база,курво недоебана.
      Не бъркай Пловдивският любимец с едно мижитурско ГМО от покрайнините!!!
      Лапайте го мощно измет лайняна,утре Литекс ще ви сере на кирливите зурли!!!

  18. 17
    5

    Поздрав г-н Крушарски. Истинските фенове сме зад Вас.
    Pozdrav gospodinu Akrapoviću. Svi fanovi ti želimo здрaвље и sreću

  19. 4
    25

    Къде сте бе опозицията? Дейба вашта майка локомотивоциганска дейба!

Коментарите са затворени