Продажбата на билетите за предстоящата първа среща от полуфиналите за Купата на България между Локомотив и Септември (София) ще e утре, в деня на мача, като касата на Лаута ще отвори в 11:00 часа. Билети ще могат да бъдат закупени и от фен магазина на стадиона. 
Припомняме, че началният час на срещата е 19:00.
Цените на стандартните билети за срещата са както следва:

Трибуна „Бесика“ – 5 лева
Трибуна „Спортклуб“ – 7 лева
Централна трибуна – 12 лева

Семейният входен талон е в следните варианти:
 
Централна трибуна
Един възрастен с едно дете до 16 години – 3.00 лв
Тричленно/четиричленно семейство(двама възрастни с едно или две деца до 16 години) – 5.00 лева
 
Трибуни „Бесика“ и „Спортклуб“
Един възрастен с едно дете до 16 години – 1,50 лв
Тричленно/четиричленно семейство(двама възрастни с едно или две деца до 16 години) – 2.00 лева
*Забележка: Всеки, който желае да посети този мач, трябва задължително да си носи личната карта. Тя ще бъде поискана от органите на реда преди влизане на стадиона. Посетителите, закупили „Семеен билет“ ще могат да влязат единствено заедно с децата си, които придружават, като на входа ще трябва да се предостави декларация за придружител на непълнолетен. Декларацията може да изтеглите от тук , предварително да я попълните, разпечатите и донесете в деня на мача.
С цел да се улеснят привържениците, на всеки вход на стадиона ще има напечатани декларации.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    4

    Днес ще влезем в книгата на Гинес,с най-евтините “социални”билети в СВЕТА!!!По-скъпите са по 75/седемдесет и пет/а по- евтините по 50/петдесет/стотинки.ВСИЧКИ НА МАЧА!!!

  2. 14
    6

    След големия успех на кампанията на мача с Дунав, приканвам отново всички черно-бели гей двойки да подкрепят Югославската сбирщина! На полувремето ще има томбола, а най-големият железничарски хомосексуалист ще спечели комплект вибратори. За подгласника му сме помислили също, приготвили сме една кофа от латекс пълна с грес!

    • 7
      12

      Индианец, додоха, ли пчачките за Гомнежа, че дочувам, че сте имали милиони дългове и заек ще ви отпуснат, ама друг път:)))) оставати завинаги на село. ИНАЧЕ ДОВЕЧЕРА ГЛЕАЙ КАКВО Е ПЪЛЕН СТАДИОН, А НЕ 2000 ДУШИ НА МИНИ БАЗИЧКАТА ВИ.

  3. 2
    9

    Нещо като група за мача, контузени, наказани? Няма. Този блог издиша. Ама яко.

    • 7
      4

      Утре , ще има ,минимум десет статии, и след 21ч ще има мълчание гробно……

  4. 20
    15

    няма ли по 1 лев билети? чи докато дойдем от Шекера..

    • 11
      15

      Ава ти заеби тоя 1лв. ами бат Стоян канара се чуди от дека да намери икаруси да извози нашти момчета от Стряма за ебнята която ни е приготвил бат Любо Пенев и да обере луфта сус специалната тръба ф-50 ва да гоейба.

      • 5
        9

        ПЛОНДЕР ТУК СА ГОВОРИ ЗА СИМЕИНИ БИЛЕТИ ЗА ВХОД НА ДЖЕСИКА СПОРТУЛБЛУБУ ТОЯ ПА СА ПЕРКА С ИБАЧА СИ ОТ ВРЕМЕТО ГА СА ГУ ИБАЛИ В МАНОЛИНУ.
        АВА СТОЕНЕ ТОЛКУ ВА ЛИ ТА СЪРБИ ДИРНИКА ТА СА ЗАНИМАВАШ С ЖАЛТУРЯТА ВА АХМАК.
        ВЗЕМИ ЕЛА УТРЕ СИМЕНИНО С ТЪПКАЧА ВЗЕМИ СИ СМЕКИ АЗ ЖА ТА ЧЕРПЯ С КИФТЕТА И КИБАПИ ЖА ТИ ДАМ ПРИМОЦИЯ ЗА КРЕМА И НАИ ВЕЧЕ ЖА ВА КАРЪМ И ДВАМАТА НА БОЗДУГАНА ВА АХМАК.
        ПА ДА ТИ КАЖА УТРЕ НА НАЗИ НИ ПРИДСУИ ЕБНЯТА ОТ ТОЯ ДЪЛГУЧ МАРИАНЧО РИСТЕВ ЖА ПРАИ ТАКТИКА ДО ЦЕНТЪРА ВА АХМАК.
        ТА ТИ КАЯ СЯ САМУ ИДВАИ С ТЪПКАЧА АЗИ СЪМ ДО КИНЕФА НА ДЖЕСИКА ТАМКА ЖА МА НАМЕРИШ СЪС СКАРАТА СЪМ,ЖА ПИТАШ ДЕ Е БАТ КОЙЧО ТЕ ЖАТА ОРИНТИРАТ.ЕМ ЖА ТА ИБЪТ МЪНАФИТЕ ЕМ ЖА ТИ Е ГОТ НАТЕБИ И ТЪПКАЧА.ЖА ТИ ОБЕРА ЛУФТА СУС СПИЦИАЛНАТА ТРЪБА Ф – 50 ВА ДА ТАЕБА.

    • 4
      10

      ИМА 1 ЛЕВ Е БИЛЕТА ЗА ИНДИАНА ДЖОУНЗ КЮНЛИЯ!

  5. 11
    11

    Ботевист съм но тази инициатива е уникална голямо браво.

  6. 19
    13

    Крушо пусни вход свободен и да видиш как мангустите ще налазят, като бълхи.

  7. 26
    11

    За гей-двойката Стикс и Делян Коматевски билетите са безплатни. Те са гордостта на Столипиново

  8. 26
    12

    Не виждам нищо смешно ,и иронията и подигравките са напълно излишни. Футбола е за феновете ако не сте разбрали ,и какво по-приятно да заведеш на мач сина или дъщеря си примерно ,при преференциални цени. Нали трябва да възпитаваме децата да обичат отбора си , без значение кой , в този случаи Локомотив… Разбирам че голяма част от пишещите тук сте по-млади , но ние около и над 40-те помним ,как татковците или дядовците ни водеха на мач било то на Лаута , Хр.Ботев или Голямата къща….

  9. 28
    22

    Банда гейове ,направих ви билети на стойност 50 и 75 стотинки,за нормални семейства и гей-двойки.Утре ако сме както винаги досега трицифрено число и то заедно с охраната ,спортно-техническите щабове и състезателите ще ме ядосате!!!

Коментарите са затворени