Днес Мининистерството по Регионално развитие също одобри Ботев Пд да кандидатства за заема от Фонда на фондовете, с което да бъде подпомогнато завършването на стадион “Христо Ботев”. Припомняме ви, че подобно одобрение на клуба вече дадоха от регионално звено за градско развитие в Пловдив, както и от самият Фонд.

Предстои от Ботев Пд да предоставят всички нужните документи и отчети, както и количествено-стойностни сметки, за да бъде разгледано искането им за заем.

Междувременно PlovdivDerby.com научи, че от Фонда най-вероятно ще отпуснат около 75% от сумата за стадион “Христо Ботев”.  Медията ни научи още, че собственикът на Ботев Георги Самуилов, който нееднократно се ангажира с довършването на Колежа, ще гарантира заема с негови дружества.

75 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!…..Рецептътъ е: 5 пъти нъ день молби към всивишния! 5 клетви ут арсеналъ на баба Айше! 5 пъти на куц крак окулу тенекия или ръждива редосеялка!…..и аку туй ни пумогни,……вазилин и при Орхан с гуляуту кересте, да прогони злите духуви от телесата ни!!!:))))))))))))))) пуф паф:))))))

    Аку и туй ни пумогни, съштътъ пруцидура, 49,12 пъти!!!:)))))))) пуф паф:)))))

    • 2
      1

      ЕЙ-ЦЬРВУЛ…ОЩЕ И НА ТЕБ НЕ ТИ Е ИЗКРИВЕНА ЖЬЛТАТА И ТЬПА КАТО ГЬЗ ГЛАВА……

  2. 9
    8

    Стадиона ще се построи-това го знае всяко дете. А тези мангали дето реват за 50-те милиона дълг-Ботев ще ги изплати когато черно-белите мангали си платят сметката за ток. Сега цяло Столипиново и шекер махала с в траур- Стоян лайнара, Стинкс, лошо помиярче и други жалки комплексирани лепилари и клошари се молят на Аллах стадион да няма. И Аллах ще сбъдне мечтите им- нов стадион няма да се строи на Лайнута и след 100 години. На кой му е нужен нов стадион със 150 фена, от тях половината са потници.

    • 12
      14

      стадиона никога няма да се построй защото има Господ. откраднахте достатъчно. време е да плащате!!

      • КВО ДА ПЛАЩАД ТИЯ БЕ….ТЕ СА ЗА КЛАНЕ….ЖЬЛТА- ИЗМЕТ….НЕЩАСТНА ПАПЛАЧ….

    • 6
      4

      Пламенчо за уточнение Стоян канара-лайнара е ваш фъиен от Стряма в момента живеещ на панелка в Тракия……и не са прави че не го знаеш защото той смъртно ще ти се обиди ва да тейба.

  3. 13
    1

    Стикси, стискай кълките и яж лайна мойто момиче, помияр недоносен!

    • 1
      4

      Я надувай дудука

  4. 3
    6

    СЯ КАК ГЕДЪМ РИАЛ АЯКС МА КВО ВИ КАЖАААА ААААААА НИИ ЛОКУ СМЕ СВИТЛИНИИ ГОДИНИ НАД ТЕЗИ ВА НИИ ЛОКУ СМЕ САМУ ЛОКУ И СМЕ НАЙЙЙЙ ВИЛКИ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ТИЯ ПА ХЪММММ ЖАЛТУРЯТА КО НИ СА ПРАЯТ ВА ЕИИИИИИИИИИИ ТО РАЗЛИКА ЗА СРЪВНЕНИЕ НЯМА ВА ТА НИИ ЛОКУ СМЕ НАИИИИИИ ДУБРИТЕ ПО ДУША И СЪРТЦЕ ВА НИИ СМЕ ГРАНД ВА ЕИИИИИИИ.КАТ ГИ ФАТИМ РИАЛ И АЯКС ЖА ГИ СЧУПИМ ПО СФИРКИ ВА ЕИИИИИИИИ ЖА ПАДЪМИ ЖА СТАВАМИ И ПАК ЖА ГИ БИИМ С 5 – 0.
    САМУ АРАЛИЦА Е 200 000 000 И Е ПО СКАП ОТ ТОЯ БЕЕЛ ЛИ Е КЪФ Е ВА ЕИИИИИИИИИ.
    А ВА ОТ СА ИБАВАТЕ С НАЗИ ВА ДОГУДИНА ЖА ПИЧЕЛИ ШАМПОАНСКАТА ЛИГА ВА ТЪПУНГИРИ ИДВАИТЕ НА СКЕЛИТУ ДА ВИКАМЕ САМУ ЛОКУ ЛОКУ ЛОКУ НИИ СМЕ САМУ ЛОКУ ВА ЕИИИИИИИИИИИИ.

    • 5
      2

      Стоене спри ментето на бай Наско че нищо не ти са разбира ва калтак недин……всички та знаят ква си дърта жълта бичкия ва да тейба и стрямския мисир дейба.

  5. 8
    2

    Мангалите покаят бензин Хахахааххахахахахаххааахахааахх

  6. 2
    12

    Това значи 75% процента от всичките 50 милиона ДЕТО са за Южна България на Путяф да дадат:)))

  7. 18
    4

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!…КЛОАКОМОТИФЦИ
    Заслужават или не, ЩЕ ИМАТ СТАДИОН КЪКТУ СЪ УЧИРТАВА, А НИЙ, СТУЛЮПИНЦИ ША ИМАМИ УТ ТРИТУ НАЙ-ДЪЛГУТУ!:)))))))))))))))……….колкуту и дъ съ пеним туканкана!!:))))))))

  8. 6
    13

    Канарьееееее къдя е кранъ ваааа че ми омръзна вечи ни са търпи начи , исками стадион да чоплим на нйего семки и да псуваме кат селяни квит сме всъщност

    • 12
      3

      Га жа довадят багерите на свлачището на Лаута?

    • 3
      3

      ТЕБ ТА РАЗКРИХМИ ВА СЕЛДКИ ОГРАНИЧЕН БЕК, ТИ ОТ СА ПРАИШ НА СТРЯМАЛИЯ ВА АХМАК ЧАК И ОТ АНОНИМЕН СА ПРАИРШ НА НЯКЪФ СИ КОКО ВА АХМАК.
      МА ДА ЗНАИШ МАЙ СИ ЯЛ СТРЯМСКИ УЙЙЙЙ ГОЛЯМ ОТ ТОЛУКУЗ ПИШИШ ЗА ЖАЛТУРЯТА ДЕТ ГИ МАЗИМ И ЧЪРВАТА СИ ВА МАРУЛ ДОЛИН.
      ВИЖ НИИ СМЕ ИСТИНСКИ ЛОКУМУТИФЦИ В СТРЯМА АМ НЯМА СА ЕБАВАТЕ С НАЗИ.
      НИИ СМЕ ГРЪБНАКА НА ФЕН АГИТКАТА И ВСИЧКИ ФРАКЦИИ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,ВСИЧКИ СЕЛЯНИ СА АМУ ЛОКУ ВА АКМАЦИ НАДРУСАНИ НИИ ЗА ТУИ ИСКАМЕ ЛОКУ СА МЕСТИ В СТРЯМА ОТ ТАМКА ЖА СМЕ КРЕПУСТ,НЯМА КОЙ НА БУТНЕ ВА МИСИРИ НАДРУСАНИ.
      ЖА ВИ КАЖА САМУ ЧЕ ПРИ НАЗИ ЛОКУ ША ЦЪФТИ КАТ МАЙСКА РОЗА,ЖА СМЕ ШАМПОАНИ И ВЕЧНО КУПИТЕ ЖА СА ПРИ НАЗИ.
      НАМА СА БОРИМ ЗА НЯКФА СИ ШИСТИЦА…………ВЕНО ЖА СМЕ САМУ СРЕД ПЪРВИТЕ ТРИ ОТБОРА С НАШИЯТ ВЕЛИК ФИСКУЛТУРНИК СЕЛЕКЦИЯТА ЖАЕ САМУ ОТ ИЛИТНИ ИГРАЧИ ТИП МЕСИ,РОНАЛДУ,ГАРИТ БЕИЛ МЕСУТ ЙОЗИЛ ДЕТ СА КАЗВА ША СА БОРИМ ЗА ПОДПИС С КИЛИАН М ПАПЕТО ВА ДА НЕГИ БРОЯ ДРУГИТЕ АМА ИМА МЕ И АПЕТИТ КЪМ ТОЯ ОТ ЛИВЪРПУЛ ДЕТ Е РЯЗАН ВА КЪДРАВИЯТ КЪФ БЕШЕ ВА АААААААААААААА ДА ДА МОАЕД САЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛАААААААААХХХХХХХ АЛАХ ДЕ ЖА НИ ГО ДАРИ БЕЗ ПАРА ОТ НИИ ЛОКУ ПРАИМ СФИРКИ НА АЛАХХХХХХ ВА .
      ТА ЖАЛТУРЯТА ГИ ОСТАИМ ОТ НИИ ЖА СМЕ ГРАНД НА ГРАНДОВЕТЕ И ЖА ИГРАМ БАРАЖ МАИ С МУНТАНА ЗА ДА ОСТАНИМ В “Б” ГРУПА.
      ОТ ОТ ТАМКА ЖА СМЕ ВЕЧИ ГРАНД НА ГРАНДОЕТЕ ЖА СА КРЪСТИМ ТОЗ ПАТ ЛОКУ – СТРЯМА ОКРЪГ.

      • Стояне това че си селянин от сой не те прави лош човяк…..ето вече живееш в Тракия на панелка фйен си на Бутвфъ ….пий си биричката и дерзай ва селяк скапан от Стряма.

  9. 9
    26

    Самуилов ще се развежда и ще дели бизнеса с жена му ! Кои фирми ще залага нямам никаква идея и колко прави 75% от 5 000 0000 сметнете сами, защото казаха, че това ще е сумата за която се кандидатства, но жълТУРЦИте са толкова прости и наивни, че да им кажат стадион за 100 000 000, че ще им построят ще повярват, ще се радват и ще се надупят както винаги! Всички са раждани от един гъз и всички са толкова прости, че не е истина ! Хубаво, че Андрейчо е жълТУРЧИН та да им пуска такива заглавия, а не пише каква истинската сума!

  10. 31
    5

    Стикснята , сега до мача с Дунав ще осира новините на жълтурите , а в събота след мача ще сере и в нашите за Локомотив, как Акрапа бил най-великия ,а Крушо бил единствен за него,и как феновете искаме да съсипем отбора.
    Елек смешен си вече! Никой не те взима насериозно….

    • 4
      13

      ти си локомотивец, колкото аз съм папагал

      • 13
        1

        Ами ти си си папагал , но в буквалния смисъл . Само едни и същи глупости повтаряш….Не си актуален вече ,изчерпа се !

    • 8
      7

      Колев, скоро ше се местиш в Каспичан.
      А Дончо Донев ще стане мажоретка на Лаута

      • 6
        5

        Незнам Колев дали ще ходи в Каспичан , но ти внимавай с езика , да не забравиш къде е Лаута (ако си локомотивец изобщо)!

  11. 10
    22

    Скоро ще се разбере далаверата каква е, ако изобщо се стигне до подновяване на стадиона. Най вероятното е, след като ще се гарантира с фирми на боса, тези фирми да “изчезнат” след време и Народа да изплаща парите. Познат сценарий!

  12. 8
    18

    По случай заема от фонда на фондовете на фондацията бат Стоян канара кани всички ботяфисти до трето поколение на всенародно веселие у Стряма…..жа има мента и мастичка на корем па дано са осерем…….Оооооооо мой Бутвфъ…….ний за тъиеб га жа умрем.

  13. 38
    13

    Браво канари! Велик отбор! С най-добрата база, с най-модерния стадион, с купи и евроучастия!
    В устата на грозните цигани от свлачището на Лаута!

    • 14
      30

      за стадиона от картинката ли говориш?? и за подарените купи ли?? базата сие дръжте, на село цял живот.

  14. 16
    21

    АНДРЕЙ, КЪДЕ Е БРОЯЧА-ДЕН, ЧАС, МИНУТИ, ДЕТО ПУСКАШЕ ПРЕДИ ВРЕМЕ :))))) АЙДЕ ЗАБАВЛЯВАЙЙЙ

  15. 21
    10

    Такъв заем се отпуска при перфектна документация!
    Такава още не е доставена от клуба, който иска заема!
    Количествено-стойностна документация и т-н!
    Най-фрапантното е, че подобни публикации се пишат всяка седмица, а от фк Ботев до монента няма обявена, конкретна сума, която е нужна за дострояването на обекта, както и никъде не пише, колко точно ще е заема като сума??? Докато тези конкретики не бъдат публикувани официално, както от клуба така и от кредитодателя, не може да се говори за нищо.

    • 13
      5

      И защо да ги публикуват,заради зависливите мангусти от свлачището?

  16. 19
    9

    Започва се….. БОТЕВ , НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА ТОВА Е НАШАТА СЪФБАА И НАЙ ВЕЛИК Е НА СВЕТАААА БОТЕВ….

  17. 18
    7

    “па видим” – неграмотен циганин, чул си нещо ама не си познал.

  18. 22
    5

    брачеди мангали ква а мислефме ква стана дейбъ жалтурити дейбъ ша напраат стъдьона па ниа истинскити плуфдифчане ут маалите ша одим ф гувидарси на султан хъмпи у селуту да ритъми дейбъ

  19. 19
    29

    В статията ясно е написано, че документите за заема тепърва ще се разглеждат, което означава, че не се знае дали ще бъде отпуснат. По принцип, при задължения от над 50 милиона, не би следвало да се отпуска заем, но ще се радвам ако това се случи. Тогава ще е сигурно на 100 %, че в най-скоро време жълтите ще бъдат обявени в несъстоятелност. Ако пък Самуилов се съгласи да гарантира заема със свое имущество, това означава, че е пълен идиот. Не че се съмнявам, но пък чак толкова…

    • 23
      12

      Мисленето не е силата ти, както се вижда. Къде пише, че някой има дълг 50 млн. към някого? Не клюки, слухове и предположения, а черно на бяло? “Черно на бяло” в смисъл – документ, а не в буферските кратуни. А за г-н Самуилов не бери грижа…

      • 12
        15

        Юнак,
        Не си достатъчно умен, за да разбереш колко си тъп, запомни това от мен! Има документи от които ясно личи, че имате дълг от 51 милиона, но неграмотността ти пречи. Но ще го научиш, когато синдиците на КТБ си свършат работата и обявят нещастното ти отборче в несъстоятелност!

        • 3
          2

          mango,Botev nqma takiva dylgove.Ako ima takiva te sa na firmite na Cv.Vasilev.Taka,4e begaj v kazana,nqmash rabota tuk.

    • 9
      12

      Самуилов ще гарантира, но не със собствено имущество, а с имущество нанегови фирми…
      т.е към тези 52 ще се добавят едни нови 20, ще се обяви фалит и основе БотевЪ 3. Позната схема от ЦСКА-Литекс… Страната е Булгаристан…

      • 12
        5

        През хуя ни е. Важното е да имаме стадион и добър отбор. И едно запомнете черно бели малоумници, БОТЕВ, Левски и ЦСКА никога няма да изчезнат. Всички други да, но тия трите клуба никога. САМО БОТЕВ!!!!

  20. 9
    24

    AIDE SAMUILE GOTOVA SAM DA TI VRATNA EDNA SVIRKA SAMUILE AZ REDOVNO SI DAVAM DUPETO SRE6TU NQKOI DRUG LEV,BUFERITE SA MI REDOVNI KLIENTI ZARADI EVTINATA USLUGA AJDE SAMUILE 4AKAM TA

  21. 13
    19

    Тази новина е от преди 2-3 седмици. Вече започнахте и да преписвате стари новини, само и само да залъгвате ботевистката общност. За големи малоумници ни имате ей.

    • 15
      6

      Значи като начало – майка ти е от 2-3 седмици. Къде някъде си видял за каква сума иде реч и за одобрение на другото ниво … бъркаш се Арда Туран гледай си катуна и се моли на Крушата да не си тръгне!

  22. 24
    7

    Локо да мълчат и да се радват, че и те, ако са послушни може да поритат някой път на КРАСАВЕЦА

  23. 12
    14

    Изгоряха и тези .

    Кранове кога ?

  24. 15
    23

    Няма по прости от жълтурките… Този заем е ЗАКРИВАНЕ на клуба, дълговете гонят 90 МИЛИОНА!…

    • 19
      8

      Радвай се тогава, че ще ни закрият бе, червей гнусен. Но не си сигурен, а само се надяваш като циганин-буфер на апартамент от принц Чарлз.

    • 10
      1

      Не са 90 милиона, а 100. И не ги дължим, а щели да ни ги дават. Стикс, ти вярно си болен мозък.

  25. 20
    8

    Бат Крюшо пък, ша земи заим ут Уя на уйовити!!!….и ша скове скелиту!!!!:))))))))))))

  26. 28
    7

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!…КЛОАКОМОТИФЦИ, къде сне тръгнъли ний с талигити? Винъги сне били ненужници! Преди партийъта ни крипеши, штот бяфми утбор на бачкярите, кантунерите, стрелочницити и теляцити!!! В мументъ сне не паровози, а Говновози и лайнофъргачки!!!!!!!!! Запумнети!!!!! Ботев си е Ботев!!!!!!! За нас устава да съ молим да нъ пускът ут времи на времи дъ събиръми утпадъчну джулязу от убектъ!!!!! Пуф паф!:))))))))))

  27. 8
    22

    Братя канаре, ни бързайти! Както са казали: “Поживьом па видим!”…

  28. 18
    2

    Гоуедцата мучат на 30млн и Албанския телеком ще уж ги наплати до когато кажеш – бегай там да плачеш ….

  29. 31
    9

    Фондът е одобрил заем около 80 % от цялата сума за довършване, другите 20 % трябва да се дадът от клуба, Самуилов си залага част от фирмите като гаранция !!!

  30. 11
    34

    И какво означава това.? Ботев ще има 10 милиона заем който трябва да се връща и още 52 милиона борч от КТБ. Става страшно.

    • 32
      10

      Абе я си гледай казаните с боклука. Не се навирай при големите, да не ядеш шамари.

      • 1
        8

        НЕДЕЙ С ТЕЗИ ШАМАРИ ЧЕ ВЕЧЕ МНОГО КРИВИ- ГЛАВИ СТАНАХА….

  31. 37
    6

    Е, това беше краят на надеждите ми. Сбогом! Отивам да си прережа вените… Край…

    • 35
      7

      Може ли за последно да посмуча някой жълто-черен боздуган? Моля, моля…

      • 21
        6

        Недей посяга на себе си, гьотверен Стикс,славата ти се носи из целия Анадол. Хубави свирки правиш, машалла!

  32. 48
    10

    Още малко канари.Още малко и ще покажем на шопите каква е Пловдивската публика.Нямам търпение да подкрепяме отбора на Колежа.

Коментарите са затворени