Спешна шефска среща ще се състои днес на Лаута. На нея по всяка вероятност основна тема ще бъде състоянието на тима и бъдещето на старши-треньорът на черно-белите Бруно Акрапович. Вчера смърфовете загубиха като гости на Етър с 0:2, а следващия мач на пловдивчани е с Берое. Предстои и четвъртфинал за Купата на България с тима от Велико Търново.

Христо Крушарски вече заяви, че играта на тима не му харесва, но донякъде защити босненския специалист, като заяви, че не само той е виновен за слабата продукция в черно-бяло. Припомняме ви, че вчера феновете на тима, пропътували разстоянието до Велико Търново си тръгнаха преди края на мача. PlovdivDerby.com научи, че същото е направил и Христо Крушарски.

3 кръга преди края на редовния сезон смърфовете се намират на 10-о мястото във временното класиране без шансове за класиране в Топ 6. За втора поредна година пловдивчани ще играят във втората шестица и ще опитат през ситото на плейофите да достигнат до мач за класиране в Лига Европа. От началото на сезона Локо Пд вкарва по малко от 1 гол на мач. За изиграни 23 срещи черно-белите имат 21 отбелязани попадения. Тимът от Лаута записа 7 победи, 5 равенства и 11 загуби. В началото на сезона бяха постигнати победи срещу Лудогорец, Левски и Ботев Пд, но срещу тимовете от своята черга смърфовете не успяват да доминират игрово и записаха редица неудовлетворяващи резултати. Пролетта започна добре за Бруно Акрапович и футболистите му, които стигнаха до равенство срещу Левски на Герена, но загуба от Септември у дома и последвалата такава от Етър развалиха добрите впечатления от първия мач.

Решенията за бъдещето на Локо Пд са изключително сложни. Бруно Акрапович не може да бъде сменен с лека ръка. Основната причина за това е селекцията, която от 3 трансферни периода се прави предимно по желанията на босненеца. 90% от играчите в Локо Пд са привлечени именно от него. Изключение правят само Митко Илиев – предложен от Сашо Тунчев и подписал по настояване на Чавдар Цветков и Христо Бонев, и Карагарен, Луков и Момчил Цветанов – привлечени от Христо Крушарски).

 

39 КОМЕНТАРИ

  1. СРЕШТЪТЪ И БИЛА МНОГУ ПУЛЗУТВОРНЪ!!! НЯМА СТРАШНУ АПАПИ!!! БАТ КРУШО И АКРАПУВИЧ СЪ НАМЕРИЛИ ЛЯВУ КРИЛО И ЛЯФ БЕК!!!!! ЕТО ГУ ДУЕТА В ЧЕРНУ БЯЛ ЕКИП!!!!!! ВЕЧЕ СЪ КАРТУТИКИРЪНИ!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ПУФ ПАФ!!!:)))))))))))

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=x7QpwpSHswY

  2. 4
    18

    И какво стана? Пловдив Дебри напоследък няма достап до информация он кухнята на Локомотив и ни занимава с общи приказки. Догадки! И ще продължава да е така.

    • 21
      4

      Е,и?
      На болшинството хора им е прес уя за чернобелите навлеци, ако си мислиш че липсата на новини от Джамията Лалута ше направи нещо друго, освен още повече да ви набута в миманса, много грешиш.
      Дербито ше се съсредоточи върху истински важните неща: БОТЕВ ПД, Спартак, Маричката и лека полека повече никой няма да си спомня за вас.

      Никой не е спечелил война с журналистите, на Андрей може само да му пръднете на уя, огромното болшинство фенове в Пловдив НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ВАС, спрете да си фантазирате.
      Сайта може само да спечели от липсата на чернобелите полумайнмуни.

      • 2
        6

        всъщност никой не се интересува от мнението на един мияч на чинии.
        А дали пък ти не си Андрей или някой негов сътрудник от тази клоака?! Постоянно си тук ако не си в мячното или не го лапаш на пакестанеца.

        Аз лично бих бил безкрайно щастлив ако дербито “се съсредоточи върху истински важните неща” за ДЕСЕТКИ ФЕНОВЕ от БотевЪ 2 и спре с непрестанните интриги срещу Локомотив.
        То и без това само толкова го четат – махне ли се Рефан или ако се направи един истинаки форум за превържениците на Локомотив и тази клоака отива в небитието

        BTW (знаеш ги ти езиците) Бюреков, престани да си слагаш сам плюсове.
        Наричам те Бюреков въпреки, че си неуспял емигрант и мияч на чинии в Лондонското гето, защото всички криви глави сте си лика прилика с този съвременен бай Ганьо!!

  3. 1
    12

    Дано да пукнат тия долни алкохолици заедно с платения им трол с 10-те ника.

    • 2
      2

      тик имаме типичен случай на Крадеца вика: Дръжте крадеца!!

      • 1
        3

        Иска ти се да съм платен като теб нали курво мръсна продажна.Не може всички да сме дупедавци за 50 лв като вас от ИНТЕЛ групата

        • Как разбра колко му плащат. Сигурно и на теб са ти плащали и след като са те отрязали се прехвърли от другата страна . Там повече ли плащат?

        • не, на вас никой не ви плаща. вие работите за една ракия – като евтините жени, каквито сте

        • Спокойно Фончо, всички знаем кой си ти – един алкохолик, превърнал се в хейтър, защото Крушарски те попита колко свий пари си дал.
          Жалък си

  4. 12
    4

    При положение каква е минималната заплата в БГ,а тези хрантутници взимат по 2,3,5,8 хиляди лева заплати,почивки,подготовки в Анталия,и се подиграват с хората,ами имаш 1,2 положения на мача вчера и като не ги вкараш,защо си в А група???То нашите юноши,които са преотстъпени поне ще ги вкарат,а не от 3та дивизия на Хърватия да ги карат,па и самолетни билети,хотели,квартири…Хората за тея пари цяла година работят!!!!

      • 5
        4

        А ти като си много запознат,какво ще кажеш?Не е ли така?

    • И колко завършиха тия наши юноши , подсилени с част от преотстъпените в други отбори , в контролата с мъжете? Да припомням ли ? Само 8 на 0 . Така, че спрете да говорите хуморески.

    • 3
      14

      ОТ ЦЕНТЪРА ПРАВО И ДИРЕКТНО ВЪВ УСТАТА ТИ ЖЪЛТ МАНГАЛ.

  5. 11
    15

    Излезе със становище ДОКОГА СРАМ , ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ , 4 ГОДИНИ НЕ ВИ ЛИ СТИГАТ , ТОВА Е РАЗПРОСТРАНЕНО ПО ДРУГИТЕ МЕДИИ , ПЛОВДИВ ДЕРБИ МЪЛЧИ …….

    • 17
      7

      И правилно мълчи , защото не иска да нагнетява излишно напрежение . Това , което вие правите 4 години . Не оставихте на спокойствие отбора нито за ден с вашите клевети , интриги и подмолни действия . Миналият път Бойко Борисов ви излъга и подкокоросани от Бонев и Узунов свалихте Коко Динев и разбихте един отбор , който игра в ЛЕ и финал за Купата на България . Сега на кой сте слуги ? Отново ли ще разбиете готов отбор и ще се опитате да крадете каквото докопате.

      • 5
        5

        Първо: това не е отбор а селски тъпан. Второ: кво по-точно има за крадене и щпм има според теб ,затова ли дон Въшкарски седи в Локомотив?

        • Ами като няма за крадена защо искате пак да го откраднете?
          За да го ликвидирате, разпродадете играчите за смешни суми с Жендов?

    • 16
      3

      Нали във вашто сайтче го има.
      То всяка седмица деклараций от някви си мангалчета. Нищо ново ще лапате КУРшарския

      • 21

        Пак ли ти..? Заради твоя гол паднахме. Иначе щяхме обръщалка да правим. Вече навсякъде жълтури ми се привиждат. И едни топки летят по 50 метра и ме удрят по глават въшлива.

  6. 21
    2

    Ми да изпаднем, к’во!
    Със Марица за ръчица олеле, нали така ни пееха едно време жАлтити.
    То и без това все сме на дъното. В “Б” група поне ще сме някъде около средата.

  7. 20
    13

    Трябва да се оставят да работят спокойно. Примера с Локо сф. е пресен. Сигурен съм, че ще влезат в час. Нереално беше да се атакува шестицата. Черно море и ЕТЪР са по обиграни в момента. Пък и в шестицата почти е невъзможно да се стигне до Европа, от средняшки отбор, като Локо. По добре отбора да се обиграе, да натрупа самочувствие и ако се отвори възможност бараж. Искате да сте водещ отбор, ама не става. Да се сравнявате с Ботев е излишно. БОТЕВ е замесен от друго тесто. Радвайте с на жалкото си съществуване, гледайте да не изпаднете и бъдете по позетивни.

    • Селски, БотяфЪ 2 е отбор на тото мафията. Разпродадоха ви играчите и сега ви дават гювеч чрез другите отбори на мафията за да не разберете че ще пълен ЛЕШ!!!! Отново ще сте ТЪПАНА НА ШЕСТИЦАТА като миналата година. Скоро обаче ви очаква фалит и БотяфЪ 3
      Кой отбор от 6-цата сте били???

  8. 13
    8

    Ние ако си приберем футболистите(юношки) които сме “разхвърляли” последните години из втора и трета лига ,със един различен от Акрапович треньор ще играем по -добре…просто тия авно толкова могат , а треньора толкова знае….

    • 5
      11

      И тия могат много повече и са го доказали . Но за юношите си прав . Явно лятото ще бъдат върнати тези , които заслужават и заедно с най-доброто от сегашния отбор ще се надгради и ще имаме по-добър отбор.

  9. 23
    1

    Цигани, винаги има начин да излезете от сложната ситуация. Давам ви малко акъл безплатно:

    Заколете коч на стадиона и намажете гредите с кръвта му. Това е ваш патент, забравихте ли ?
    След това Зума да дари кроасани, които не е купувал той.
    Накрая организирайте SMS кампания под надслов: “Bate, dai levche be”,за да изгоните Крушарски и със събраните пари да поемете издръжката на любимата ви Ювентина.
    А, забравих ! За да изгоните Акрапович, наемете къртач, защото ще се сблъскате с дебелата му босненска глава и трябва да я разбиете с нещо.

    Хайде, и не унивайте много . Нали знаете, че слънцето все някога огрява и циганския гъз….

    • 2
      18

      Благодарим за съветите . Но ще е по-добре да ги запазиш за вашия собственик . Питай го кога ще построи стадиона .

  10. 3
    13

    Андрей , защо не дадеш информация за днешната пресконференция на кмета . На нея той казва , че чак сега изпраща анализа за концесията за стадион Локомотив за съгласуване с 4 министерства , МС и ДАНС. А беше казал , че ще направи това още преди Нова Година. Затова искам да питам . Кой бави концесиите на Локомотив : общината или ръководството на клуба . Господа от фенклуба ще се извините ли на Крушарски .

  11. 15
    5

    Хрантутника пак се е наредил на яслата. Няма ли срам?!

  12. 9
    4

    Какво да прави човека?! Освен другите проблеми които трябва да решава му натресоха да се занимава и с футбол. И сега ще не ще,ще трябва да отделя време и за такива работи. Да не си мислите,че е лесно да се прави бизнес и същевременно да се хабят сили и енергия за една губеща кауза?
    Ако на някой от лаещите тук му наложат да съвместява бизнес , работа , и докато си почива да отговаря за такъв колективен спорт какъвто е футбола сигурно ще си проклина късмета…

  13. 17
    7

    При условие, че си тръгне Бруно ментетата му остават. Кой треньор ще иска да работи с тях ?Сбъркана тотално трансферна политика!!! А за нея, по думите на президента, трябва да отговарят Чаво, Узунов, Зума, Скиора, Станков и сие. И накрая вятърът и снегът ни пречат да играем футбол……………………………………….

  14. 19
    5

    Крушарски да даде курбан и ще се оправят нещата. Преди го е правил и сега да действа .

Коментарите са затворени