Документите за концесиите на стадион Локомотив в парк Лаута и терена в Тракия предвиден за база на Локо Пд са внесени в 4-те министерства, които трябва да одобрят бъдещата процедура.

Това е разкрил кметът на Пловдив Иван Тотев пред фенове на клуба, с които се е видял днес. Както е известно Тотев и представили на феновете се договориха всяка седмица да правят кратки регулярни срещи, на които да ги информира, как се движат нещата около концесиите. След като подписите от 4-те министерства бъдат получени ОС съвет ще гласува отдаването на концесиите.

“Днес изпращаме консеционните анализи за концесията на стадион “Локомотив”, с които да информираме за напредъка на проекта. Изпращаме документите за съгласуване с 4 министерства, в Министерски съвет и ДАНС. В рамките на един месец трябва да получим съгласувателните писма. След това трябва да има решение на общинския съвет и едва тогава – избор на концесионер – 29 дка в “Тракия” за тренировъчна база с 3 игрища и детски интернат и второ за стадион “Локомотив”, заяви Иван Тотев.

40 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    1

    И нас ни качиха на черешата — ПРЕДИЗБОРНО

  2. 2
    2

    Колко са прозрачни няколкото трола подковани да пишат простотии и да плюят по феновете за да се налив вода в мелницата на Крушарски. Ама нормално нали са на заплата там

  3. 5
    4

    Аз да ви кажа това са Антифенове да искат да изгонят собственик който ПЛАЩА заплати и тяхни задължения от спасителите!!!
    Ние в Б група сме губили мачове, нормално спорт е и всички не могат да са победители!
    Вместо да подкрепят футболистите да се вдигнат, наливат масло!
    Лапаница няма…

    • 5
      2

      ти подкрепяш ли отбора , май само от клавиатурата …..

    • 5
      2

      1926,ти си един пълен задник,или може би платена кува на Хъмпи ,духай супата боклук.

    • 4
      2

      Да духат супата всичките
      Емигранти, посинкович,посеркович,духай супата,нещастник,налагалшси само твойте комшии,боклук долен,добре ,че бяха Наско и Зума ,та да има и Българи в отбора,боклук,Бруно,ти си пълен боклук.

  4. 5
    2

    Нас ни пързалят вече четири години,но на пързалката май има място и за вас!
    Дано нещата се случат както ни се иска на нас феновете,но вече нямам вяра на никой.

  5. 3
    3

    Първо:Инженера,и да си тръгне,той вече е обезпечен.
    Второ:Шанса на комунягите в България клони към нула.
    Трето:Колкото и да си обезпечен,власта е сладка.

    • Шансът на комунягите не е никак малък. На народа му се повръща от Тиквуни, Цветановци, Тотевци и останалите разбойници. Видяха, че са по нагли и крадливи от червените. Вече никой не им вярва. В комбина с ДПС, БСП ще дойде на власт. Реално и няма кой друг. За голямо наше съжаление, за 30 години,не се намери един свестен човек, поне малко да оправи положението. Само крадци и мошеници в тая държава.

  6. Защо не напишете за концесията на “Тодор Диев” и работническия? Там вероятността нещата да се случат е много по-голяма

      • 2
        1

        Досто отчаяно звучи,дано поне някъде се случи,ами прав си,до там ни докараха.

  7. 7
    4

    След евроизборите, Тиквата ще падне от власт. Това е ясно. Защо ли си мисля, че и двата пловдивски отбора ще останат без собственици?

    • 4
      1

      Какво общо имат евроизборите с падането или оставането на Тиквата на власт?

      • 3
        1

        Как, какво Тошко? Загубили ги, значи се е осрал качествено и народа не го иска. То си е и така де. Ако той не си тръгне доброволно, комунягите усетили , че могат да дойдат на власт, ще предизвикат предсрочни парламентарни избори, които наесен ще съвпаднат и с местните. Така,че това може да очакваме.

        • 3
          2

          Тиквата е такъв гьонсурат, че ше извърти нещата в своя полза, както обикновено.
          Паднали били на евроизборите-голям праз, продължаваме напред.
          Като дойдат местните и парламентарните избори тогава ше видите вие кон боб яде ли, котка оцет пие ли…

          При тая тотална липса на алтернатива, плашим се, Нинова печели изборите И ПОЧВАМ ДА БЕГАМ БАТЕ….е такова е положението, дали ше са тея или онея в момента няма ама абсолютно микаква разлика.
          Тъй че аз лично нямам никаква надежда тоя кенеф скоро да се промени.

          • Тодоре, вече 10 години комунистите не ни управляват . И какво спря ли изтичането на млади български семейства от България ?

    • Friend,важни са местните избори,затова ни хвърлят пясък в очите,и на нас,и на жълтите,борба за власт,борба за кокала,кой се интересува от Ботев,и Локомотив,най-важното е личната облага,нас кучета ни яли.

      • Баш така си е. Много, ама много си прав пич.

      • 2
        1

        Така е да.
        Ама за тея избори си има едни други механизми-педесе лева на ръка, чували с бюлетини топли топли от печатницата и с почуда установяваш че милата ти прабаба, починала преди 20 години някакси е гласувала за ГЕРБ, е такива неща.

        Разбира се, добре е обществеността, особено футболната да е кротка и да не клати лодката твърде много, затва сега на всички ше им построим по един стадион-кой за колкото зрители иска- 20 хиляди, 40 хиляди, 100 хиляди, само си поръчайте, носи се….

        • Всеки има пълното право,да яде,и пие на собствена сметка,ама колкото си иска.

    • Дали ще падне от власт е спорно и дори и да стане така, скоро пак ще се върне. Въпросът е дали ще продължи да се занимава да им назначава собственици. През по-голямата част от първите 20 години на демокрацията и двата пловдивски хартиени грандове едвам живуркат някъде между А и Б група с малки проблясъци по времето на брокерите и Илиев. Единствено когато Боко дойде на власт и започна да им назначава собственици нещата се стабилизираха. Но тогава хартиените имаха голяма посещаемост и заради това Боко се беше наел да им търси собственици, а сега тази посещаемост я няма…

    • Нали имат финови с манги ще упръвлявът хааахааха

  8. Пичове, седя и си мисля, дали всичко тва не е нагласявка и организирано от Крушата, за да може да си обере крушите безпроблемно.
    Сценария е такъв: Бруно нарочно прави така отбора нищо да не играе, Крушарски го защитава, отбора още по-нищо не играе, следва масово недоволство от феновете, протести а у и Крушата казва: еми ок тогава, чао.
    А тея приказки за концесии и ташаци да са е така, за парлама и Крушата никова всъщност да не е имал намерение да инвестира,м?

    Как ги виждате нещата, как ги усещате?

    • Тодоре,за пръв съм съгласен с теб,за такъв сценарий,и през ум не ми е минавало,но може би има нещо такова.

  9. 4
    3

    Крушарски си тръгва! За съжаление. Това направихте Вие измислени фенове. Благодарим Ви! Сега вземайте отбора и го унищожете напълно!

  10. 9
    5

    На днешната пресконференция на кмета беше казано , че чак сега ще изпратят анализа за концесията за стадион Локомотив за съгласуване с 4 министерства , МС и ДАНС. А беше казал , че ще направи това още преди Нова Година. Затова искам да питам . Кой бави концесиите на Локомотив : общината или ръководството на клуба . Господа от фенклуба ще се извините ли на Крушарски .

    • 11
      2

      Те вместо да се извинят започват нова кампания за разбиване на клуба и отбора . Наистина тъй наречения фенклуб НЯМАТ СРАМ . Вярно е , че резултатите не са такива каквито на всички ни се искат , но не това е начинът да се помогне на футболистите да преодолеят кризата.

    • Колега,може ли аз да ти отговоря?Добрите новини трябва да дойдат преди изборите,сега ще ни хвърлят малко прах в очите,и на нас,и на жълтите,и след това всичко си продължава постарому,аз лично дълбоко се съмнявам,че ще доживея да видя хубави стадиони в Пловдив.

      • Дано не си прав колега . Но като се замисля, може и да си прав.

  11. 20
    5

    Квото и да си говорим Крушата е собственик и от него зависи всичко.Нека да си припомним падението по времето на адвокатите и нежния тогава какъв ташак бяхме,така че по кротко.

    • 16
      3

      Спри с клетвите бе , говедо . Ти ли ще вземеш клуба . Нямаш 2 лева в джоба , но си първи с глупавите си коментари.

Коментарите са затворени