Днес Ботев Пловдив загуби от Марица с 1:2 в контролна среща играна в Коматево. Вижте видео репортаж от срещата:

50 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    Ний стрямалий не ни пука от таз ебня….бат Стоян канара ни каза да наблегнем на повечко мента и мастичка при бай Наско ракиджията у Стряма ва да гоейба.

  2. Добре, че са контролите, че и Локо да запише победи. В шампоната хич ги няма!

  3. 4
    3

    Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!!! Ша ставъми шампион на негу!!!! Съде Клоакомотиффффф

    • 2
      3

      Всичката тази измет начело с тебе е събрана на едно място, а именно Изгрев бойс Столипиново, както и една по-малка част по циганските махали на околните села!

      • Яз тва ни гу утричам братчет!!!! Важнуту е сички да рюкним моштну, Съде Клоакомотифффф, дуругуту съ пудробнусти!!! Пуф паф:))))))))))))))))))

  4. 4
    4

    ГА ЖА ДУВАДЯТ КРАНУВИТИ БА ДАВЕЙБА???

    • 3
      2

      След 49,12 недели. Ама ша пратим идин да пудпира скелиту! Ни съ притисняй. Стигъ си писъл през 49,12 мин.!!! Прибири уфцети и нахрани прасету!!! Кранът жа доди!!! Съде Клоакомотиффффф ПУФ ПАФ!:))))))))))))))

      • 2
        4

        Лайнар, яж говна! Ти ще калайдисваш ли жълт мангал?

        • Секи мънгал, койту флези туканкана с гнусни нъмерения е ут фракциити!! Велжбъд Шикеря49,12 и Велжбут49,12 Аджасана са низгвернати ут Клоакомутиф!!!! Те пишът саму простутии и съ правят на кюнлии! Ния сичкуту упоминату по гори апап, сне саму за Клоакумутиффф!!!! Съде Клоакомотифффффффф!!!!!пуф паф:))

  5. В игра за Марица влязоха 8 юноши. Оказа се ,че юношите на Марица с нищо не са по слаби от юношите на Ботев. Успех и на двата отбора през пролетта.

  6. 10
    8

    Честит празник влюбени Ботевисти! Обичайте се, както ние се обичаме!

    • 5
      5

      Хмарян Огнянов харесва това

    • 7
      4

      Днес е празник на Лаута гей фенс. Честито! И много ви желая!

      • 2
        1

        Днес жълто лайно е празник на лозаря, 100 % българска традиция, даже още от езическите времена! Трфон-зарезан! Всичкото друго са американски измишльотина!

  7. 7
    7

    Стара максима: Който пада в контролите бие в официалните мачове и обратното!
    Смятай Локо колко са зле щом Ботев дето пада от Марица бие Локо на Лаута!

    • 8
      4

      Смятай колко си зле ти, щом пишеш такива идиотщини! Да паднеш до там че от загубите да вадиш позивтиви? Кръгъл идиот!

  8. 10
    5

    Кривоглави братя, тази седмица започва първенството. И ще лъсне истината колко сме зле игрово и колко “голям” треньор имаме. Не остана!

  9. 9
    2

    Стоян Канаря доволен ли е от минималната загуба?

  10. 8
    5

    от рази контрола стана ясно, че юношите и новите са леш.
    отбора играе супер бавен и старомоден футбол. Добре, че мачовете с Локо минаха.
    Явно нивото много падна с напускането на толкова много добри футболисти.

  11. 8
    8

    Драги ми цигани станион скоро няма на има 🙂 толкова сте смешни като ревете за стадион …. не знам как не ви е срам и с кви очи го правите при положение че имате дългове и то ба :/ ,,ЕЕЕ ба къв си ти уаа , ба щта изям баа” поздрави от пловдиските села : стряма, царацово , цалапица ,войсил и тнт, и царимир уахуахуа

    • 4
      8

      Ний тва си гу знайм бе аби! Просту исками Ботяв да нямът и аку можи да укрипим Прориза и скелиту, чи ша са сътуряса Лайнута!:))))))))))

  12. 12
    5

    Всички искаме юноши, но се оказва, че няма да се изпълни плана с тях. Белия нарочно направи това, за да се види, че само с младоци не става.
    Добри са наистина, но не могат да улучат вратата на противника. Само Крис Добрев е готов за първия отбор, всичко друго е пълнеж, поне за сега.

    • 6
      8

      Стават, стават, но се иска още труд, възмъжаване и обиграване!!!!! Иска се навлизане в голямата игра, но техника си имат. Не може веднага!

      • 9
        10

        Никой не казва, че не стават. С тях може да бием Локото и разни слаби отбори, но срещу големите вълци няма да се получи

        • 7
          6

          ти се моли да не набарат Локото някъде…. че с тази бавна игра ще ни бият с двуцифрен резултат

    • 5
      5

      Пълнеж е доста пресилено. Шопов е само 16 годишен. Във всеки мач трябва да пуска за по 10-Ина минути някой от тях. Да трупат опит и да се окършват. Бенкса, Коцето, Блангев….всички заиграха по на 17-18 години и то титуляри.

    • 7
      4

      За мене плана е почти изпълнен. Първата шестица трудно може да ни се изплъзне. От там насетне остават мачове само за престиж в които едва ли можем да се преборим за третото място и където младите могат да трупат опит. В мачовете за купата да се разчита на опитните футболисти, защото там е шанса за ЛЕ.

  13. 12
    9

    Много полезна контрола, в която се видя къде се намират младите момчета от школата. През първото полувреме, двамата бразилски бекове, Крис Добрев и Доре определено даваха повече увереност на юношите и Ботев владееха инициативата и съответно поведоха в резултата. През второто полувреме добро впечатление ми направиха Запро Динев и Благовест Данчев и ще се радвам, ако Киров им даде възможност да запишат по няколко минути и в официалните мачове. Слави Шопов е много талантливо момче, на което му трябва да играе. Той е още на 16 години и по-добре да играе редовно при U17 и U19. Още му липсва физиката за мъжкия футбол, особено в България. Крис Добрев е готов за титуляр, а в най-скоро време и за капитан. Попаднал е на точното място, където ще може да блесне, а сега да попива от Тошко като гъба.
    Най-силно впечатление втори мач ми прави Радо Апостолов. Това момче не само ще замести Серкан, но и ще го надмине съвсем скоро. Да, още се виждат доста грешки в играта му, но няма как да не се отбележи лекотата, с която пипа топката и спокойствието при отиграванията. Трябва да работи за по-бърза работа с краката и техниката. Но иначе има много добър и нестандартен поглед върху играта. Дано само не се скове при няколко грешки и подвикванията от многото “разбирачи” по трибуната. Ничев е в много слаба форма, а направи добри мачове през есента. Същото се отнася и за Васил Шопов – той блесна в Дунав, но при нас не показва абсолютно нищо.
    Другите момчета според мен не са готови, но това не означава, че няма да се развият още. Трябва да работят здраво, защото в Ботев Пд има перфектните условия за тях.

    • 7
      5

      Ей такива коментари искам да виждам. Браво!

  14. 12
    3

    Този мач защо се играе на бавни обороти?

  15. 11
    7

    Ударийми ли Маричката ва кьнари? Кък е резултатъ чи гу играй на точен?

    • 6
      7

      Шифьорът беши ляву бечи в Клоакомутифф! Братчеда Юсуфффф:))))))))

  16. 12
    9

    Братя кънарие ний сми тъпи селяндури а селяндура върви саму напред. Мой да на бият да на ибът да на унижават ама ний сми селски кратуни и кънарити нимойм ги предъдем. Жъ гуворим вечно глупусти чи сме гулеми чи сми вилики чи сми грандувити на гръдъ чи белким някуй ден стани. Лъжети братя кънарие. Саму тъка мойм някуй ден дъ станим граждъни. А амъ по честу тряа ни бият кривити крътуни чи дъно зъприличъми нъ хоръ някуй ден.

  17. 10
    9

    Не бе МАНГО тва са онези юноши дето тази година два пъти разпиляха вашите юноши.

    • 9
      7

      Ази от всичкити юнуши най аресвъм Доре-ту! Гоулям е!

  18. 6
    10

    Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!!! Упънети лайлонити, чи ку духни вятър, ша бутни скелиту!!!! Ша утивъ сичкуту добро и убуу, дет ни го напрай на нас благодетеля Магаришки!!!! Съде Клоакомотиффффф и дъ си пазим иуштествуту!!!!!….. то ни е наши, амъ каръй!:)))))))

    • 5
      7

      Няма талиги за матеряла! Сичкити тръгнафа за Софето за мача с Лефски!!!! Дано да ни дуфа, чи ша утнесе палаткити:)))))

  19. 11
    11

    Тва онези юноши дето бият наред ли са ??? Да ви еба и умрелите юноши. Прехвалени джендъри. Нищо повече.

  20. Анал разстройствов пикочов жълтуров раздут от ебан химуроидоф
    8
    10

    Ний сми стари курви и знайм как дъ гу пуемим! Тари курви сми и знайм как да си звадим парити. Дупим са и посли зимъми кинтити и пкащъми. Ний сми дърти гивинидии и винъги жъ изкаръми пъри. Порът ни шибънити жълти задници, амъ пара да има. Гъзъ жъ зурасни. Дън ни ни я зъ сифте? Ай кънариеее.

  21. 9
    9

    Нещо работата не върви,трябва Елза или там както се нарича да направи разбор на мача и да даде акъл на треньора.Но не забравяйте ,че Марица си е класа и много отбори от трета дивизия играят трудно срещу тях.Бъдете снизходителни.

  22. 8
    8

    Пече съ стадионът им, ами ний ко ша прайм с нашия Процип и скелиту???:)) Май ни устана саму да рюками, Съде Клоакомотиф, пуф паф:(((

  23. 12
    10

    За ко ни я стадион? Да на плющат джуджетата пред празните трибуни.То и сега си ги имаме.

    • 12
      12

      Да ти е*а майката Локомотиво-цигаска,буфер мръсен
      Още 20 години дон Крушю да ви дупи докато не останете 5 човека на “стадиона” ви

Коментарите са затворени