Крайният бранител на Локомотив Пловдив Мустафа Абдулахи говори пред медии в своята родина за амбициите си с Локо Пд. Бившият национал на Нигерия U20, който има договор с пловдивчани до 2020-а година заявява:

“Винаги давам най-доброто от себе си по време на тренировките и в мачовете, в които играя. Амбицията ми сега е да спечелим място в шампионата, което да ни класира за Европа, както и да спечелим Купата на България. В момента сме на четвъртфинал и целият тим е фокусиран да зарадваме феновете си в края на сезона с трофея. Много е възможно да се класираме за Европа през шампионата. Близо сме до влизане в прейофите и само трябва да останем фокусирани и да продължим да побеждаваме.”

Нигерийското издание разяснява, че Локо Пд има 25 точки от 20 изиграни мача и само на 6 точки от заветните плейофи.

43 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    2

    абе вие малоумни ли сте и не разбирате, че този горд носител на подарените купи е папагал?!
    нека Андрей да публикува IP-to и ще се изненадате на с на кой друг форумен герой съвпада…

    • 1
      4

      Бъркаш ме с някой, ДОМАТ!

      • 2
        1

        не пич, ти сам се бъркаш с някой.
        Кривоглавецо, носи си гордо подарените купи

  2. 7
    7

    ЯЖТЕ ГОМНА ВСИЧКИ КОМПЛЕКСИРАНИ МАНГАЛИ !!!
    ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА ДА БИЕТЕ И ДА СЕ БОРЕТЕ ЗА ШАМПИОНСКА ЛИГА .ЖАЛКИ АМЕБИ!

    • 2
      4

      Ние Шампиони бяхме много скоро Мухльо!
      Пожелавам ти да преживееш тази радост,след като обикаляш всички стадиони и изглеждаш всички мачове отбора ти да стане Шампион на България:)После 50 000 на Шествие Шампионско за първи път в България с
      е прави такова

  3. от Ботев съм, но имам въпрос към трола на Колеви
    20
    3

    Аз пък искам да попитам Колеви какво са направили за Локомотив?
    Стадион ли построиха? База ли?
    Най само дългове натрупаха и заеми дадоха с ОГРОМНА лихва. ,,

    Също питам и кой, освен Крушарски е дал и 1 лв. безвъзмездно за Локомотив? Камбуров ли?

    • 19
      2

      Нека аз да ти отговоря. Изгониха легитимният собственик на Локомотив по един най- брутален и отвратителен начин. Прекъснаха дербито с Ботев с бомби и камъни , така както никой друг отбор в България не го е правил. Оскверниха стадиона като нарисуваха пречупен кръст и запалиха клада по средата на игрището. Още тогава трябваше да ги осъдят и вкарат в затвора.

      • от Ботев съм, но имам въпрос към трола на Колеви
        13
        1

        благодаря. Знаех, е няма да ми отговори. Това само доказва тезата, че е трол. при това глупав

  4. 5
    8

    ЯЖТЕ ГОМНА ВСИЧКИ КОМПЛЕКСИРАНИ МАНГАЛИ !!!
    ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ВСЕ ТАКА ДА БИЕТЕ И ДА СЕ БОРЕТЕ ЗА ШАМПИОНСКА ЛИГА .ЖАЛКИ АМЕБИ

    • 7
      5

      Тази крива глава, какво търси тук

  5. 16
    4

    Моля трола на Колеви да се замисли как изглежда в очите на другите, а те да се замислят дали не си хвърлят парите на вятъра!

  6. 10
    18

    Пичове, не му се връзвайте на платения трол на Крушарски!
    Имаме отбор, колкото просто да се каже, че имаме такъв!
    Съществуваме, колкото да се каже, че съществуваме!
    Никой не подкрепя Крушарски, освен тоя платен трол, който пише с 5 различни ника!
    Помните ли, каква агитка имахме, а сега на Бесика са 30 човека и това са хора, които подкрепят отбора, но не и Крушарски! Къде ни е публиката? Ще кажете, че отлив има по всичките стадиони, тогава да питам, къде ни е агитката? Чуйте интервюто на кмета и ще разберете, че той му дава стадиона на Крушарски, но тоя мошеник не го иска! Смятате ли, че собственик, който не иска стадиона има добри и дългосрочни цели с нашия любим клуб? Дава пари, колкото да съществуваме? Човек спуснат от Боко, за да не се вдигне локомотивската общественост. Хвърля ни се прах в очите! на жълтите също! Не му вярвайте на тоя Делян Доматевски, той е платена подлога на Крушарски да го защитава в нета! Това не може да бъде локомотивец в никкъв случай! 4 години посредственост с Крушарски!

      • 8
        6

        тук “кмета на ЦЯЛ Пловдив” казва, че е ботевист и търси начини да помогне как да се построй стадиона на ЧАСТЕН клуб БотевЪ 2011. Това, драги ми смехурко, трябва да те ядоса много ако си локомотивец наистина, защото ти също плащаш на този местен феодал!
        Ти обаче, пак търсиш под вола теле и плюеш по Крушарски защото жълтия кмет му се “смеел” и нямало да строй стадион. Имам 2 въпроса към теб, на които знам, че няма да отговориш защото ти си провокатор и не отговаряш на неудобни въпроси:
        1. Къде обаче Крушарски е казал, че ще строй стадион?!
        2. Вие като бяхте на власт защо не построихте стадиона?

        Ето ти едно линке и на теб, който безрезервно вярваш на жълтури
        https://www.marica.bg/izvynredno-prokuraturata-podhvana-plovdiv-2019-Article-182784.html

        • 6
          7

          Крушарски не каза ли, че иска стадиона на концесия, и не подаде ли документи за това? Вие сте платени тролчета на Крушарски – нищо повече!
          Вижте кмета как му се смее! Тотев много ясно каза, че му дава стадиона, но Крушарски не го иска! Да припомня само на късопаметните платени тролове на Крушарски за лъжите на Крушарски относно стадиона –
          http://plovdivderby.com/2017/10/15/krusharski-blizo-sme-do-kontsesiya-za-stadion-lokomotiv-bazata-v-zh-k-trakiya-shte-ni-struva-6-mln-lv-video/
          https://www.sportal.bg/news.php?news=656857
          https://www.sportal.bg/news.php?news=656703
          Ето къде е Крушарски е казал, че иска стадиона! Още линкове по темата искате ли? Аз като ви казвам, че тоя човек е лъжец и ни се хвърля прах в очите се инатите и не искате да прогледнете, защото сте платени тролове на Крушарски!

          • 12
            3

            Пак фантазираш. Ми кой прави стадион в България. Ти знаеш ли въобще в каква държава живееш. Това са празни приказки на президентите. Кой е направил стадион. Че Левски цска и ботев цялата държава зад тях и не могат да си направат стадионите ти за нашия мечтайш. България загива, няма пари. Не се надявай на нищо. Гледай си Локото имаме отбор горе долу. Ходи на мач, виж се с приятели. Пийте по една бира и това е.

          • 7
            4

            Тотевата концесия за стадиона беше без зали, хотела и куп други глупости, бе лъжец! Това беше супер неизгодна концесия за Локомотив!!

            Стадиона е оправен – терена е перфектен, Кошарата е супер, ремонти в съблекалните, трибуна, която вие и така не можете да напълните. Кой сега лъже??!!

            А на втория въпрос ще отговориш ли?

    • 8
      5

      хаха. пак плагиатстваш?! Абе напъни се, бе! Може и да измислиш нещо оригинално. Дори и най-големите глупаци понякога го правят

    • 10
      4

      на теб кой ти плаща да постваш едно и също? Андрешко ли? Колеви ли? Или ти просто си Доно Донев и мразиш Локомотив

    • 9
      4

      Пак фантазираш. Ми кой прави стадион в България. Ти знаеш ли въобще в каква държава живееш. Това са празни приказки на президентите. Кой е направил стадион. Че Левски цска и ботев цялата държава зад тях и не могат да си направат стадионите ти за нашия мечтайш. България загива, няма пари. Не се надявай на нищо. Гледай си Локото имаме отбор горе долу. Ходи на мач, виж се с приятели. Пийте по една бира и това е.

    • 14
      1

      Само в едно си прав. А именно, че на Бесика останахте 30 човека , даже и по малко, които подкрепяте отбора , но не и Крушарски. Защо не продължи мисълта си ? Аз ще я продължа. Останахте по малко от 30 човека, защото с действията си отвратихте останалата част от агитката и те се преместиха на Спортклуб. Това е истината . Така, че спрете се с тази ваша злоба и ненавист . Ако отборът не ви харесва , пътят е ясен. Организирате се , вадете пари и си регистрирате нов отбор, който след някоя и друга година може да стане и шампион на България и да играе в Шампионска лига. Желая ви успех.

    • 2
      2

      Горди носителю на Уя ми почвай да бегаш!

  7. 13
    5

    Пичове, защо му се вързвате на този провокатор? Не разбрахте ли, че е платен трол на Колеви, който всъщност им прави много лоша услуга защото с глупостта си настройва всички против тях.
    Как не разбраха, че са бита карта и могат само да лаят.
    Отбора е млад и перспективен. Играе красив футбол и бие лидерите. На мен това ми стига.
    Стадион си имаме и когато кмета, който е разследван вече за 2-ри път, даде концесията ще имаме и база.

  8. 12
    6

    E сега съвсем се оля горди глупако ! Събрал си всичките си фалшиви доводи на едно място. И съвсем се издаде, подлого на адвокатите и интриганта Камбуров. Дерзай , отвратително утрепко , вече дълбаеш дъното на омразата и ненавистта. Май е време и да ти се забрани достъпа до стадиона на Лаута. Глупая, по-глупав, най-глупав, горд глупак. Ти си четвърта степен на глупав.

    Reply

  9. 4
    4

    И тоя бил национал. Няма лошо.От Локото тоя е най добрия. Дано да не избяга

  10. 6
    4

    А ТАКА!! АШКУЛСУН НА ТОА АПАП!!! ТОВА Е ТОЧНО ПО КЛОАКОМОТИФСКИ!!!! ТРЕБЕЛО Е ДА КАЖЕ КАК СНЕ УСНУВАНИ ПРЕЗ 1916 В КЮСТИНДИЛ И СНЕ ЕДНИ УТ НАЙ ДРЕВНИТИ УТБОРИ В БУЛГАРИА!!!!!……ДАЖЕ БЕСИТИ СЪ БИЛИ КЛОАКОМОТИФЦИ!!!! ТАЗИ ГУДИНЪ СНЕ ШАПИОН!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))

  11. 7
    7

    БАЙ МАНГАЛ НОСИТЕЛ НА КУПА Хахахаххахаахахаххахахахха ХААХААХАХАХХАХАХХАХХХХАХХХАХАХАХАХХХАХХХХХАХХХХХХХХАХХАХАХАХАХАХХХХААХАХАААХААХАХАХАХАХАХХАХХАХАХАХХАХАХХХАХАХХАХХАХХХХХАХАХАХХААХХАХАХАХХХХХАХА
    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  12. 13
    7

    Хахахаха Много смях. Тоя АБДАЛАХИ вярва ли си????

  13. 13
    20

    Откакто е дошъл на Лаута вече 4-та година нищо не ни е наред – нито стадион, нито база, нито школа!
    Вече 4та година продължаваме да слушаме лакърдиите на комсомолския секретар! Още чакаме арабските инвеститори, който щяха да дойдат до края на миналата година. Ние ги чакаме вече 4-та година. Направи отбор сбирщайн от анонимни сърбо-хърватски ментета и тук няколкото гомньовци се радват все едно е направил отбор за шампионска лига. Защитниците на тоя изкукуригал дядка са – любовница, някой от двамата заплатаджии в клуба, дъщеря му или самия перушан Крушо! Стадиона ни е една развалина, но нали направи едно бакелитна трибуна на Бесика, и тук 2-мата пикльовци, на които Крушо плаща, за да го защитават са в екстаз. Уродливи, жълти тролчета, какво да кажем за школата – защо избягаха най-талантливите ни деца и треньори, Олигофрени? Къде е набор 2007г ?
    Неуважаеми крушарски манафчета, празните трибуни казват всичко! С Крушарски начело аз ви казах, какво ни очаква – посредственост и вегетиране. Камбуров много ясно го каза, че е пълен хал-хабер и нищо не разбира от футбол. Виждаме му ръководството, виждаме му отбора, виждаме му и резултатите – ПРАЗНИ ТРИБУНИ! Защото този Локомотив от сърбо-хърватски ментета не е Локомотива на много хора, затова никой не иска да го гледа! Само 2-3-ма манафчета на крушарски, които пишат с по 5 ника го харесват. И се научете да пишете грамотно, Тиквеници!

    • 30
      6

      Локомотив винаги е бил средняшки отбор. С изключение на времето при Жоро Илиев. Феновете сме доволни и на малките успехи които постигаме. Колко години си?? Нищо не си видял. Помниш ли Филчо Колев? Помниш ли Мартеничката? Помниш ли колко години сме били по Б групата. Помниш ли какви смешни играчи сме имали. Казвам ти всичко това да те сваля на земята и да не очакваш нещо велико да се случи с Локомотив. В момента при Крушарски Локомотив съществува както е съществувал в 90% процента от неговата история. Не ми говори за публика и празен стадион, защото на всички стадиони в България стадионите са празни и това няма нищо общо с Крушарски.
      Радвай се, че има човек като Крушарски да дава пари и да издържа отбора. Казваш не давал пари. Веднъж те попитах, питам те и сега кой ги дава тези 100 бона на месец за заплати на 30 проф.футболиси и 10 триньора. Кой дава заплати на всички служители в клуба. Говориш като много неук човек. Крушарски тепъва се учи в тази материя. Първите години му бяха трудни. Виждаш сега лека полека отбора се стабелизира, изгони Чавдар цветков. С тези финанси с които разполага отбора ти е супер.
      Бъди по позетивен и бъди доволен и на това, истинските локомотивци не искаме много и това ни стига.

      • 4
        16

        Обиждам, защото и вие обиждате!
        Разминаваме се в представите си за Локомотив! В твоето сърце Локомотив може да е средняшки отбор, но в моето е велик отбор, който е дал велики футболисти, като Бонев, Гочо, Кънчев, Аян, Христо Колев и т.н.Познавам историята на клуба, и мога да ти кажа, че ако партията майка на жълтия клуб не мачкаше клуба щеше да е съвсем друго.Локомотив е отбора на народа, не на властта, каквито бяха Левски, ЦСКА и БотевЬ.Никога не сме били държавни хрантутници, като тези 3 отбора и никога няма да бъдем.Извинявай, но ми е болно да виждам Локомотив в посредствеността.Знам, че Крушарски е сам и никой не му помага.Знам, че му е трудно да намери общ език с жълтия кмет и общинарите.Съгласен съм, и че дава лични средства за издръжката на клуба, но не мога да се съглася с теб, че имаме адекватно ръководство.Никой не ламти за бюджет, като на Лудогорец…по-скоро хората са обезверени от тази посредственост към която Крушарски тласка клуба.Хората искат да видят кадърни хора в управлението на клуба, искат да виждат развитие, израстване, цели.Крушарски да назначи способни футболни специалисти, които да му движата нещата от ДЮШ до мъжете, а не да слуша разни съветници, защото всички виждаме резултатите.Виждаш резултатите и на школата и на представителния отбор, не знам какво толкова ти харесва.Виждам го, че подмлади отбора, махна готвачите и се взеха много млади момчета, в които има футбол, но с трици маймуни не се ловят…маймунките искат банани!Затова смятам, че Крушарски не е за Локомотив, не и за този Локомотив, който аз искам да виждам.Просто с теб имаме различна представа как трябва да изглежда Локомотив.Ти се задоволяваш с посредтвен Локомотив, аз не мога.Няма смисъл да говорим повече.

        • 15
          3

          Аз се задоволявам с Локомотив който винаги е бил през годините. Всичко друго са мечти. За това което си написал, трябва човек с много пари. Такъв няма и няма да се появи, нека расъждаваме трезво и разумно.

          • 3
            9

            Искам да чуеш интервюто на кмета, и по-специално обърни внимание на реакцията му, и на думите му, когато журналиста му задава въпроса за нашия стадион! След като го изслушаш искам да кажеш все още ли вярваш на Крушарски, щото се оказва, че жълтия кмет му дава стадиона, но Крушо не го иска! Всичките тези негови приказки, че иска стадиона на концесия е една голяма лъжа.Ти самия си направи изводи за намеренията на Крушарски!За тренировъчната база ДА, но Крушарски стадион НЕ иска да прави, което нагледно показва, че той няма дългосрочни планове за Локомотив, и ще дойде ден, когато ще заебе отбора! А ти го защитавай!

          • 6
            4

            Сульо, Локомотив си има стадион. Кой и кога е казал, че иска да прави нещо на стадион Локомотив?!
            А кмета е толкова гнусена жълтурка, че най-вероятно ще свърши като брокерите

        • 9
          2

          Глупчо глупав, по времето на Спас Гърневски Локо беше общински отбор, както сега е Берое. Освен това с този бюджет се борите за 6-цата и това е подвиг в мирно време. Жалко че си толкова заслепен и не виждаш че вашия Крушарски и нашия Самуилов са сложени насила от ББ и не им се дават пари. За съжаление други кандидати да кихат парички липсват.

        • 10
          2

          Пак фантазираш. Ми кой прави стадион в България. Ти знаеш ли въобще в каква държава живееш. Това са празни приказки на президентите. Кой е направил стадион. Че Левски цска и ботев цялата държава зад тях и не могат да си направат стадионите ти за нашия мечтайш. България загива, няма пари. Не се надявай на нищо. Гледай си Локото имаме отбор горе долу. Ходи на мач, виж се с приятели. Пийте по една бира и това е.

          • Абе папагал смешен,кво се правиш на локомотивец.
            Кога Локомотив е бил средняшки отбор бе?Локомотив винаги е бил сред водещите отбори в България,затова е един от големите клубове в България и има уважението на цяла България!
            Ако е средняшки отбор,откъде ще се пръкнат тези толкова легенди бе измисленяк?
            Имало е периоди в Б група или по-долно класиране в А група,но по причини,които и Бонев ги е казвал.
            Както и че са ни отнели заслужената титла през 71-72 година,за да я дадат на ЦСКА!Това ли е средняшкото?
            Затова ли Бонев става три пъти футболист на България и печели„заслужил майстор на спорта“-щото сме били средняци?
            Играл ли сме с Юве,Парма,Шалке,Ц.Звезда,Оксер,Лацио щото сме средняци ли смешник?
            Явно си някое 20 келеме с 2 посетени мача в живота си.
            Така ми е писнало да се занимавам с пишман фенчета като теб,дето са все нагъзени към някой……
            Ти знаеш ли историята на Локомотив,та говориш глупости???

    • 15
      4

      Забравих, няма да ти падна толкова ниско на нивото и да ти отговарям на изобилието от обиди към феновете на Локомотив Пловдив. Това показва кой разбира и говори истината за Локомотив.

      • На вас буфери все някой ви е виновен, иначе щяхте да сте хегемони в първенството!
        Истината е, че винаги сте били между А и Б група, като изключим ерата на Илиев, който ви заличи и докара Велбъжд в Пловдив.
        Купи си една титла и след това каза, че била грозна!
        За едно обаче ви признавам, че винаги играете с невероятен хъс срещу Ботев без значение от състоянието на отбора и това прави статистиката толкова равностойна.

    • 6
      2

      E сега съвсем се оля горди глупако ! Събрал си всичките си фалшиви доводи на едно място. И съвсем се издаде, подлого на адвокатите и интриганта Камбуров. Дерзай , отвратително утрепко , вече дълбаеш дъното на омразата и ненавистта. Май е време и да ти се забрани достъпа до стадиона на Лаута. Глупая, по-глупав, най-глупав, горд глупак. Ти си четвърта степен на глупав.

  14. 11
    4

    Момчето така надува балона все едно се учил от Андрей в надуването на балони.

Коментарите са затворени