Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски даде специално интервю за предаването „Спорт в обектива”, в което говори за целите на Локомотив през настоящия сезон. Крушарски обърна внимание на дълговете и вложените пари в отбора. 

Той разгледа проблема с треньорите в българския футбол, конкретизирайки сегашното състояние на Локомотив и обясни положението с привличането на нови играчи.

“Честата смяна на треньорите е голямата ни грешка”

“Войн Войнов ще остане, докато и аз съм в Локомотив”

“Близо сме до концесия за стадион “Локомотив”

“Базата в ж.к. “Тракия” ще ни струва 6 млн.лв.”

Tези и още интересни неща, които сподели собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски пред нас, може да гледате в “Спорт в обектива”.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    10

    Жълти олигофрени,не се бъркайте в работата на Градския любимец Локомотив!Оправяйте си измислиния ботевъ2010,защото разпада ви е неизбежен!Селски криви тикви, изгрев бойски миризливи мангали!

  2. 14
    11

    ЖЪЛТИТЕ СОПОЛИ СА СЕ РАЗТЕКЛИ В ТЕМАТА.

  3. 15
    9

    Не пия само вода от пералната, щото няма подходящо мезе за нея. И мастило, щото не му знам разредителя. Наздраве, банда!

    • 10
      8

      Не така, шефе! С Войната и за тях ще измислим решение.

  4. 13
    14

    АВА КРУША ОТ НЕ КАЗВАШ КАК ЖА НАЛИВАШ ПАРА И В СТРЯМА ВА АХМАК,ТА НИИ СМЕ НАЙ МНОГОБРОНИ В ПУБЛИКАТА НА ЛОКУ ВА ,НИИ СТРЯМАЛИИ И МАНОЛЕ ПА И СКУТАРЕ СМЕ САМУ ЛОКУ ВА ДЕБИЛ ПИЯН.
    КРУША НЯМА СА СТРЯСКАШ ДРЪЖ ЗРАВО ЧАВО ЗУМЕТО И ВОЙН ,ЧЕ ТЕ СА НИ ГОЛЯМАТА НАДЕЖДА ДА ИДЕМ КАТ ЖАЛТУРИТЕ У ИВРОПАТА ВА СПЕРМОЯД СМАЧКАН.
    АМА ЗА ИЧКИЯ И КАРЕ НА КАРТИ СТЕ ОДМА ГОЛЕМЦИ ВА КРУША.
    И НЕЗАБРАЙ,ЧЕ СКАРАТА И МИЗЕТО ИДЕ ОТ СТРЯМА ВА.

    • 13
      11

      Eй Жълт Сопол ко ставъ с приструктурирънету с непърични средствъ сульо и пульо когъ зимът акциити вя…Когат ви цъфнът марулити на селу..

      • 11
        6

        Га видиш Гранде Президенте трезвен и Чаво да върви по права линия… Лошо… Значи никога…

  5. 13
    10

    Те и ташаците са близо до събитията, ама никога вътре в тях…..така че това близо е дооста относително.

    За неразбралите. Журналистите канят Крушарски по разните студиа с надеждата да слушат бисери и да си качват рейтинга. Не че много им дреме на шапката в София какви планове имал Крушарски за световните анонимници от локото

Коментарите са затворени