След отличния дебют в мъжкия отбор на нападателя от набор 2001 Иван Василев ръководството на Ботев (Пловдив) е решило да подпише договори с още трима от 17-годишните таланти на клуба. Става дума за халфовете Димитър Тонев, Благовест Данчев и Димитър Пройчев, които също като Василев играя за отбора в Елитната група до 19 години.

От клуба ще предложат контрактите на родителите им за поне три години, за да са сигурни, че те няма да могат да си тръгнат само срещу компенсация. Подобни договори вече имат вкаралия във вратата на Септември Василев и Кристиан Добрев, който също е роден през 2001 година. По пободен начин Ботев вече ангажира и Станислав Шопов, който е с година по-малък. Всички в клуба обаче са уверени, че неговият случай е специален и той е на път да се превърне в новия Тодор Неделев за жълто-черните, твърди “Меридиан мач”.

Въпросното трио със сигурност ще проведе зимната подготовка с първия отбор и след нейния край ще се преценява дали да останат в Коматево, или да бъдат преотстъпени на отбори от Втора лига, за да трупат опит при мъжете. Тонев и Данчев ще пътуват и до Англия за тренировъчен лагер на Уест Хем.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    6

    Като гледам сезона с юношки и бразилски ментета го доиграваме

  2. Тези момчета ще са готови за мъжкия футбол след минимум 3-4 години.Затова трябва да им се предложат 5 год. договори и постепенно да се налагат.Рано им е за първия отбор.

  3. 3
    11

    Глад мори добитъка в Коматево .
    Няма финанс

    • 10
      1

      Те си имат юноши и ги налагат.Нашите гей-бандити са измет откъде ли не.Хубаво ,че е приятеля ми Езе с голямото черно кересте да ни “оножда”наред!

  4. 3
    11

    Да подписват ако са балъци? Ще обикалят 3-4 години по Б и В групите и накрая ще спрат с футбола! Подобни случаи в този клуб колкото щеш.

  5. 15
    3

    Дай боже да се наложат тези момчета в първия отбор.Какво по-хубаво от това?Наши родни играчи……мангалите от Столипиново нямат пукнат юноша,имат само един в първия отбор и се казва Карагерен.Срамно е да си столипиновски бес,затова всички в Пловдив са от Ботев.

  6. 10
    28

    Няма финанас. Ще караме с юнушите. Който не му харесва да си е*е мамата

  7. 8
    13

    Феновете още не знаят,но беше изпуснат скоро юноша за нищожна компенсация…крие се от новия собственик

    • 4
      1

      И кой е този юноша че не мога да се сетя,или само интрига вкарваш?

  8. 28
    6

    Каквото и да пиши те под статиите за гордостта на Пловдив няма как да отхвърли те фактите а те са, вие бяхте собстенист на престъпник ф. Колев, турци седи или нещо си такова. Убиец Илиев, чалга Динев, престъпник марешки, адвокати хахаха, и сега знаете кой, кой хахахаха факт, 70%от феновете ви са цигани има хиляди видела, дори така наречените ви легенди го казват, вие след славния сте най тотажиския отбор, смените си годината. И бяхте закрити, дори купата ви е в Кюстендил факти, факти.

  9. 7
    31

    Братя кънарие, аз като ви разправях че се рападами, вие ми туряхте минуси. Е, видяхте ли сега, че съм бил прав? Чакам само коректни и обосновани отговори.

  10. 11
    24

    Га жа почвами строежъ ва кьнари?
    Га жа довадят крановете ва?

Коментарите са затворени