Идният понеделник за редовното заседание на Общинския съвет в Пловдив ще бъде приет “Плана за действие на общинските концесии”, касаеш три важни спортни обекта, а именно концесиите на стадиона в парк Лаута, на стадион Тодор Диев и на терена в Тракия, където Локо Пд иска да изгради своя тренировъчна база.

В понеделник ще бъде гласуван планът за действие при въпросните концесии, които са за срок от  максимум 35 години, а кметът Тотев ще трябва да предприеме необходимете мерки за публикуването му в Националния концесионен регистър.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    1

    Ти Спартак ли ама на ужким! Назад във времето, Локо си даде младежкия отбор, преименуваха го на Спартак, за да го има! Сега простако, псува като каруцар!

  2. 1
    4

    а да видим другаря Крушарски ше почне ли стадиона , като няма кинти . само приказките му са на него.
    не плаща навреме на момчетата -сал дет една поляна с 2 фургона напраи , ама в неговото село. ше ядем ядове с тоя ас ви казах. Да са връща Коко и да ги почвами

    • Какво да почвате бе, вие не сте спряли с тотото!

    • 5
      1

      Ти бе жълт мангал, да не си на Крушарски шеф на монетния двор, та знаеш има ли или няма пари, А? Виж Самуил ефенди от къде ще намери, защо той наистина няма, и остави Ботевъ само на тотото!

  3. 6
    1

    Няколко линейки с бясна скорост отпрашиха към родопската яка.

  4. 6
    6

    Пълни глупости! Никакви стадиони няма да се строят ! То хора няма, те стадиони ще строят? Кой ще строи? С какво Всичко е предизборни лъжи!
    На Пловдив му трябва един обновен градски стадион и това би било в полза на всички.

  5. 3
    6

    АВА ОТ НЕ СПОМИНАВАТИ ЗА БАЗЪТА В СТРЯМА ВА ТАМ БЕЗ КОНСЕСИЯ ША ПРАИМ МОДЕРНА БАЗА ЗА ЛОКУМУТИФ КМЕТА ЗАЛАГА ЦЯЛ ГРАД ЗА ДА ИМА САМУ ЛОКУ,АМ ДРУГАТА ВЕРУЯТНА НОВИНА ЗА НАШТУ ЛОКУ ОТ НЕ Я СПОМИНАВАТЕ ВА ААААААААААА.ТА НАШТУ ЛЮБИМУ ЛОКУ ЗА СТАВА ВЕЧЕ ИСТИНСКИ ФУТБОЛЕН КЛУБ ААААААААААААА ЖА СА КРЪСТИМ ФК ЛОКУМУТИФ – СТРЯМА 2020 ААААААААААА,ОТ ТОГАЗ ЖА НА МЕСТЯТ В СТРЯМА ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,КО ЖА КАЙТЕ ААААААА ША СТАВАМЕ ВЕЧИ ГРАНД ААААААААААААА.
    АЙ СЯ ДА ВА ЕБА МИНДИЛИТЕ ДА ВА ШИБАТ МАНАФИТЕ ОТ ШИКЕРА АААААААААААА.

    • Защо всечките са за селата и най-вече за Коматево?!

  6. 12
    1

    Браво дано ПЛОВДИВ се сдобие с 3 модерни стадиона!

Коментарите са затворени