2-те концесии на Локо и тази на Спартак влизат в Концесионния регистър (Документи)

15
747

Идният понеделник за редовното заседание на Общинския съвет в Пловдив ще бъде приет „Плана за действие на общинските концесии“, касаеш три важни спортни обекта, а именно концесиите на стадиона в парк Лаута, на стадион Тодор Диев и на терена в Тракия, където Локо Пд иска да изгради своя тренировъчна база.

В понеделник ще бъде гласуван планът за действие при въпросните концесии, които са за срок от  максимум 35 години, а кметът Тотев ще трябва да предприеме необходимете мерки за публикуването му в Националния концесионен регистър.

15 КОМЕНТАРА

 1. 4
  1

  Ти Спартак ли ама на ужким! Назад във времето, Локо си даде младежкия отбор, преименуваха го на Спартак, за да го има! Сега простако, псува като каруцар!

 2. 1
  4

  а да видим другаря Крушарски ше почне ли стадиона , като няма кинти . само приказките му са на него.
  не плаща навреме на момчетата -сал дет една поляна с 2 фургона напраи , ама в неговото село. ше ядем ядове с тоя ас ви казах. Да са връща Коко и да ги почвами

  • Какво да почвате бе, вие не сте спряли с тотото!

  • 5
   1

   Ти бе жълт мангал, да не си на Крушарски шеф на монетния двор, та знаеш има ли или няма пари, А? Виж Самуил ефенди от къде ще намери, защо той наистина няма, и остави Ботевъ само на тотото!

 3. 6
  1

  Няколко линейки с бясна скорост отпрашиха към родопската яка.

 4. 6
  6

  Пълни глупости! Никакви стадиони няма да се строят ! То хора няма, те стадиони ще строят? Кой ще строи? С какво Всичко е предизборни лъжи!
  На Пловдив му трябва един обновен градски стадион и това би било в полза на всички.

 5. 3
  6

  АВА ОТ НЕ СПОМИНАВАТИ ЗА БАЗЪТА В СТРЯМА ВА ТАМ БЕЗ КОНСЕСИЯ ША ПРАИМ МОДЕРНА БАЗА ЗА ЛОКУМУТИФ КМЕТА ЗАЛАГА ЦЯЛ ГРАД ЗА ДА ИМА САМУ ЛОКУ,АМ ДРУГАТА ВЕРУЯТНА НОВИНА ЗА НАШТУ ЛОКУ ОТ НЕ Я СПОМИНАВАТЕ ВА ААААААААААА.ТА НАШТУ ЛЮБИМУ ЛОКУ ЗА СТАВА ВЕЧЕ ИСТИНСКИ ФУТБОЛЕН КЛУБ ААААААААААААА ЖА СА КРЪСТИМ ФК ЛОКУМУТИФ – СТРЯМА 2020 ААААААААААА,ОТ ТОГАЗ ЖА НА МЕСТЯТ В СТРЯМА ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ,КО ЖА КАЙТЕ ААААААА ША СТАВАМЕ ВЕЧИ ГРАНД ААААААААААААА.
  АЙ СЯ ДА ВА ЕБА МИНДИЛИТЕ ДА ВА ШИБАТ МАНАФИТЕ ОТ ШИКЕРА АААААААААААА.

  • Защо всечките са за селата и най-вече за Коматево?!

 6. 12
  1

  Браво дано ПЛОВДИВ се сдобие с 3 модерни стадиона!

Comments are closed.