Старши-треньорът на Ботев Пловдив се ядоса на коментара на Стивън Петков след края на мача, предаден му от репортера на Диема Спорт. Ето какво се случи:

„Най-важното и най-хубавото в този мач бяха трите точки, които спечелихме. Това беше нашата задача днес. Получиха се някои хубави неща в атака, но можем още много повече, най-вече в това да не прибързваме в последните 30 метра. Така ще затваряме мачовете далеч преди техния край. През второто полувреме владеехме много топката, но вкарахме само един гол”, отчете Киров пред DIEMA SPORT.
„Качествата ги имат състезателите. В официалните двубои винаги има напрежение. При нас (ниската резултатност – б.р.) е плод на прибързаност, имаме нужда от по-голяма точност.”
„Действително пред нашата врата имаше доста малко ситуации, повече от центрирания в последните минути. Играчите се справиха тогава и нямахме никакви проблеми в защита.”
„Не съм съгласен с мнението на Стивън Петков (че отборът не играе така, както трябва – б.р.). Всеки си има право на мнение. Генералните изводи за играта се правят от треньорите, а не от състезателите. Не знам какво е имал предвид, нямам представа. Работата на състезателя е на терена, а не да коментира играта на отбора.”
„Хубавото е, че хората, които влизат на смяна, спомагат за победите на отбора. Този сгъстен цикъл, който предстои, ще наложи нужните ротации, за да имаме съответните нива на свежест. Предстои ни много сериозен осминафинал срещу Берое през седмицата, а после идва мач от първенството срещу Левски.”
„Намираме се там, където сме заслужили. Стартирахме по-лошо сезона, след това съумяхме да наваксаме откъм точки, но има още какво да се желае, този отбор може още да се развива.”
„Сериозен отбор е Берое. Мачът е със специфичен заряд – както с характера на регионално дерби, така и заради спецификата на турнира. Трябва да се подготвим по най-добрия начин, за да избегнем елиминация”, заяви Киров.


19 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    2

    Българският юношески национал Ияд Хамуд отново се развихри с отбора на Шефилд Уензди до 18 години и наниза два гола при гостуването на Барнзли, спечелено с 6:0 .

    А ПЪК ЕДИН УШАТ НА НЕГОВИТЕ ГОДИНИ СИ ЧОПЛЕШЕ НОСА В БЕЛОЗЕМ НА МЕГДАНА

  2. 8
    3

    МРЪСНИ ДОЛНИ ЖУРНАЛИСТИ, ТЕСА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ДРАЗГИТЕ МЕЖДУ ПЛОВДИВСКИТЕ ОТБОРИ, СМЪРТ ЗА ТЯХ, ИНТРИГАННТИТЕ ПУСКАТ МУХАТА И ГЛЕДАТ ОТ СТРАНИ, ГОСПОД ЩЕ ГИ НАКАЖЕ ЗА ГРЕШНИТЕ ПАРИ ДЕТО ГИ ПЕЧЕЛЯТ ТАКА ПОДЛО.

  3. 9
    6

    Киров е жалък треньор! Скоро всички ще го разберат. Победите бяха дотук.

  4. 7
    7

    Га жа почвами строежъ ва? Нъ 30.10. ли ?

  5. 4
    9

    Искам на стадиона!
    Ама нямаме….
    Нищо, след две седмици започваме.

  6. 16
    40

    Белия е слаб треньор! Ако не е домуса да дава рамо всеки мач чрез съдиите тези победи през крив мкарон. С Дунав с морето и днес мого слаби.

  7. 23
    30

    Стивън е абсолютно прав! Играем на ръба и пак идва серията от загуби! Като гледам Костов при говедата и все се сещам за тъпотията на Белия, че не го поиска. Стивън хубаво че е той че почти всеки мач ни вади от калта. Ама пак е резерва. Затова и няма да преподпише. Помнете ми думата. Белия се е взел много насериозно. Скоро смяната му ще бъде належаща. Пореден мач който взимаме с 300 зора.

  8. 27
    11

    То щото Бруно е най големият треньор на векът,и само в битка влиза.
    Кто гледам най големият интерес идва от клубове като Барса,Реал,Байрен,Челси,Ман.Сити……………бе въобще яко са се наредили и чакат да му дойде акъла и да отиде при тях.
    Абе сериозна работа е тоя Акрапович,той е само за елитни отбори без да ги нагласят.
    Ей шматка поне махни 1912,че е срамно бе мангал недокъпан да петниш тази свещенна година.
    Напиши си истината боклук 1936.
    И накрая я да ти еба майката нещасна циганска.
    Как е класирането,че питам за един приятел пумак нещастен.
    А на останалите да им кажа само едно оставете Белия той си знае всичко.Този треньор го искат всички наши грандове като ЦСКА,ЛЕВСКИ,ЧЕ И ЛУДОГОРЕЦ.
    Идват тежки мачове във тях ще видим докъде е точно подготвен отбора.Все от единият ще вземем нещо.Първият с Берое е по ценен от този с Левски,всеки знае че нашата борба е за купата.
    Първенството 5000% СМЕ В ШЕСТИЦАТА ТОЗИ СЕЗОН.

    • 1
      1

      Няма нищо лошо да мечтаеш! Всичко опира да парите, ,, верния до гроб”! Ти глупаво живееш в някакъв твой виртуален свят! Събудете се! Нито Самуилов, нито Крушарски имат възможностите, да издържат отборите на нивото което искаме! И двамата са зависими от системата ни, наречена,, пералня машина”!

  9. 18
    7

    То щото Бруно е най големият треньор на векът,и само в битка влиза.
    Кто гледам най големият интерес идва от клубове като Барса,Реал,Байрен,Челси,Ман.Сити……………бе въобще яко са се наредили ичакат да му дойде акъла и да отиде при тях.
    Абе сериозна работа е тоя Акрапович,той е само за елитни отбори без да ги нагласят.
    Ей шматка поне махни 1912,че е срамно бе мангал недокъпан да петниш тази свещенна година.
    Напиши си истината боклук 1936.
    И накрая я да ти еба майката нещасна циганска.
    Как е класирането,че питам за един приятел пумак нещастен.

  10. 15
    42

    А бе Бял ако не е Стивън да вкарва от засада в Уредени мачове сме умрели!
    Ако ни напусне умираме прави!

  11. 13
    37

    Белия е посредствен треньор за наредени мачове

  12. 37
    11

    Оформя се нещо като единодушие в коментарите,че отборът не е подготвен правилно. Може би затова той губи кондиция в последните 10-15 мин? Видно е,че в кондиционно отношение нещата трябва внимателно да се преосмислят и преценят. Победата си е победа но силните си виждат грешките дори и тогава когато печелят. Белия да не се връзва на журналята` а да поговори с отбора.

  13. 43
    7

    Доста некоректно поведение от журналиста на ДИЕМА. Попитаха Стивън защо след като поведем после противника взема привес и той се съгласи, че има проблем в играта на отбора, но не е негова работа, а на треньорите да го изчистят. След това журналиста каза на Белия, че според Стивън има проблем в играта на отбора … Така става преди мач с говедата, трябва да има интрига и мръснотийки.

  14. 19
    29

    Бял, Стивън е прав! Ботев трябва да играе нападателно и атрактивно! А ти искаш да го изгониш, защото ти казва истината в очите! Докога с този страх? Докога с Радо като пети защитник? И още нещо – имахме късмет последните минути, защо противниковите отбори взимат инициативата последните минути, вместо да задържаме топката?! Затова толкова много точки изтубихме точно в последните минути. Пак сме един от най-зле подготвените физически отбори.

  15. 36
    13

    Журналистите търсят скандал под дърво и камък за да си пробутват репортажите и после да им гледат сеира. Ст. Петков може би е искал да каже,че подготовката на отбора не е на нужното ниво или отборът се възстановяван непрофесионално след мачовете. “Белия” да не се цупи а да се вслуша и в състезателите и заедно да обсъдят положението. В споровете се ражда истината!

Коментарите са затворени