Ветераните на “Марица” се класираха за областния финал, след като в четвъртък надвиха с 3:2 “Ведраре”. Двубоят се игра на стадион “Пловдив”. “Жълто-сините” не направиха най-добрия си мач, за което спомогна и натрупаната умора от турнира в Анталия, но въпреки това стигнаха до успеха заслужено.
Маричани направиха много пропуски пред противниковата врата. Стоян Маринов откри в 10-та минута, а гостите изравниха след ъглов удар и разбъркване. Михаил Бекяров в началото на второто полувреме отново даде преднина на “Марица”, но гостите пак стигнаха до равенство, след контра и грешка в защита. Веселин Тосев десетина минути преди края на мача отбеляза дежурния си гол, с който реши мача в полза на своя отбор.
В другия мач “Локомотив” разби с 0:4 “Левски” (Карлово).Черно-белите разгромиха карловци като гости и чакат наборите от Кършияка. С два гола се отчете помощник-треньорът на представителния тим Желимир Теркеш. По едно попадение добавиха Красимир Димитров и Христо Телкийски.
В областния финал “Марица” ще се изправи срещу “Локомотив”, като “жълто-сините” ще гостуват. Срещата по програма е на 18 октомври, от 16 часа.
Втори кръг, 11 октомври, четвъртък, 16 часа
  • I. Левски (Карлово) – Локомотив…..0:4
  • II.Марица – Ведраре………………………3:2
Областен финал, 18 октомври, четвъртък, 16 часа
  • III. Локомотив – Марица

1 КОМЕНТАР

Коментарите са затворени