Днес, 03.10.2018 г., се проведе първо заседание на новоизбрания от проведеното на 27.09.2018 г. Общо събрание на ПФК “Ботев”, нов Съвет на директорите.

СД прие следните решения:

1. Избира за председател на СД г-н Георги Самуилов

2. Избира за зам.-председател г-н Петко Ангелов

3. Избира за изпълнителен директор г-н Иван Йотков

Предстои решенията да бъдат вписани в Търговския регистър.

61 КОМЕНТАРИ

  1. На мени някаква службичка няма ли да ми дадете?Тренираме при Лилю и съм му спонсор.Вече сме жълтури.Мога да пиша декларации,да давам заем на клуба с 1000% лихва ама на месец.С брата моим и да крадем много,тия лимузини с какво сме ги купили.

  2. 1
    1

    АБЕ ЖЪЛТО ЦИГАНЧЕ от СТОЛИПИНОВО, ами и на вас ви викат Мангалите от ДОМАТЕВО, забравили в София ЛЕВСКАРИТЕ КАК СКАНДИРАХА ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ, ЧУКУНДУРИ НА ПЛОВДИВ, МИРИШЕТЕ НА ЧЕСЪН И ЛАЙНА КРАСТАВИ ШОПАРИ ОТ СТОЛИПИНОВО, МЕТАЛИК-КОМАТЕВО.

  3. 4
    2

    Явно столипиновските мангали не искат да кажат защо титлата от 2004 е в Кюстендил.Кажете поне защо всички в България ви викат ЦИГАНИ?Отговорете вече,стига сте мълчали мангустри.

  4. 6
    7

    АБЕ жълт КРАСТАВ МАНГАЛ ОТ СТОЛИПИНОВО, защо се интересуваш от тези дето те ЕБАХА насред ДОМАТЕВО със ХУЯ на Д. ИЛИЕВ, ЯЖ ЧЕРНО БЕЛИ ЛАЙНА ЖЪЛТ МАНГАЛ ОТ РОМСКИ ПРОЙСХОД НА ДОМАТЕВО И СТОЛИПИНОВО, МЕТАЛИК-КОМАТЕВО.

  5. 8
    4

    Някой столипиновски мангал ще обясни ли защо титлата им от 2004 г се намира в Кюстендил а не е в Пловдив? До кога ще мълчите истинските кюстендилски мангали?

  6. 6
    5

    Га жа почвами строежъ ва?
    Да знъм дъ си купъ нови цървули за първия мач на Кулежъ!
    Ъййй кьнарйеее
    Ъййй кьнарйеее

  7. 9
    6

    Мангалските тото курви от столипиново да си гледат вмирисаното тимче а не гранда на града.По времето на Тото Динев всеки втори мач им беше нагласен,а те скандираха името на забременяващия чалгарки.Легендите им Камбуров, Котев и Тунчев висяха по районните,разпитваха ги за уредени мачове.Бойко Борисов в тв ефир ги нарече тото отбор.Ах колко жалко е да си църна тото-кючекчиня от Столипиново.

  8. 6
    5

    БотевЪ 2010 е една мафиотска структура, която се занимава с черно тото.
    Има огромни дългове към българския народ, но понеже обслужва интересите на силните на деня, е защитена от разледване.

    • 8
      5

      Какви са дълговете на Ботев към българския народ бе магусто гърбава?Ти ли мангал долен ще ми приказваш за черно тото?Ботев заради 100 000 лв дълг започна от В група а мангалите ги направиха Велбъжд и ги вкараха от Б в А без да са се класирали по нормалния начин.Ще ви изпотрошим черепите и на останалите 30 мангала от скелето джесика,на което като подскачате му скърцат болтовете и скоро ще пада като старата трибуна.Зума беше прави,всички сте от ромския квартал и затова манталитета ви е такъв.Цигански.

  9. 6
    2

    Никога не се смей на циганин с колело…
    Щото може да се окаже, че колелото е твоето…

  10. 10
    2

    Един циганин отишъл при селския поп и го попитал:
    – Попе, писна ми да ме наричат циганин. Какво да направя за да стана българин?
    – Виж! Хващаш едно куче, колиш го и правиш курбан и ще нахраниш с курбана маалата!
    – Ама… попе, от куче курбан става ли?
    – Не става, ама и от циганин българин не става!

    • 9
      5

      От кюстендилец-мангал пловдивчанин не става!!!

      • 4
        1

        А ОТ ПУМАК ОТ ЯКАТА И ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА!

  11. 11
    5

    Комплексарчетата гледат и следят всичко какво се случва с гранда на Пловдив Ботев!
    Не ги интересува какво се случва с техния отбор и клуб. Искаха от комсомолския секретар трибуна и той им построи скеле метално да вдигат повече шум и да не си личи, че са 20 мангала. Не виждат, че стадиона им се руши и са останали с две трибуни, дажамията им е заприличала на тоалетна и по форма и по съдържание. Направи едно игрище в Говедрци без съблекални, което си е негова собственост и това е базата. обещанието е изпълнено.
    Като споменах комсомолски секретар, смятайте коя партия ги управлява, а той си го мести от единия крачол в другия и даже ги вика те да му го местят. Нарича ги гей-банда и те са съгласни. Подгласници в начинанието са му Бомбонев-турската баклава Чаво-мастиката. И висчко им е на 6. Цъфнали са и са вързали.
    Купената им шампионска тенекия с пари от наркотици и проституция изобщо не им пречи да са нюй-големите моралисти в държавата. Да не говорим за най-голямото ГМО което създадоха: Велбъжд Пловдив.
    И такива циганета да ми се правят на пловдивчани?!? Айде няма нужда. Манталитета ви е цигански. Докато не го осъзнаете и промените, ще си все същите и затова цяла България, ще ви нарича ЦИГАНИ!

  12. 7
    2

    Винаги съм се питал, как циганите ходят на очен лекар, при положение, че не знаят азбуката и числата?

    • 2
      1

      Как бе, нали в центъра на жълтото Столипиново имате училище! Защо не ходите, бе Изгрев бойски мангали? В Коматево Рачо завърши с моя помощ втори клас, и се научи да срича!

  13. Събирали Манго и Айше, желязо и хартия, крали каквото крали, но след 10 години събрали пари за екскурзия до Париж, ама само за един. Манго хвърлил чоп, и разбира се той отлетял за Париж.След седмица се връща, и го наобикалят, Айшето и цялата рода-48 човека, да чуят какво е видял. Манго разправя:
    -Отивам в Париж,и веднага при Айфеловата кула.Гледам напред-Мамата си е еб*ло. Гледам настрани-Мамата си еб*ло.Обърнах се назад-Мамата си еб*ло.
    В тоя момент, Айше се просълзила, захлипала и казала:
    -Лелее, Манго, какви чудеса си видял…

    • Тази кула е достатъчна за феновете на Изгрев бойс Столипиново, та даже ще стигне и за строежа на Лай… , извинявам се, копнежа!

  14. 10
    1

    Някой столипиновски мангал ще обясни ли защо титлата им от 2004 г се намира в Кюстендил а не е в Пловдив? До кога ще мълчите истинските кюстендилски мангали? Благодаря.

    • 2
      1

      А ти простако, можеш ли да ми кажеш, защо лайняното недоразумение Металик Сопот се казва Ботевъ? Защо Ботевъ е с друга емблема, А?

  15. 10
    20

    Айдук до айдука ли ,
    мила моя майнольо

  16. 23
    7

    Търся снимки от честването на 80-годишнината на любимото Локо!
    Плащам с бакър!

    • 9
      11

      Иди при
      ЕЗЕ, той плаща добре!

  17. 21
    19

    Призоваваме да не се крие г-н Самуилов, а да си плати!
    130 580,56 лева без ДДС, плюс лихвите за просрочие на плащането. Борчът е натрупан, заради неплащане на концесионните вноски в продължение на две години към договора за концесията на стадион “Христо Ботев“.

    • 8
      4

      Как може такава простотия, крайният срок е удължен,алоооооу гейбандит!!!

      • Рачо кривоглава тикво измий си свиркаджийскага уста и по полека с навеждането да не се пристрастиш

    • 9
      1

      Манго – от къде знаеш, че дълга не е платен?
      Да не си счетоводител на общината?

  18. 20
    7

    ДЕРБИ, пуснете една тема за плачът на джипситата от Лаутджамия – истинските локо, наполетани, беси, ювентини.
    Да си излеят мъката по БОТЕВ – основният и единствен любим клуб по който пеят и плюят!
    ПП. То, затова по стадионите ги посрещат с ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ….и ехото не спира!
    Само БОТЕВ – гранда на ПЛОВИВ!
    Всичко друго е циганска измишльотина с автор общинския съветник с пластмасова проста тиква!
    Духандо!

    • 4
      12

      Мухльо, лаутджамия има само в болните ви мозъци! Изгрев бойс джамия е факт на 50000 хилядите цигани мюсюлмани, регистрирани в фен клуба на ЖЪЛТУРИ ТЕ!

      • 11
        3

        Легендата Христо Бонев: Локо е отбор на малцинствата. И още: Когато Локо играеше,Столипиново опустяваше. Край на цитатите,а Мразещия жълтото да иде и да се самоубие. По възможност болезнено

        • 3
          1

          Ааа бате ни нъ меши с унея гяури ний сни си ут стулипинуву. Дойдойми ут кюстендил.

  19. 25
    7

    Призоваваме всички давещи се от злоба фенове на ФК” Балканска скара” играещ най бетонираният футбол да отидат за риба на Дунав.

    • 5
      11

      На вас пожелавам успех в тото мушеничество! Най-големите Тото курви на Балканите, Ботевъ Сопот-Коматево!

  20. 13
    22

    Нека сте голям клуб селяни ама Локото повечко да ви шиба, както е на практика!
    Много е гот да шибаш големите….задници! 0:1!

  21. 18
    19

    Много вождове , а поляната на скеле.
    Колеги канари, тези ще се окажат най-големите ментета.

  22. 16
    22

    До края на първото завъртане на мачовете между отборите в Първа лига остават три кръга. Изиграните до момента 10 шампионатни рунда са напълно достатъчни да се направи извадката за това кой от намиращите се в топ 6 се представя най-добре срещу останалите. В момента лидер е Левски, Лудогорец диша във врата на “сините” с 2 точки по-малко, трети е ЦСКА, а за издънка на лидерите дебнат Берое, Локо Пд и Ботев Пд. Единствените мачове, които не са се изиграли до момента между тези шест отбора са Лудогорец – Левски, Берое – ЦСКА и Берое – Локо Пд, но и това ще се случи, а статистиката от всички други двубои досега е категорична – най-добре срещу преките си конкуренти се справят Левски и Локо Пд. Двата тима имат по 3 победи в 4 мача срещу другите от топ 6, като единствено по-малко допуснатият един гол извежда “сините” пред пловдивчани.

    Най-зле е Ботев на Николай Киров. Канарите са единственият тим, играл срещу всички останали 5, като в тези мачове те записаха само една точка при 0:0 с ЦСКА. “Червените” са вторият най-слаб сред топ 6, като са отбелязали и най-малко голове срещу останалите – два, които дойдоха още в първия кръг срещу Локо Пд. След това Мауридес и компания не успяха да се разпишат срещу Ботев, Лудогорец и Левски през уикенда.

    Трябва да се отбележи постижението на Локо Пд на Бруно Акрапович, който успя да излъже заемащите първите две места в класирането Левски и Лудогорец, като няма друг отбор, който да може да се похвали със същото до края на първото завъртане.
    КЛАСИРАНЕ МЕЖДУ ТОП 6:

    1.Левски – 9 т., г.р. 3:1
    2.Локо Пд – 9 т., г.р 3:2
    3.Лудогорец – 7 т., г.р. 5:4
    4.Берое – 4 т., г.р. 3:3
    5.ЦСКА – 4 т., г.р. 2:2
    6.Ботев – 1 т., г.р 3:7

    • 21
      9

      Бай мангал,нас това какво ни интересува?
      Ще ви видим пролетта колко сте вървежни….тука се пише за стадиони, ръководство…кой го интересува за вас подчовеците?

    • 15
      5

      Бий си спринцовката и да се свършва тая мъка по Ботев!

  23. 27
    10

    Ботев е голям клуб.Бордове,директори,акции…..В столипиново се знае,един алкохолизиран клоун комунист дава по някой лев а другата пиянка Чаво ги харчи за мюсюлмани и хървати

    • 10
      1

      много точно, това до никъде няма да ни доведе..казвам им на мойте апапи, ма те не вярват

  24. 26
    9

    Бъдете горди ботевисти! Не обръщайте внимание на кюстендиските цигани!

  25. 26
    10

    Само Ботев! Гордостта на Пловдив повече от век!

  26. 14
    24

    Пак ала-бала. Със стари к*рви нов бардак. Нищо ново на западния фронт:))))

Коментарите са затворени