Отборът на Ботев (Пловдив) отстъпи с 2:3 на Лудогорец, след като водеше с 2:0 на почивката в последния мач от деветия кръг на Първа лига.

През първото полувреме “канарчетата” играха с настроение и напълно надиграха отбора на “орлите”. От своята страна представянето на Лудогорец и в двете фази беше катастрофално.

Ботев започна отлично и отбеляза гол още в осмата минута. Серкан Юсеин премина с лекота Козмин Моци и с прецизен изстрел не остави шанс на Ренан за 1:0.

В 14-ата минута домакините за втори път шокираха българския шампион. Тодор Неделев отбеляза за 2:0 от фаул, след като видя, че Ренан е напуснал рамката на вратата си предварително.Няколко минути по-късно Клаудио Кешерю имаше идеална възможност да намали, но пропусна да се разпише сам срещу вратаря.

В 41-ата минута Серкан Юсеин центрира към Кристиан Димитров, но той стреля с глава от близка дистанция, но право в ръцете на Ренан.

В 58-ата минута Сисиньо влезе мощно в наказателното поле и бе повален отзад от Алфонсо. Съвсем логично главният съдия отсъди дузпа. Зад топката застана Козмин Моци, който не сбърка за 2:1.

Четири минути по-късно новото попълнение на Лудогорец – Махлангу, изравни след красива скоростна атака. Джоди Лукоки направи двойно подаване със свой съотборник и центрира към Махлангу. Халфът отправи силен изстрел с глава за 2:2.

В 70-ата минута Неделев премина двама от Лудогорец и се озова на голова позиция. Халфът обаче шутира с десния крак над напречната греда.

Гостите отговориха чрез Махлангу, който отправи мощен удар. За късмет на Кайзер топката профуча на сантиметри над напречната греда.

В самия край Марселиньо направи обрата пълен, реализирайки за 2:3.

БОТЕВ ПД – ЛУДОГОРЕЦ 2:2

1:0 Юсеин 8

2:0 Неделев 14

2:1 Моци 56 д.

2:2 Махлангу 62

2:3 Марселиньо 89

БОТЕВ ПД: 22. Кайзер, 28. Филипов, 5. Димитров, 6. Ничев, 23. Минев, 18. Терзиев, 10. Юсеин, 8. Неделев, 9. Гомес, 93. Зауербег, 39. Вутов

ЛУДОГОРЕЦ: 33. Ренан, 6. Натанаел, 4. Сисиньо, 3. Недялков, 30. Моци, 18. Дяков, 44. Горалски, 84. Марселиньо, 84. Вандерсон, 7. Бакалов, 28. Кешерю

155 КОМЕНТАРИ

    • Като си толкова сигурен що не сложи 2-3000лв. ?

  1. 8
    1

    Бай Хой е Рачо и 3-0 ,
    ама си е пак същия помашки педал

  2. 3
    1

    Nie bliznacite Koefi utre shte pusnim edna deklaraciika i za Botiav,zaahtoto tam sme nai dobri.Taka i taka sponsorirame Lilcho,ako ni priemat v Botif nie mojem da kradem,da puskame diklaracii,da davame pari na zaem s lihva 500% na kluba.Tazi lihva shte e promocia.Na Lokoto lihvata beshe 1000%.

  3. 10
    3

    Срам ме е че съм кънар! Дупим се на който трябва и не трябва! Най великия отбор в България, да се гъзи на отбор, който го нямаше на картата доскоро! Срам!!! Повече няма да стъпя на мач!

    • 4
      2

      Ти си бил много срамлив,бе?! Вероятно още си девствен?! Отпусни се. Вместо да се вълнуваш от футбол вземи иди на кафе…Може пък някоя кака да реши,че си струва да те прелъсти… и да се свърши с твоето целомъдрие???

    • 4
      5

      Хахахах мангуйстата пак с моя ник.
      Мен ме е срам,че живея в един и същ град с толкова комлексирани цигани от велбъжд кюстендил

  4. 9
    3

    БраДя кънари. Аз ви казах, най-добре пак да ни закрият. Омръзна ми заради тия наши боклуци да ставам за смях след всеки мач. Най-добре да ни няма. Стига срам и позор.

  5. 4
    4

    първото полувреме луноходеца го върнахме да играе в шампионска лига а 2то в бе групите…

  6. 6
    2

    VKARAHA GOL JYLTITE I SAMO 4E 4UVA SERKAN SERKAN SERKAN TOTO KURVI SHTE SI PLASHTATE ZA KUPI4KITE .. MNOGO HORA IMASHE ZAD VRATATA KURVI4KATA ICKO NE ZABRAVI LI DA IDE PAK DA LAPA PLEBEISKI PISHKI VUV VARNA ..

    • Незнам за Ицко, но разбрах, че двама други пак за гризнали черно-белия.
      Единия(Спас) бягал като женичка….
      Курви страхливи!

  7. 11
    12

    Според мен през първото полувреме мача се игра честно за да се види моментното състояние на отборите. На почивката дойдоха указанията “от горе” и мача завърши както трябваше. Това за физическата подготовка е вятър и мъгла. В дербитата,и в мачове като този това не е от голямо значение………..Писачи…..

  8. 16
    6

    Стадион искате, пари от къде? Това е правилният път кънари!

  9. 16
    3

    Аз от кога ви разправям, че Ботев са жив ташак.

  10. 19
    3

    Пичаги снощи са наакахме у хоремака у Стряма с мента и мастика и сигъзка изпълзяваме от сламата…….ава да питам правичката ама ми кажете честно ибаа ли на снощи ва че бат Стоян канара каза че само са на лющили ва да сейба.

  11. 23
    4

    Цяла България разбра, че от кривите глави по-големи тото-курви няма.

  12. 17
    4

    Вай вай алахата да ни е на помущт брате канари. Саде ботев, саде Ачо

  13. 21
    4

    тук имаше едни жълти помярки с триъгълни глави, които водиха някакви статистики за победите на Бруно и питаха за класирането.
    къде са тези жени сега?

  14. 22
    4

    Неделев пак най-слабия на терена. пуснаха му един вратарски гол и това беше…

    • 5
      16

      И,кво Серкан е българин, национален състезател,ти кой си?прошляк някой си? Алхохолик пишеш наляво и надясно,кой си ? Гей си ти,искаш да лапаш пишки,в Ботев има избор,лапай.

      • 11
        3

        Откога Серкан е българско име и Юсеин е българска фамилия?!! Поне си мълчи!

        • 10
          2

          Как да мълчи като е дрогиран !То личи от простотиите,които ръси постоянно!

  15. 23
    6

    белия се изчерпа да си събира багажа и да го няма! Тази година борбата ще е с дънните риби, сега падат от верея и са дотам! Да се пускат юноши и да се чака стадиона от такива футболисти със заешки сърца няма смисъл!

    • 7
      16

      Ти ,събличал ли се по къси панталони? Аре те направим тренер! Въздухар!

      • 13
        3

        Джендър,вземи си го у вас да те клати,като го харесваш толкова!

  16. 18
    1

    ТЪРЪ ПЪРЪ МЪРЪ, КАК МОЖЕ ДА ПОСЯГАШ НА БАЩАСИ КОЙТО ТЕ ХРАНИ, КУПИ ДАВА, ПАРИ ЗА ОСВЕТЛЕНИЕТО, И ТАКА ЩЕ БЪДЕ ДОКАТО ДОМУС АГА ЩЕ Е НА ВЛАСТ.

  17. 18
    3

    Жълтъци тези 700 000 за осветлението и двете купи на Домус ага ще ги избивате докато Домус бейм е във футбола! Феновете на жълтите са истински порноманиаци – плащат си за да гледат порно на живо.
    Абе, жълти вие жени нямате ли си?

    • 4
      9

      Ние жени имаме, обаче много обичаме да шибаме циганки,миришат обаче е хубаво, задоволи малцинство то да млъкне.

      • 12
        1

        никой себеуважаващ се човек, не би потърсил услугите на циганки.
        ти си пропаднал и миришещ овчар

      • 11
        2

        Щом обичаш циганки,имате си най-голямата фен организация изгрев бойс Столипиново!Може да шибаш колкото си искаш , но никога няма да станеш ебач!Оставаш си завинаги тото курвата на BG!!!

  18. 20
    2

    Поклон за красивия футбол!!!! Имате моя глас за това че шоуто ” Футболистите от края на града” е много по-смешно от ” Полицаите на края на града” и заслужава да стане сериал! Мерси.

      • 17
        1

        Не, благодаря! Ти си по тази част… лудогорско пиле…

        • 1
          11

          Лапай,малчипишко и млъкни,пиле от Кюстендил.

          • 11

            Ти защото си го налапал,затова ли не можеш да говориш правилно жълта тото курво!

  19. 23
    1

    На следващия мач 100 човека максимум.Хората не са прости продажни копелета.

  20. 2
    18

    Искам да кажа на циганките, въпреки точките,великия Ботев играе футбол, може да паднем но с футбол,красив футбол,не някви изчадие на някъф спорт.

    • Жълт педал,като ти мине ефекта от двете линии ,които шмръкна от некачествената Столипиновска дрога ,тогава се появяваха във форума!

    • Бай хой,
      Много “красив” футбол…
      По-скоро красиво нагъзване на събратята резаци!
      Виж Тошко “красавеца” как красиво заляга при третия гол…
      После обяснява, че все пак не са легнали…
      Тото-курви миризливи!
      Цял живот на село!
      Заслужавате съдбата си, турци грозни!

  21. 16
    3

    Лудогорец играха грозно,като Локо Пд.

    • 1
      9

      Да,играха. Кът майкати играха,събра те от килима ,с лъжица.

  22. 19

    Кък тъй сми паднали ба да вейба!? Ний наЩа фракция си тръгнайми по-рано,да ни изпуснъми рейса и ся гледайми на запис.Прау сми са дали гъза ба сейба.

  23. 3
    13

    Ако така играем, както първото полувреме,във всички мачове,и да падаме няма да ме яд. Само Ботев.

    • 12
      3

      Мачът се играе 90 минути, жълтур! Тоест, ти ще си доволен да ебеш жена си 20 секунди… ама тя какво ще каже, защото си увиснал следващия час???

      • 3
        13

        Вас ще ви ебем, скоро,а жена ти, питай как ебе жълтур. С голям кур.

  24. 17
    2

    А мен обвинявахте за ТОТО и продадени мачове и какво стана??? Нямате стадион, нямате футболисти мъже, нямате фенове , няма агитка!!! АЗ Димитър Христолов съм най светлата страница в историята на ботев.А днес, новосъздаденият ботевЪ се е превърнал в символ на ТОТОТО И ПОЗОРА, всеки ботевист е продажник щом търпи ТОТОТО на ботевЪ…

    Завинаги ваш, Христолов!

    • 12

      Ей педал, Великия Ботев е един,а ти си някъф гей

  25. 11
    16

    Когато писах, че първенството ни е корумпирано, слагахте минуси. И как да бъде иначе, като спонсор на първенството и всички футболни отбори е WINBET. Вижте какви резултати се получават всеки кръг. Нашето първенство стана “по-интересно” от Английското. Дори Локо би Лудогорец в Разград!
    Второ: Ако днес Лудогорец загубиха и този мач, то Левски и ЦСКА се откъсваха на 5 точки. Така, че моментът беше много лош за да бием!
    Трето: Слабата физическа подготовка отново бе големия ни проблем. След като се раздадохме първите 45 минути, за второто полувреме не ни остана въздух. А когато си уморен нито главата те слуша, нито краката! Да не говорим, че не можеш да се бориш за първа топка, оставяш празни пространства и т.н.
    Все пак трябва да признаем, че видяхме хубав футбол, особено през първото полувреме и два прекрасни гола! Видяхме един Тошко, какъвто отдавна не сме виждали. Ако имаше въздух за 90 минути, нямаше да играе в Ботев!
    Някои се сърдят на Киров. Киров не е виновен. В такива времена живеем. И това не е само по нашите земи, а в целия свят!
    На края да си честитим красивата загуба и да си пожелаем по-светло бъдеще! САМО БОТЕВ!

    • 19
      1

      Вече не знаят на кой свят са? Щом и загуби почнаха да си честитят! СМЯЯЯЯЯЯХ!

    • 2
      7

      Кво тото бе, смешници,Вие от футбол не разбирате,а от психология още по малко, затова жените са ви на околовръстното,примати.

      • Тото си е, курво вмирисана.
        И ти много добре го знаеш.
        Ако имаш все пак още някакви съмнения си пусни клипчето при третия гол, за да видиш вашата “звезда” как заляга….

  26. 15
    5

    Пак ли Коматевци ги бият в техния дом? Но този път си беше ТОТО, не е като Локомотив Пловдив да ги смаже и остави без удар във вратата.

  27. 20
    4

    Повече кракът ми няма да стъпи в землището на Коматево! Продажници..

  28. 20
    4

    Пудавиебамайката продажнажълтопомашка !

  29. 20
    7

    По стара българска традиция, булката първо малко се опъва, след което разтваря крачетата и го поема мазния до дъно. Гор-чи-во!

  30. 4
    23

    Ква е тая злоба бе мангали?
    Гнусни сектанти, които са имали президент турчин говорят за религия.
    Имате още малко време живот докато се почне стадиона,радвайте се на загубите на Ботев Пловдив!Жалки сте!

    • 21
      8

      Стадион ли ?
      Стадиона само го миришем !

    • 11
      4

      Разбира се, че почваме стадиона, само малко търпение!

    • 3
      2

      Радвам се когато победим силен отбор,а не такива нещастни тото мастии като Ботевъ !

  31. 25
    4

    Серкан…

    вие сте, бултраси, ахахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахахахахахахах, възхвалете името му отново!Целият стадион крещеше ЮСЕИН, ЮСЕИН , ЮСЕИН. Турци!…

    • 2
      7

      Абе,мангал, Серкан е българин,играе за националния,ти кой си? Нещо ,от маалата? Сигурно си бил освободен по физическо.

      • 3
        1

        Скрий се бе дрогиран столипиновски циганин!Тото курво!

      • Серкан бил българин….пфхаххахахаха
        Удари си кривата тиква някъде и да се свъшва бе, мамка ви и турците страхливи!
        Жълто-черни мюсюлмани, марш всичките към родината ви-мала азия!

  32. 23
    5

    Коматево е нашият дом, а Думус ага е нашият президент… каквото каже ,удряме чалмите в пода и го получава, а ний сме ботев , ооо ботев от Коматево. Днес 2-0, да се порадват Коматевските турчуля , до 2-3 за Делиормана!Така каза агата, така стана, а и замезихме с ТОТОТО, ТОТОботев!

    • 5
      18

      Смешни сте!
      Последно кой ни е собственик домуса,Русев или пееФски.
      Едно е гарантирано комплекса ви е много голям.

      • От както не съществува любимата ви БКП ,сте сираци – бездомници !Тото масти !

    • 3
      7

      А ти ,не е ясно,педал ли си, травестит,или гей бандит? Духавай!

  33. 23
    4

    Коматевци могат да бият Лудогорец само в мач,
    в който на Лудогорец не му трябва нищо .

  34. 19
    3

    Саде ботевъ, саде Лудогорец, ръка за ръка, чалма до чалма!

    • 2
      5

      Саде глупост,саде ум, много тъпи парчета сте вече,ама Бай Хой ще ви помогне, анално.

      • 2
        1

        Имал си грапав език,лизачо!

  35. 23
    7

    Делиорманци веят турското знаме насред Коматево, заедно с ботевЪ, Коматевския отбор приел турската вяра, за да има купи и пари! А ЛОКОМОТИВ- Пловдивският любимец развя българското знаме насред турските вилаети Разград и Коматево…

    • 1
      7

      И това го казва педала стикс,ей гей бандит,наклона измерили, азимут ,алфа,бета,ъгъл на атака,абе травестит , навсякъде си педераст. Аре у ляво.

      • Дрогирана Столипиновска ,тото-мастия!

  36. 22
    6

    Наще пак свалиха насраните гащи , тая купа все едно от банка я взехме
    високи лихви и изплащане докато съм жив.

    • 1
      6

      Абе,ти луд ли си? Кой дава така,купа? Много филми гледате,оригами, всички освободени по физическо,ама коментират!чекиджий ама ебачи! Аре у лево, само Ботев.

      • Типичен представител на кривите ,неграмотни селско-цигански глави!Мръсна долна тото проститутка !

  37. 17
    4

    Колко е хубаво да те онождат рязани карабини!? Догодина искаме пак и пак пак

  38. 20
    3

    На полувремето казах на жена ми, че е 2на3краен и тя ми каза, че съм луд. Сега ме кара да залагам. Ама не знае, че такива мачове са 2 пъти в годината.

  39. 23
    7

    Има една цинична поговорка!Обичам курвите,но мразя номерата им!Затова жълти курви на никой не сте симпатични !

  40. 22
    4

    Мама ви дейба продажна,помаци най-големите тото курви в България сте,дано никога не се върнете в Пловдив изроди гнусни и да не забравя на върлия от на баща му гъзъ в неговата прокажна уста да се изцепя!

  41. 24
    8

    Васил Пенев ,преди 20 мин.
    Затова 2 г. не съм стъпвал в Базата. Станахме к**ви на Лудогорец, турско робство. Ся ще се пише за дузпи,засади, треньорът ще е виновен на трети, а истината е, че сме сателит на Лудогорец и обслужваме интересите на братя Домусчиеви. Хвърляме се яко на ЦСКА-София и Левски, а срещу зелените, всеки мач някакво порно. Гледайте как се оставя Марселино сам при корнера в 90 мин. да вкарва с петичка. Преди 2 години един човек близък до Ачо Палийски ми каза,че не Чандъров,а Домусчиев е дал 700 000 лв за осветлението на Базата, от тогава не съм стъпил на нея!

  42. 21
    3

    Купуваш си билет, гледаш порно, шибат те в гъзеца, да го хване срам човек да говори! Ама как да мълчи!

  43. 25
    4

    Ама как ехтеше стадиона: Юсеин, Юсеин, Юсеин. Ужас все едо бях в Турция.

    • 2
      13

      А при вас , как ехти и се носи ехото от месечината към Столипиново, когато произнасяте името на капитанчето?

  44. 22
    6

    Най-отвратителните т о т о курви са недоразумението наречено Ботевъ2011!

  45. 25
    4

    абе няма ли Прокуратура в тая държава? и за пет годишните деца е ясно какво поредно театро извъртяха жълтите мангали!

    • 5
      9

      Като е нареден и знаете, защо не събрахте парите от просията и не заложихте? Щеше да има за цяла седмица за джамбурета с кючеци без да ви болят протегнатите за милостиня ръце!

  46. 20
    6

    Такова порно и професионалните актриси не могат да го изиграят.
    Браво жълти мъстии , толкова се ошлайфахте , че почти успяхте да заблудите
    тези , на които им е през хОя за вас.
    Чудя се кога прокуратурата ще се самосезира за симулативната игра и парите, които печелите от залагания.

  47. 22
    3

    абе, Рачо нещо спря да пита за класирането.
    Защо така?

  48. 13
    2

    Лудогорец взе всичко от Ботев след 2:0 за „канарчетата“ на полувремето

    • 18
      2

      Признай си ,че сте тото курвите на BG футбола!

    • 1
      5

      На курвите се порно се вижда,излез и виж че има слънце,пред компютъра само порно.Чекиджий.

  49. 19
    5

    НИЩО НОВО НА РАКИДЖИЙНИЦАТА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ..,. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  50. 23
    4

    евтино порно между два сестренски отбора.
    опитаха се да изгладят и имиджа на Ушко като му пуснаха смешен вратарски гол

  51. 21
    5

    Приказката свърши, пак сте си същите мърши

    • 2
      3

      Ти ли ма,циганко,свърши ли ти мензиса,бегай на скобата,давай наклон. Поемайки жълта сперма мисли,льоко,льоко,глей да не се задави.

      • 2
        1

        Много те боли задника,А?Щом в 1:21часа пишеш простотии ,а не си заспал ,доста са порнали задника !

  52. 19
    4

    ОБРЪЩАЛКА А МАМА ВИ ЖЪЛТОЦИГАНСКА…ТОТАДЖИИ ЖЪЛТИ ЗАХЛЕБИХТЕ!!!

  53. 19
    5

    Бял,махай се на секундата.Достатъчно те чакахме да надграждаш.Нещастник.

    • 19
      5

      Белия е треньор за наредени мачове. той толкова си може. кога и къде е учил футбол?!

  54. 19
    9

    Господи закрий веднъж завинаги коматевския урод
    Срам за града ни
    Срам за името на футбола
    Позор за великата игра
    Отбор издържащ се от уредени резултати
    Докога?

    Амин

  55. 32
    9

    Нормално крайно време е всички ботевисти да видат, че Лудогорец е големия ни брат ! Как абсолютно всеки мач почваме 1-0 2-0 и накрая тотален обрат.Не може срещу ЦСКА да играеш като за финал, а срещу Лудогорец като за приятелски мач.Който квото иска да говори за мен тези мачове са си чисто нагласени ! Дори и да махнем Белия положението няма да се оправи ! Локо дет направиха някав отбор от безизвестни футболисти взе всичко което никой не вярваше, че ще вземе, а ние с обигран и запазен състав нищо не взимаме.И на всичкото отгоре ми оставя Стивън резерва , а ония Кампос титуляр !

  56. 17
    4

    Как е класирането, лепилар ?

  57. 19
    7

    Белуха аре изчезвай мишок,ходи шибай онези лепилари и остави Ботев!Отбора може много повече, обаче страхливият ни проваля!Алфонсо…..несменяем титуляр,на какво основание?Кампос,Вутов……

  58. 24
    4

    Много е кофти хем да участваш в порно, хем теб да ти шибат резаци… Това беше поредната вноска за изплащане да купата. Няма да може да ви излезе през анала, защото е мощно задръстен с рязани манлихери!

  59. 22
    4

    жълтие цигани са ебахти тотаджиите. поне равен да бяха завъртя ли . хахахах
    рязаните им пуснаха два гола и си наваксаха три .
    жълти мангали за нищо не ставате!

  60. 15
    3

    Белият, може и да е пасивен,като треньор,обаче как ни пори ,мен и моите петима братя по дрога!

  61. 5
    9

    Казано е и е написано преди !!
    Докато не се нахлуе на терена да се съблекат и стрижат всички служители на БФС няма да има оправия и уважение.
    Също и тъпия коментатор на Диема !!!

    • 10
      2

      коментарите ви надуват балона, а съдията ви спести червен картон и даде 10тина несъществуващи засади.
      виновни са ви некадърните футболери

  62. 23
    4

    Навремето говедата пееха една песен за червените прасета:
    Хей ,чуй ЦСКА-ка , два на нула, три на два !!!
    Сега същата песничка я пеем за жълтите свине !

  63. 25
    2

    Господи закрий веднъж завинаги коматевския урод
    Срам за града ни
    Срам за името на футбола
    Позор за великата игра
    Отбор издържащ се от уредени резултати
    Докога?

    • Колкото по-бързо толкова по-добре!

  64. 24
    2

    Какво и това мучене и маймунски звуци от Коматево?

    Да не са яли пак паламарката жълтите женички ?

  65. 23
    2

    2-0
    2-3
    ?

    ААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХАХА

  66. 24
    1

    Някой очаквал ли друго???? СРАМ ЗА БОТЕВ.

    • 8
      1

      Тате каза,че ще ми купи колело,ама друг път !

    • Нищо не са построили!Това е стар(ако не и доживот) заем!

  67. 28
    3

    Курвииииии. Що дадохте мача бееее. Второто полувреме нищо не играхте. Ей за това не идвт хората.

  68. 24
    8

    Тихи ви искам , кривоглави селяни !!!
    Мача се играе 90 минути.
    Като не можете да стискате кълките така е!!!

Коментарите са затворени