Червената пропагандна машина се опитва да замаже гафа си със “сигурното преминаване на Тодор Неделев в ЦСКА”, което както ви предупредихме, докато сагата се вихреше, че няма как да се случи. Столичните медии продължават да бълват празни приказки свързани с трансфер на Неделев при червените. Ето какво е последното, което измислиха:

“ЦСКА все пак ще привлече Тодор Неделев през 2019 година, твърди “Тема спорт”. “Червените” вече обявиха, че ще опитат да се подсилят с халфа на Ботев (Пловдив) през януари, но дори да не успеят тогава, то преминаването на офанзивния футболист в Борисовата градина изглежда почти сигурно през следващото лято.

Ръководството на ЦСКА е твърдо решено да вземе национала. Единственото, което може да провали сделката е изгодна оферта от чужбина към играча. Самият Неделев вече на няколко пъти даде индикации, че е готов да играе за ЦСКА.

В края на трансферния прозорец у нас се завихри сага около национала. “Червените” излязоха с официална позиция на сайта си, в която разкриха, че още през юни са опитали да вземат халфа, но самият той е предпочел да остане в Ботев.”

21 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    7

    То и вие сте СМЕШНИ с правописните си грешки в заглавията, ама ето на. ЦСКА ВЗИМА КОЙТО И КОГАТО СИ ПОИСКА, а вие сте си просто една смешна селско-патриотична “медия”

  2. 15
    12

    Вече наистина е смешно. Стига ни занимавайте с тези жълти балони – то не беше Косоко, то не беше Стивън тотото, Неделев, Серкан….. глупости!!!
    Ако питате ман дано си остане в Коматево защото с него Ботев са лесна плячка за Локомотив – лесно предвидим футболист със слаба физика. Това е футболист за местна консумация, не го ли разбрахте вече?!

    • 12
      11

      Деляне, приятелю, понеже на жълтурите не им се говори за стадиона, отвличат вниманието на феновете си с подобни гръмки новини. А това жълто сайтче е само проводник на лъжите им.

    • 10
      10

      Къде прочете нещо което са казали от Ботев?Гей бандата изтрещя окончателно!И Ботев лесна плячка за Локо Кюстендил?Гейска работа!

  3. 5
    7

    второ класен шопско съдийски ментак футбол никога…
    Ботевският водещ познавайте – 2пъти помогнахме на
    луноходеца за шампи лига – доказателство – сега какво играт палячовците?…

  4. 14
    18

    Лицето тодор неделев беше титуляр в мача на Коматево, завършил с ново кръщене на базата в Коматево на местния тим- Карагарен-Илиева поляна, в 78 минута , победа за Пловидивския любимец. Това лице се забеляза единствено в списъка на стартовите състави… тоес, нека си стои на село, идва следващия мач с ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, искаме го титуляр… за нови радости на Пловдив, за нов черно- бял триумф!…

  5. 9
    21

    Стига занимавайте Пловдивската общественост с някакъв селски бек!

    • 4
      1

      Тая общественост ли ве чокундур?-https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%BE+%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BE+%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%B5+%D1%8E%D0%B2%D0%B5&oq=%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%BE&aqs=chrome.3.69i57j69i61l2j69i59j0l2.11880j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  6. 24
    10

    На Ангел Палийски не му стана далаверката. Сега ще пробва сигурно със Серкан.

  7. 11
    11

    Според мангалите от Столипиново няма такова нещо,цяло лято не са му запалили телефона,просто Андрей надува жълтия балон, 7нали така цигански мърши?

  8. 10
    22

    Ряпа никъде няма да ходиш, тука на Коматево ще играем тото

  9. 25
    7

    В това няма нищо вярно неделев е казвал че в България ще играе единствено и само за Ботев не разбирам защо се пишат такива глупости

    • 2
      8

      1912-2010,вашия Андрей питай , той разтяга жълтите балони !Така влияе и на Т.Неделев психически,но от простаци какво можеш да очакваш !

      • 8
        1

        Цитират “Тема спорт”,малоумнико гейбандит! Като си неграмотен…

  10. 22
    3

    Ако не през лятото , на путкина Коледа !

  11. 11
    19

    Никъв металик сопот, никъв литекс! Връщам се на дюнерите!

  12. 19
    7

    Плащат си и го взимат.Всичко друго са празни приказки.

    • 5
      1

      70% на Майнц и 30% за ,,построяването на стадион Христо Ботев” , или пак на някой в джоба?!

Коментарите са затворени