Левски разби Локо Пд като гост на Лаута с 0:4 и уби мечтите на черно-белите за достигане на финал на Републиканското до 15 години. Все пак предстои реваш в София, но дори и той да се окаже протоколен, смърфовете заслужават похвали за представянето си във финалната фаза на шампионата.

Сините бяха тотален господар на терена днес и освен четирите гола, които реализираха, имаха още куп възможности за попадения. Гостите удариха и една греда.

В другия полуфинален сблъсък ЦСКА взе предимство с 3:0 над Лудогорец преди реванша в Разград.

YouTube канала GlasTV ще излъчи НА ЖИВО срещата! Припомняме ви, че GlasTV  излъчва НА ЖИВО огромен брой от срещите при юношите, както и ще предава контролите на пловдивските Ботев и Локо в предсезонната им подготовка, където условията предоставят тази възможност. За да не пропуснете нито едно живо предаване трябва да се абонирате на канала ни в YouTube. За целта кликнете ТУК и натиснете бутона:

или

Като с абонирате за канала ни, че направите и вграждането на живите предавания в самите статии възможно. Така че абонирайки се за GlasTV в YouTube освен, че улеснявате себе си, помагате и на нас, за което сме ви благодарни!

Срещата можете да активирате и от видеопрозореца под тази статия, но след като натиснете „Play“ ще видите черен екран с надпис да гледате поточното предаване в платформата YouTube. Натиснете върху надписа

и ще бъдете препратени автоматично към живото предаване в YouTube. Моля, не забравяйте да се абонирате, за да можем възможно най-скоро да преодолеем заедно тази пречка. Благодарим ви!!!

10 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    6

    Буферите се спряха на четвъртия пърмак!!!Бухахахахаххех!!!

  2. 12
    13

    Къде е ония плиткоумен жълтур с по 20 коментара в темите за Локомотив? Да не е умрял?

  3. 14
    14

    А Путяф с кой се паднаха?

    • 16
      11

      Тези за, които питаш ви направиха диви и щастливи при юношите, а и при мъжете. Стигало се е до двуцифрени резултати. Мъжете пък ви помилваха и биха само 3-0. Взехте една победа и не може да ви се затворят устите. А ако вашите юноши бяха спечелили 8 /ОСЕМ/ титли този сезон? Какво щеше да е тогава.

      • 11
        12

        о жив си бе. аз пък се притесних че нещо ти е станало

        • 4
          1

          На теб ти няма нищо след синьото ебане на него какво да му е?Бара си го и това е!След тия новини за Ботев….други ще са болните..

Коментарите са затворени