Вече е ясен треньорският щаб на представителния отбор на “Марица” за следващия сезон, съобщиха от клуба. Старши треньор на тима, както анонсирахме, ще бъде Борислав Караматев. Играещ помощник треньор ще е Красимир Иванов, а треньор на вратарите остава Илия Николов, който ще продължи и да пази за “жълто-сините”. Екипът вече работи по селекцията, както и по програмата за лятната подготовка, която ще стане окончателно ясна следващата седмица. До 10 дни ще бъде ясно и кои футболисти ще напуснат маричани. До момента отбора напуснаха Мирослав Пушкаров, който вече играе за исландски отбор и Рангел Игнатов, който подписа с “Ботев” Гълъбово.

Както вече ви информирахме, отборът се събира на 25 юни, когато ще направи своята първа тренировка. В състава ще бъдат привлечени състезатели от юношеския отбор на “Марица”, който стана шампион в регионалната група. През този сезон ще се води усилено наблюдение на юношеските състави, с цел развитие на младите футболисти и тяхното бъдещо привличане в представителния тим.

Борислав Караматев сподели с няколко думи своето мнение и виждания: “Благодарен съм за шанса, който получавам, за доверието към мен! За мен е чест да работя за клуб като “Марица”! Заедно с екипа ще работим за изграждането и обиграването на един почти нов отбор, който да играе привлекателен, атакуващ и резултатен футбол. Вярвам, че ще съградим добър колектив и ще радваме привържениците на отбора. Нямаме поставени конкретни цели, но ще работим за това “Марица” да бъде възможно най-напред в класирането.”

1 КОМЕНТАР

Коментарите са затворени