Тодор Неделев: Целта ми е да играя в чужбина ВИДЕО

26 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    ся ви кажа брятя църно бели гей бадити.няма са корка ме ей ша маизвинявате ама Стоенчо Канара са спомина от яди много черно бели паталаци от нази верните фенуве на ЛОКУ в стряма ваааааааааааааа,няма са ибавате с нази от шава шибат мънафите ейййййй нии сме саму Локу в стряма най голямата фракция сме дава ме винаги дупе и жини за да отцелява нашту Локу.
    Онзи ден га Крушата дойде с кметът на Пловдив да инспектират стадиона в стряма.
    Лично бат Чаво алкото и Крушата казъха на всички стрямалии,че жа местят Локу в Стряма,май са разбраха и с ония бизнисменът на производството на оборски тор малеиииииии как съ казваше ща ва овидумя друг път, че жа карът кранове на нашту стадион.
    та къв киров къв тошку ва.
    ни жа ставаме гранд ко на боли за тия миндили.
    Ша видите виййййй
    Та саму льоку и стряма ва да ва ибът манафите.

  2. 4
    1

    ся ви кажа брятя църно бели гей бадити.няма са корка ме ей ша маизвинявате ама Стоенчо Канара са спомина от яди много черно бели паталаци от нази верните фенуве на ЛОКУ в стряма ваааааааааааааа,няма са ибавате с нази от шава шибат мънафите ейййййй нии сме саму Локу в стряма най голямата фракция сме дава ме винаги дупе и жини за да отцелява нашту Локу.
    Онзи ден га Крушата дойде с кметът на Пловдив да инспектират стадиона в стряма.
    Лично бат Чаво алкото и Крушата казъха на всички стрямалии,че жа местят Локу в Стряма,май са разбраха и с ония бизнисменът на производството на оборски тор малеиииииии как съ казваше ща ва овидумя друг път, че жа страят ща карт кранове на нашту стадион.
    та къв киров къв тошку ва.
    ни жа ставаме гранд ко на боли за тия миндили.
    Ша видите виййййй
    Та саму льоку и стряма ва да ва ибът манафите.

  3. 12
    4

    Към всички Бултраси:в четвъртък Дунав играят на базата на Ботев бараж за А група,нека който има възможност да ги подкрепи в този мач.Мисля,че заслужават нашата подкрепа,както те ни подкрепиха за нашия дом Колежа.

  4. 8
    7

    Гледай да не е пак Германия, за да научиш още един език

  5. 9
    11

    Преди да играеш научи някоя и друга дума различна от белоземското наречие, ако останеш жаден и гладен да си поискаш вода и хляб.

  6. 7
    11

    Черно и бялото ти отива Тоше, за разлика от патешкия дрискоч. Зарежи ги тия селяни. Чакаме те на Лаута

  7. 10
    7

    Какво стана с Партизан? Нали къртеха мивки само и само да вземат Тошко …. трябвало им носач на конове…

  8. 11
    9

    Всички да се махнат стадиона е най важното,а пък ние и с юношите да играем пак ще сме добре. най важното е стадиона… Само Ботев

  9. 8
    9

    Всички да се махнат стадиона е най важното,а пък ние и с юношите да играем пак ще сме добре. най важното е стадиона…

    • 9
      2

      Срам и позор е да си локомотивец, а да се правиш на канар. Срам и позор е за две години да ти избягат два отбора футболисти и за никой да не вземеш дори стотинка. Ние поне ги продаваме. Така те искам, цял живот комплексар!

  10. 12
    13

    Неделев отива в Лудогорец. Домусчиев в момента коли и беси във БФС и клубовете. Подарък от него за Неделев ,за своя нов футболист!!! супер менте награда. Домусчиев, държи съдии и много от клубовете. Българският футбол е една пародия в момента!!!

    • 4
      3

      той е само маша в ръцете на ДПС, които наистина държат половината клубове в БГ

  11. 25
    7

    Радвайте се че живеем във времето в което Тошко Неделев е футболист!днес спечели най истинската и неопорочена награда.да те изберат колеги от всички професионални отбори е повече от всичко друго.

  12. 13
    4

    Дойде време за равносметка! Когато се прави оценка, трябва да имаш база за сравнения. В България е много трудно да я намериш, защото е пълно с диспропорции. Лудогорец е най-богатия клуб, със чуждестранна селекция. От ЦСКА и Левски са останали само имената и напъните им за величие. Ако им махнат съдийските подкрепи, ще са някъде в средата на таблицата. Не бихме могли да погледнем и към Европа, защото са светлинни години напред. Ето защо, може би трябва да сравняваме отбора с онзи преди идването на Киров. В този ред на мисли, трябва да кажем, че спечелването на Купата на България, Суперкупата на България, а сега и званията най-добър треньор и най-добър футболист дават недвусмислен отговор каква трябва да е оценката на отбора. И все пак остава някаква горчилка в устата от петото място и от не достигането на финала за купата. Разбира се, че всички видяхме, че бяха положени кански сили от БФС и техните маши да бъдем спрени, но трябва да видим и проблемите в нашия двор за да можем в бъдеще да постигаме победи, въпреки всичко!
    Аз съм убеден, че Киров е наясно какво трябва да се направи много по-добре от мен, но въпреки всичко аз ще си позволя за колегите-фенове да споделя моето мнение.
    Първо: по отношение на селекцията. Трудно е да се прави такава без пари, но когато се избира един футболист, който не е на ниво, то поне да се взема такъв, който има някаква перспектива за развитие. Да взимаш футболист, който е минал своя зенит, за когото си убеден, че няма да става по-добър е грешка. По-добре вземи футболист с добри физически данни, или с добра футболна култура, който до сега не е получавал възможност за изява и от който може да стане нещо!
    Киров правилно иска защитници, но аз мисля, че и най-добрите да вземе, със сегашните халфове и те ще се провалят. Нашите халфове не могат да играят в дефанзивен план! Първо: не се движат достатъчно за да покриват празните пространства и противника. Второ: не могат да печелят първа топка и единоборствата. Кой от тях може да направи чист шпагат, или заслон? В този смисъл, трябва да се намери дефанзивен халф и упорито да се работи с наличните! Тези, които не искат да се учат, да се развиват, да работят, да си отиват.
    В офанзивен план също има пропуски. Освен Неделев, колко от халфовете ни могат да умерят вратата, или да дадат извеждащо подаване. Погледнете последния мач и вижте трагедията на халфовете ни. Няма смисъл да посочвам имена. Имаше футболист с голяма заплата, който от десетина опита улучи един път вратаря! Да не говорим, че не знаят как да застават, какво трябва да е положението на тялото и опорния крак за да се получи точен удар, или пас.
    По отношение на нападателите, трябва да кажем, че успеваемостта ще е два пъти по-голяма, ако се играе колективно, без егоизъм, комбинативно! Отношенията трябва да се подобрят, да се изчистят дрязгите и интригите. Интригантите нямат място в отбора.
    След селекцията, на второ място идва работата върху индивидуалните качества. Въпреки, че се забелязва израстване тук, там, трябва на всеки един футболист да бъдат показани недостатъците, да му се направи план на работа и да се следи как работи!
    На трето място идва тактическата подготовка на отбора. Аз мисля, че няма отбор, който да играе по-добре от нас. Тук Киров прилага всичко, което е научил в Европа и от опита до сега. Мисля, че всички успехи на отбора са в следствие на тактическата грамотност на отбора, въпреки индивидуалните грешки и слабости на отделните футболисти. Подобрението може да дойде с индивидуалното усъвършенстване и подобряването на к.п.д. на всеки един футболист.
    Не на последно място трябва да споменем младите футболисти. Трябва здраво да се работи във физическо отношение, за да могат да прилагат тактическите и техническите си възможности. Без силни крака, главата няма как да те слуша!
    На края да си пожелаем нов стадион и по-добър отбор! САМО БОТЕВ, НАПРЕД И НАГОРЕ!

    • 4
      11

      ти сериозно ли мислиш, че сме “спечелили” купата?? Та ние не мойем да бием юношите им..
      не виждаш какво става в българския футбол??!!

    • 1
      3

      Кавал бъди горд Ботевист и не плачи за медиини изяви и самоизтъкване с емоционлен минусов изблик.Не ги умеш футболните неща и за това си трайкай, щото купите са голямо умствено просветление, а след тях гледаш доста абсурдно…Подобни постижения си бяха немислими срещу тая мафия…

  13. 7
    17

    Още един напуска потъващия кораб.

Коментарите са затворени