Локомотив Пловдив ще е без двамата си нигерийски национали Стивън Езе и Мохамед Муса, ако черно-белите се класират за баража на стадион Георги Аспарухов, който по предварителни нагласи ще бъде насрочен за 24 май. Това стана ясно от съобщенията, които бяха публикувани в официалния сайт на смърфовете за повиквателните от националния отбор на Нигерия за двата футболисти.

Дуото бранители са призовани от Гернат Рор да се явят на 22 май на лагер сбор, като Муса на тази дата ще участва в контролна среща с Алетико Мадрид. Това на практика означава, че и двамата няма да са в България, когато ще се проведе баража за класиране в Лига Европа.

Двамата футболисти ще са на линия за първия мач утре, който е във Варна, но е много спорно дали ще са на разположение на Акрапович за реванша. За Муса PlovdivDerby.com научи, че почти сигурно ще пропусне и този мач, а Езе все още е под въпрос, като за него има шанс да играе. Припомняме ви, че Мохамед е под наем в Локо Пд, който изтича след края на сезона. Интересно е, че и договорът на Муса с Истанбул ББ също е до края на настоящия сезон.

 

8 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Жълти подлоги на Лайногоряц глейте си кораба майка да не решат да ви закрият ДПС…Взеха ви паметника на Ботев и го хвърлиха в марица!

  2. 4
    2

    Жълтите курви да мълчат, че тази година се осраха повече от всички останали! Само Бероя са на техния хал!

  3. 4
    2

    Локомотив въобще няма да стигне до Левски! Всичко е отдавна решено и това го знаят всички, освен феновете! И купата и третото място, и баража за ЕКТ!
    Гледйте Берое как се “борят” за третото място! Спомнете си Ботев как играха на реванша срещу Славия!? Локото пък се разделят с Бакалов преди уж най-важноте мачове, а сега и националите нямало да играят!? Блажени са вярващите фенове!

  4. 9
    4

    А ти жълта проститутко наследила професията на майка си с недоказан произход… Умираш ли от кеф че сте в тая първа шестица и играете безмислени мачове.. А помак умрял

    • 6
      8

      А на вашите опашкарски мачове, какъв им е смисъла бе цинго?
      Само не ми казвай че се надяваш на класиране за Европа!
      Дори и случайно да се класирате, ще направите една екскурзия и някой незнаен отбор ще ви напълни циганската кошница, защото сте пълни смешници!

  5. 8
    11

    РЪЖДИВИ МАНГАЛИ СТРЕ СЕ РОДИ И ТАКИВА ЩЕ СИ ЗАМИНЕТЕ .
    ЖАЛКИ АМЕБИ !!!

    • 2
      7

      Па и нагли на всичкото отгоре!
      Нагли, ръждиви цигани!

Коментарите са затворени