Старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров и Ангел Палийски току-що се срещнаха на базата на канарчетата в Коматево и седнаха на дълъг разговор. Наставникът на канарчетата и началникът на жълто-черните ще обсъждат предстоящата подготовка, селекция и други въпроси свързани с първия отбор.

Белия изказа пред репортер на PlovdivDerby.com притеснението си от невидението, в което от БФС държат клубовете от Първа лига, за датата, на която ще стартира новия шампионат. “След седмица изпращаме чужденците ни по родните им места, а не знаем, каква програма да им изготвим и кога да им кажем да се върнат за старт на подготовка”, заяви Киров.

“Въпреки, че няма яснота за старта на новия шампионат, ще използваме близките 1-2 часа, за да изговорим и обсъдим плановете ни за лятото”, заяви Палийски пред репортер на PlovdivDerby.com секунди преди да влезе на разговора си с Киров.

Самият старши-треньор след сутрешната възстановителна тренировка използва времето да погледа футболисти на видео. Въпреки, че се появи информация, че от Ботев не са платили таксата на Белия за системата Скаутинг Про, Киров явно е намерил начин да гледа желани от него играчи по друг начин.

Наставникът на Ботев обсъди и с треньорите от школата, кои юноши и кога може да ползва за оставащите мачове от първенството.

6 КОМЕНТАРИ

  1. “‘Киров явно е намерил начин да гледа желани от него играчи по друг начин.” To и клуба ни се управлява така-по друг начин. Ангеле с тези крадени пари ти и идиЙотков лекарства и свещи само да си купувате!

  2. 8
    11

    99.99 евро и лиценза за един месец, чак пък толкова да не могат да платят…

    • 11
      7

      йотков ги прибира

Коментарите са затворени