Поне петима нови в Ботев през лятото

26
1478

Поне пет ще са новите попълнения в Ботев (Пловдив) през лятото. Старши треньорът Николай Киров иска сериозно да освежи своя състав. Халфът на Дунав Васил Шопов вече има предварителен договор с клуба, който е за 2 години, пише Тема Спорт.

Очаква се Лудогорец да остави в Коматево и за есента нападателя Жоао Пауло, който направи силна пролет и пак се върна към най-добрите си дни. От Разград към „канарчетата“ може да поеме и централният защитник Георги Терзиев.

Сигурно е, че от тима си тръгва Пламен Димов, който вече е разговарял с ръководството и иска да опита късмета си в чужбина. За началото на подготовката се очаква португалски атакуващ халф, чието име засега се пази в тайна.

Спортно-техническият щаб умува и за привличането на вратар. Това ще зависи от желанието на Даниел Кайзер – да си тръгне или да остане като резерва на Иван Чворович. Полякът не бил особено доволен от статута си.

Очаква се Ботев да се раздели с Фелипе Бризола. Доста често той оставаше извън групата заради квотата от трима чужденци извън ЕС. Предстои подписването на нов договор с левия бек Йордан Минев, пише още в днешния си брой „Тема Спорт“.

26 КОМЕНТАРА

 1. 8
  3

  Ние 5-ма нови не можем да си позволим, защото не сме Ботев.
  Като почнете да играете в първата 6-ца а не в Б група – ще ви купя играчи. сега да го духате

  • 5
   5

   Рачо, ти си за психиатър.
   Ела при мен. Ще ти помогна

 2. 5
  8

  …И всичките пратени от кораба майка в Рязанград да подсилят харема в Коматево

 3. 9
  8

  Който и да вземем, щом почнахме тото да играем и с говедата, нищо добро не ни чака. И мен да не ме чакат на стадиона повече.

 4. 9
  9

  Пак ще има голи припаднали цигани с разбити глави.Тик Так

  • 10
   3

   Пила си юнашко мляко от кожено бърдуче моме !

  • 4
   3

   Този път и засадата няма да ви помогне ,комунистическа гад!

 5. 8
  6

  Глупак селски! Рубик съм? . Аз и сега си плащам, за разлика от вас! Дългове, заплати, заеми, неустойки за концесии…..Абе бетер циганите сте!

 6. 14
  8

  Дано домус ага и делян паша са благосклонни , че падишаха караибрахим е обсаден в Белград.

  • 8
   2

   а дудукцията се снима полугол по балконите в Белгия…
   Искал да му пробият дупка и да става валиде султан !!!

 7. 12
  11

  За пореден път става ясно, че селекцията ще зависи от клуба майка! Квото даде Лиро! Иначе, как без пари?
  И защо няма нито дума за напускащите? Ушко може да си иде, ако въобще някой го иска! Стивън пък не иска да чуе за оставане! Има и други, които искат да бягат от тото клуба, който поляга на водещите отбори, когато е нужно!

  • 4
   7

   Кубик ли си мубик ли си скоро ще си платиш за всичко.Тик-так тик-так…

  • 10
   5

   Теб пък какво те боли за Ботев? Засега само от вас бягат, а ние продаваме. Толкова ли си ограничен, та не разбираш разликата.

 8. 8
  8

  Иван Селският не иска да дава пари за мач-на село пари за мач не се дават,камо ли за сополивите селянчета- за тях компенсация,защото ще гонят кокошките от ливадата ,за да не ги стъпчат жълтите футболери!Жалко-Меси точно се беше засилил в Доматево да ходи,те пък не го искат!

 9. 12
  7

  Бял,един шут на Чворович и заедно с Шопов и Луков комплект.Бенгюза от Верея също.От другата есен на Колежа.
  Стига лъжи и локуми

 10. 11
  7

  Вземете компенсирайте хората в петък с намаляне на цената на билета! Човек с четиричленно семейство 2 дни работи само да плати вход ! Измислете нещо оо въпроса с пакет семеен билет! За съжаление очаквам празна база в петък с марулите, така че се задействайте да не бъде просто протоколен мач….

  • то за такива като теб всички мачове са протоколни.

 11. 12
  9

  Няма финанс. Ша продавам на поразия и ша взимам само шкарто.
  Такава, ще е канари, ако някой може по добре ще му подаря акциите. Има само едни 52 милиона за преструкториране.

 12. 11
  9

  И ква стана тя? Пак селекция,пак нови играчи, едни си тръгват, други идват, колелото си върти, всяко лято едно и също, а стадион не се вижда да имаме скоро. Аз на базата няма да стъпя, докато не видя кранове на Колежа, ако ще и Меси да вземем.

Comments are closed.