Поне пет ще са новите попълнения в Ботев (Пловдив) през лятото. Старши треньорът Николай Киров иска сериозно да освежи своя състав. Халфът на Дунав Васил Шопов вече има предварителен договор с клуба, който е за 2 години, пише Тема Спорт.

Очаква се Лудогорец да остави в Коматево и за есента нападателя Жоао Пауло, който направи силна пролет и пак се върна към най-добрите си дни. От Разград към “канарчетата” може да поеме и централният защитник Георги Терзиев.

Сигурно е, че от тима си тръгва Пламен Димов, който вече е разговарял с ръководството и иска да опита късмета си в чужбина. За началото на подготовката се очаква португалски атакуващ халф, чието име засега се пази в тайна.

Спортно-техническият щаб умува и за привличането на вратар. Това ще зависи от желанието на Даниел Кайзер – да си тръгне или да остане като резерва на Иван Чворович. Полякът не бил особено доволен от статута си.

Очаква се Ботев да се раздели с Фелипе Бризола. Доста често той оставаше извън групата заради квотата от трима чужденци извън ЕС. Предстои подписването на нов договор с левия бек Йордан Минев, пише още в днешния си брой “Тема Спорт”.

26 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    3

    Ние 5-ма нови не можем да си позволим, защото не сме Ботев.
    Като почнете да играете в първата 6-ца а не в Б група – ще ви купя играчи. сега да го духате

    • 5
      5

      Рачо, ти си за психиатър.
      Ела при мен. Ще ти помогна

  2. 5
    8

    …И всичките пратени от кораба майка в Рязанград да подсилят харема в Коматево

  3. 9
    8

    Който и да вземем, щом почнахме тото да играем и с говедата, нищо добро не ни чака. И мен да не ме чакат на стадиона повече.

  4. 9
    9

    Пак ще има голи припаднали цигани с разбити глави.Тик Так

    • 10
      3

      Пила си юнашко мляко от кожено бърдуче моме !

    • 4
      3

      Този път и засадата няма да ви помогне ,комунистическа гад!

  5. 8
    6

    Глупак селски! Рубик съм? . Аз и сега си плащам, за разлика от вас! Дългове, заплати, заеми, неустойки за концесии…..Абе бетер циганите сте!

  6. 14
    8

    Дано домус ага и делян паша са благосклонни , че падишаха караибрахим е обсаден в Белград.

    • 8
      2

      а дудукцията се снима полугол по балконите в Белгия…
      Искал да му пробият дупка и да става валиде султан !!!

  7. 12
    11

    За пореден път става ясно, че селекцията ще зависи от клуба майка! Квото даде Лиро! Иначе, как без пари?
    И защо няма нито дума за напускащите? Ушко може да си иде, ако въобще някой го иска! Стивън пък не иска да чуе за оставане! Има и други, които искат да бягат от тото клуба, който поляга на водещите отбори, когато е нужно!

    • 4
      7

      Кубик ли си мубик ли си скоро ще си платиш за всичко.Тик-так тик-так…

    • 10
      5

      Теб пък какво те боли за Ботев? Засега само от вас бягат, а ние продаваме. Толкова ли си ограничен, та не разбираш разликата.

  8. 8
    8

    Иван Селският не иска да дава пари за мач-на село пари за мач не се дават,камо ли за сополивите селянчета- за тях компенсация,защото ще гонят кокошките от ливадата ,за да не ги стъпчат жълтите футболери!Жалко-Меси точно се беше засилил в Доматево да ходи,те пък не го искат!

  9. 12
    7

    Бял,един шут на Чворович и заедно с Шопов и Луков комплект.Бенгюза от Верея също.От другата есен на Колежа.
    Стига лъжи и локуми

  10. 11
    7

    Вземете компенсирайте хората в петък с намаляне на цената на билета! Човек с четиричленно семейство 2 дни работи само да плати вход ! Измислете нещо оо въпроса с пакет семеен билет! За съжаление очаквам празна база в петък с марулите, така че се задействайте да не бъде просто протоколен мач….

    • то за такива като теб всички мачове са протоколни.

  11. 12
    9

    Няма финанс. Ша продавам на поразия и ша взимам само шкарто.
    Такава, ще е канари, ако някой може по добре ще му подаря акциите. Има само едни 52 милиона за преструкториране.

  12. 11
    9

    И ква стана тя? Пак селекция,пак нови играчи, едни си тръгват, други идват, колелото си върти, всяко лято едно и също, а стадион не се вижда да имаме скоро. Аз на базата няма да стъпя, докато не видя кранове на Колежа, ако ще и Меси да вземем.

Коментарите са затворени