Локомотив Пд приема на Лаута днес Славия в първи полуфинален плейоф за разпределение на местата от 7-мо до 10-о.

Реваншът е на 13 май на “Васил Левски”.

“Финалът е приоритет. Това е един двубой, който носи трофей, слава. Разбира се, няма да подценим нито един мач от шампионата. И там гоним максимално представяне. Може да запазим някои играчи, но ще се борим и на двата фронта”, каза наставникът на столичани Златомир Загорчич.

Очаква се той да запази за сблъсъка с Левски висящите с по 8 жълти картона Костадин Велков и Галин Иванов, както и 42-годишният вратар Георги Петков. Възможно е почивка да получи Стефан Велев, който до момента е навъртял 30 мача за Славия.

В същото време босът на белите Венцеслав Стефанов демонстрира завиден оптимизъм за финала със сините.

“Оптимисти сме за този финал. Играчите са изключително концентрирани през последните седмици. Има премия за спечелването на Купата на България. Момчетата знаят за нея. Всичко това е напълно в реда на нещата. Това е трофей, който заслужава да бъде възнаграден подобаващо”, сподели Стефанов.

В същото време Локомотив Пловдив ще търси суха мрежа в първия мач със Славия днес у дома. В последните шест двубоя с белите, включително и осминафинала за купата през есента, смърфовете обаче неизменно получават попадение.

Именно отбраната притеснява най-много старши треньора Бруно Акрапович. От Локо са разузнали съперника и ще подходят с нужния респект и мисъл за реванша.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    5

    Най- лесния мач на Локо.
    Тия са на вълна финал,ще играят резервите .Може и да бият,но в София ще ядете на батко Ви Венци токмака!

    • 6
      1

      За Локо няма лесни мачове, почти винаги играем срещу 14 човека,а ние много често сме 10.Успех Локо.

  2. Мачовете на истината ще са в края на лятото! Днес и докрая ще стане ясно само, дали Бруно заслужава да остане и от какви попълнения имаме нужда! В същност, за попълненията е очевадно, какви трябва да са….За Акрапович е още на кантар работата?

Коментарите са затворени