Треньорска смяна в “Марица”! БГ легенда поема отбора

3
1891
Димчо Беляков в средата, Борислав Караматев - вляво и Красимир Иванов ще водят "Марица" в оставащите 3 срещи. Колаж: ПФК Марица 1921 Пловдив
След дълъг престой и успешна работа Стоян Димитров и Стойчо Драмов напускат по свое желание „Марица“

В представителния отбор на “Марица” бе извършена треньорска смяна, съобщават от клуба. Досегашният старши треньор Стоян Димитров, както и екипът, с който той работеше – Стойчо Драмов и Алил Кардашев напускат по свое желание, а президентът на клуба г-н Христо Христов е приел техните оставки. Той от името на клуба изказва благодарност за всеотдайния и ползотворен труд на тримата и счита тяхната работа в отбора за успешна. Стоян Димитров пое отборът през декември 2015-та година в Югоизточна “В” група и заедно с екипа си постигнаха изкачване във Втора лига. Припомняме, че Димитров вече подава веднъж оставка, която не бе приета, а след оставането му на поста тимът се стабилизира и в доста от мачовете си показа добри игри. В последните мачове през пролетта отбора записа негативни резултати и се свлече в изпадащата четворка.

Димчо Беляков в средата, Борислав Караматев – вляво и Красимир Иванов ще водят „Марица“ в оставащите 3 срещи
До края на сезона във Втора лига, до който остават три срещи, отборът ще бъде воден от директора на ДЮШ на “Марица” Димчо Беляков. Негови помощници ще бъдат Борислав Караматев и Красимир Иванов. Целта пред тримата ще бъде оставане във Втора лига. Утре тримата ще проведат първа тренировка с отбора. В събота “Марица” гостува на “Созопол”, като трите точки от този мач, както и в останалите два са жизнено важни за тима.
Президентът на клуба Христо Христов
Президентът на “Марица” г-н Христо Христов увери футболната общественост, че обстановката в отбора е изключително спокойна: “Обстановката в отбора е спокойна, продължаваме борбата! Никой няма вина за положението ни в момента и такава не съм търсил. Изключително съм благодарен на треньора Стоян Димитров и на екипа му за труда им и постигнатите резултати. Ние сме новак в групата и имаме 30 точки, което е голям успех. Отборите в групата са много равностойни. Ние направихме много стойностни мачове, включително с водещите отбори. Пожелавам успех на Димчо Беляков в предстоящите срещи! Аз стоя зад отбора, така като е било и до сега!”
В момента тимът се намира на 3-4 точки от спасителното място, а до края остават 3 мача – гостуване на „Созопол“, домакинство на „Ботев“ Гълъбово и отново гостуване на дубъла на „Лудогорец“.

3 КОМЕНТАРА

  1. Отлична новина само психично болния Красьо какво прави там

  2. Беляков „ЛЕГЕНДА“ ? НА КОЙ И ОТ КОГА ? МОИТЕ УВАЖЕНИЯ АНДРЕЙ, НО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СТЕ СЪС СЕРИОЗНО СТОМАШНО И МОЗЪЧНО РАЗЗСТРОЙСТВО. ТОВА МИ ИДВА КАТО МИТЕНЦЕТО (С МАЛКОТО ПИШЛЕНЦЕ ) БОТУШАРОВ ДА Е ЛЕГЕНДА NHL …

  3. Даскала да стяга отбора на ПУ.Финалите наближават.Край на експериментите .Б-групата не е лъжица за всяка уста.

Comments are closed.