Скъпи ботевисти, 24.04.2018г. е една от най-черните дати за привържениците на най-великата игра и вярата им в българския футбол. Тогава тя просто умря. Бе убита от задкулисието, корупцията и тъмните игрички. Нейните убийци са ясни на всички, те са още там- на ул. Цар Иван Асен II. Не само бе убита, а бе и поругана. Бе поругана от безочието на един от главните виновници Венцислав Стефанов, който с най-голямата си наглост каза, че съдийството било перфектно. Г-н Стефанов, гледахте ли запис на мача, още ли мислите така? Чиста ли е съвестта ви пред вашите роднини и футболната общественост в България? Бе поругана и от безумната реакция на Съдийската комисия, която констатира грешките на главния арбитър, но нито го извади завинаги от футбола, нито пое отговорността за безумието да повери толкова важен мач на един рецидивист като си подадат оставките.

На предстоящото ни домакинство в неделя Южната трибуна ще остане празна. Празнотата и ще символизира смъртта на вярата у хората, че у нас все още се играе футбол. На нея ще има транспарант в памет на един покойник, който след дълго и мъчително боледуване почина. Но ние отново ще бъдем на стадиона, не заради вас, неуважаеми престъпници и убийци, а заради Ботев Пловдив, който ще ПРЕБЪДЕ след всички вас. Ще бъдем там, защото вярваме, че футболът ни все някога ще възкръстне. Е, да, вас не трябва да ви има, но и това ще стане. Ще бъдем на Централната трибуна, откъдето на първия съдийски сигнал хиляди карамфили ще полетят към терена за последно сбогом с вярата в българския футбол. Отново ще потърсим отговорност и ще изискаме оставките на Йордан Сталев, цялата Съдийска комисия и доживотната забрана за футбол за Станислав Ставров. Убийците и престъпниците трябва да бъдат наказани!

62 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    Хаха. Ала Пугачова за жените.
    Ама пари за цветя от къде??!!

  2. 6
    6

    Кога ще преиграваме мача със Славия канари?

  3. 9
    8

    Пичаги а пък ний стрямалий жа хвъргаме къдрава маруля и стръкчета от пресен чесън……..тъй ни зарече нашия патрон бат Стоян канара ва.

  4. 22
    7

    ТОВА КОЕТО СЕ СВИРИ НА МАЧА СЬС СЛАВИЯ ,ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИ В ЕВРОПА ТЕ ЗНАЯТ ,КАКВО Е ТУК ,ХОРАТА СИ ГО ПИШАТ В ДОКЛАДИТЕ ,НО СЬС ВИДЕО МАТЕРИАЛ ЩЕ ИМ СТАНЕ ОЩЕ ПО ЯСНО ДА ПРАВИМ НЕЩО ,КОЕТО СЛЕД ТРИ ДНИ ЩЕ СЕ ЗАБРАВИ НЯМА СМИСЬЛ,КАКТО ЩЕ СТАНЕ СЬС НАКАЗАНИЕТО НА СВИРЧОВЦИТЕ, РАНО ИЛИ КЬСНО ТЕ ПАК ЩЕ СИ СВИРЯТ

    • 9
      9

      Ми то във всички големи първенста свирят за големите отбори. Това е нещо нормално и в УЕФА го знаят. Най много да си го преместят в другия крачол.

      • 17
        5

        МИ ТО ,СЛАВИЯ Е ТОЛКОва голям отбор,ЧЕ НЕ СЛИЗА ОТ ЕВРОПЕЙСКАТА СЦЕНА,ТО Е ЛИГА ЕВРОПА, ШАМПИОНСКА ВСЯКА ГОДИНА Е НЯКЬДЕ ТАМ , ПО ВЕРОЯТНО БЛИЗО ДО ОВЧА КУПЕЛ

  5. 13
    9

    Забелязвате ли, че всички които коментират с фейса си открито са фенове на Ботев, а двама пубери с 40 профила, кучта, стиксове и тнт тролят. Аз не видях нито един фен на Локо да пише с фейса си.

  6. 11
    9

    САМО БОТЕВ!
    Черно – бели педераси да ви еба майката!

    • 7
      10

      Жълт неграмотнико,педераст се е с буквата Т!

      • 7
        4

        Наистина си много грамотен циганин от Локо. Това “Т” в множествено число може да си го завреш черната трътка, а не да го пишеш, защото го няма, балък.

        • 6
          6

          Изродче жълто,вземи има една дебела книжка ,викат и правописен речник.Там щепрочетеш,че тази думичка педераст се пише с Т,а ти си типичен представител на педерастите начело с баш педала Жоро!Още нещо,мангалите са във вашето циганско сдружение Изгрев бойс,селянино!С отвратителни чувства към всички криви,жълти глави!

          • 5
            3

            Малоумен циганино, ако беше ходил до 3-ти клас щеше да знаеш как се пише. В първия ти пост от 5 думи имаш 2 правописни и две граматически грешки. В този просто трябва да ползвам калкулатур, за да ги сметна. На първо четене 12 грешки. Да те “светна”, че след препинателни знаци има интервали, въобще не го знаеш. “Щепрочетеш” не е една дума. Не само, че си неграмотен, но не може даже да ти се разбере, какво казваш: “се е с буквата Т”?!?
            Да не говорим, че къде се слага запетая за теб е голяма тайна.

          • 4
            2

            КАато ти гледам и на тебе правовиписа ми става ЛОШО ! ЧЕРНО БЯЛО КУРВО !

  7. 11
    11

    Д-р Герев – Поредната изчаткала жълта ГМО мисирка! Пази Боже!

    • Диагноза-анонимен простак , такъв ще си останете за цял живот.

  8. 3
    6

    Явно комплексираните мишоци които драскат коментарчета тук

    • 5
      6

      Мога ли да попитам,ЛБ лизбийска банда ли означава?

  9. 15
    13

    Уважаеми мургави пациенти от “Лаута”, както казах повечето от потребителите тук, според моето професионално мнение страдат от определено психично заболяване ,аз просто исках да бъда полезен. Моля, потърсете специализирана помощ и се ЛЕКУВАЙТЕ ! Приятен ден.

    • 9
      6

      И вие ли мяучите от минарето на Изгрев бойс джамия, мними докторе?50000 хиляди криви и черни мангали са вашата членска маса,мними докторе!Илитерати,олигофрени,криви глави ще търсите там ,мними докторе!От вас лъха на комлексарщина,злоба,което е чуждо на един нормален индивид,мними докторе!Вие,сте типичен представител на жълтата идиотщина,мними докторе!Съжалявам Ви!С най-лоши чувства към Вас!!!

      • Вашата диагноза е олигофрения . Сигурен съм , може да потърсите и второ мнение от колега , но ви гарантирам ,че диагнозата ми ще бъде потвърдена. ЛЕКУВАЙТЕ СЕ!

    • 8
      4

      Като знам какви са ни футболистите, ме е страх да отида на доктор, колега , едните некадърни, другите недоучили и некадърни , само в нета се пищолят .
      Апропо , не го взимай навътре, все пак доста си копирал.

      • Диагноза- дисоциативно разстройство на идентичността …ако потърсите специализирана помощ имате голям шанс да се излекувате.

  10. 12
    6

    Вариант 3-Понятието олигофрения е въведено в медицината от Хипократ и в буквален превод означава малоумие. Правилно е обаче да се и названието слабоумие.
    Олигофреничните състояния се схващат като задръжка и недоразвитие само на паметта и логическото мислене, но всъщност при олигофрениите основателно се говори за общо психично и телесно недоразвитие.
    При олигофренията се открива многолика симптоматика поради едновременно засягане на психиката, централната нервна система, и ендокринните жлези. Приблизително в една четвърт от случаите се наблюдават неврологични симптоми като парези, парализи, торзионни спазми, епилепсни припадъци. В голям процент от случаите се установяват черепни и скелетни малформации, както и разни атрофии на краиниците.
    Прието е според степента на психичното смущение олигофрениите да се разделят на три степени , подредени от най- тежките към най- леките случаи в следния ред: идиотия, имбецилност, дебилност.
    ИДИОТИЯ: Както показва и самото название хората с диагноза идиотия са невградими в социалната среда на здравите.Двете най- вайни отлики на идиотията са пълна невключаемост в общуване, трудов или образователен процес и липса на говор. Дълбоката идиотия се характеризира с почти пълна липса на психични функции.
    ИМБЕЦИЛНОСТ: Имбелцилността е втората степен на олигофрения. Тя е по- богата откъм психични прояви. В повечето случаи е запаззена рефлексната дейност. Имбецилите могат да усвоят редица хигиенно- битови навици. Те се научават да говоряти въпреки необходимостта от огромни усилия биха могли да се наъчат да четат и пишат, дори усвояват елементарни аритметични действия с помощта на пръстите. Говорът им се отнася до най- обикновени конкретни предмети, изреченията им са граматично неправилно построени и къси. Забелязват се известни нарушения в произношението като и заекване, пелтечене, както и неясно, завалено и закрито произношение, стигащо до дизартрия. Абстрактното мислене при тях е невъзможно, тъй като запасат от представи при тях е ограничен.
    Понякога имбецилите показват изненадващи за общото им състояние знания, но при поставянето кръстосани въпроси се установява, че знанията им са механични. Н ай- често става въпрос за запомнени имена и факти, без обаче те да са логически осмислени и свързани с останалия беден опит на имбецила.

    • 3
      3

      Докторе главата сплескана ли ти е на темето хахаха

      • Вие сте завършен имбецил,няма смисъл от лечение.

  11. 10
    6

    ВАРИАНТ 2-Шизофренията (на гръцки: σχιζοφρένεια – разстройство на диафрагмата, тъй като в миналото се смятало, че душата се помещава в диафрагмата) е психическо разстройство, характеризиращо се с нарушение на мисловните процеси и емоционалните реакции.[1] Заболяването най-често се проявява със слухови халюцинации, параноични или фантасмагорични налудности или дезорганизираност на говора и мисленето и е придружено от значителна социална дисфункция и нарушена работоспособност. Първоначалните симптоми обикновено се проявяват в ранна млада възраст, като заболяването засяга около 0,3 – 0,7% от световната популация.[2] Диагнозата се определя въз основа на наблюдавано поведение и на съобщените от пациента преживявания.
    Шизофренията е вид психоза с многобройни прояви (бълнуване, халюцинации, нервно-психична възбуда и др.), водеща до нарушаване на психичната дейност, обезличаване на характера на индивида, влошена приспособимост към трудовите и социалните условия.
    Генетичните предпоставки, средата в ранна възраст, неврологичните и психологическите и социални процеси, играят важна роля за евентуално развиване на заболяването. Някои рекреационни дроги или лекарства, отпускани по лекарско предписание, могат да причинят или да влошат симптомите. Понастоящем изследванията са съсредоточени върху ролята на микробиологията, въпреки че до момента не е открита конкретна органична причина. Множеството възможни комбинации от симптоми провокират спорове относно това дали диагнозата трябва да представя само едно разстройство, или по-голям брой обособени синдроми. По тази причина, когато въвежда името, Ойген Блойлер определя болестта като шизофрении (множествено число). Въпреки етимологията на термина обаче, от древногръцките корени схизо (σχίζειν – „разкъсвам, разцепвам“) и френ- (φρήν, φρεν- – „мисъл, разсъдък“), шизофренията не е „раздвояване на съзнанието“ и не трябва да се обърква с „дисоциативното разстройство на личността“, познато още като разстройство на „раздвояване на личността“, с което общественото мнение често погрешно я свързва.[3]
    При болните с шизофрения обикновено е налице увеличена допаминова активност в мезолимбичната пътека на мозъка и съответно основното поддържащо лечение е прилагане на антипсихотично лекарство, което потиска главно дейността на допаминовите (а понякога и на серотониновите) рецептори. Прилаганите понастоящем дози антипсихотици са по-ниски, отколкото в ранните десетилетия на тяхната употреба. Психотерапията и професионалната и социалната рехабилитация също са важни средства за лечението. При повечето сериозни случаи, когато болният представлява риск за себе си или за други хора, може да е необходима принудителна хоспитализация, въпреки че в днешно време болничният престой е по-кратък и се налага по-рядко, отколкото в миналото.[4]
    Смята се, че заболяването засяга главно когнитивните (познавателните) способности, но обикновено допринася и за хронични поведенчески и емоционални проблеми. Хората с шизофрения са с по-голяма вероятност да имат и допълнителни (коморбидни) (съпътстващи) състояния, в това число голяма депресия и тревожни разстройства. Вероятността от развиване на злоупотреба с психоактивни вещества е почти 50%.[5] Болните често са обременени и от социални проблеми като безработица, бедност и бездомност. Средната очаквана продължителност на живот на хората с шизофрения е с 12 до 15 години по-малко, отколкото при хората, които не страдат от заболяването, в резултат на увеличени проблеми с физическото здраве и на по-високия процент на случаите на самоубийство (около 5%).

  12. 11
    13

    Безсилието ражда простотия. Коматевци са типичния пример и стават за смях за пореден път. Даже техните фенове го казват. Виж че и тук дето е пълно с жълти тролове е тихо след поредната малоумна декларация.

  13. 14
    8

    Тъй като повечето от потребителите на този сайт са представители на малцинствените групи от “Лаута”бих искал да им помогна да се ориентират какво е тяхното заболяване . ВАРИАНТ 1-Дисоциативно разстройство на идентичността (от Англ. Dissociative identity disorder (DID) ) e психическо разстройство, което се характеризира с появата на най-малко две различни, трайни идентичности, които редуват ролята си в контролирането на човешкото поведение. Често размяната на двете личности, води до забравяне на важна информация.
    Важно е да се отбележи, че такива симптоми не се наблюдават при хора употребяващи наркотични вещества. Диагнозата на това състояние често е трудна, защото често се асоциира с други психични разстройства. Състоянието не е често срещано, за това се наблюдават и доста симуланти с подобни симптоми, тъй като това може да им доведе евентуална финансова, или съдебномедицинска печалба.
    Раздвоението на личността е едно от най-оспорваните психиатрични разстройства, без ясен консенсус за точна диагноза или лечение. Симптомите му варират от честа разсеяност до патологично дисоциативно разстройство. Много хора бъркат състоянието с “Шизофрения”, но двете са съвсем различни диагноза!

  14. 8
    7

    Ми що пак гласуваха всички за перуката бе мааааму стара…….

  15. 15
    21

    Знаят че не могат да напълнят скелето зад вратата и ужким го затваряли. Цирка пратетата на моймуните 2010, няма край.

  16. 17
    20

    Жълти курви, кажете защо е поредната 1543-та деккарация!?
    Истината е че не бива да играете на тренировъчното игрище в коматево! Знаете, че БФС не искат да ви дават лиценз за следващия сезон и сега отново популизъм и жалки лозунги цел отбиване наномера! Няма такава долнопробна сган като жълтата!
    А кой даде парите за карамфилите???
    И какво ще стане след този мач?
    Приклювате ли, или ако ви пуснат Литекс, както се очаква, ще забравите всичко???

    • 15
      13

      ти да не мислиш, че са ги купили карамфилите?? Пак са ги откраднали.

      • 2
        1

        Яз жа фърлям люляк дету е цъфнъл у дома до на гочету кочинътъ ва, ний крадеми саде су джуци ва.

  17. 22
    5

    Те верно са гушнали букета , ама не им го припомняйте.

    • 20
      5

      Бяла роза ще закича
      на капака на ”Москвича” , ха,ха,ха

  18. 29
    19

    ТАКА СЕ ПРАВИ ЖЪЛТИТЕ МОМИ КОИТО БЯХА АНАЛНО УДОВЛЕТВОРЕНИ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ПЪТИ ЩЕ ПОСРЕЩНАТ СЪС КИТКИ ЗА БЕРЕКЕТ И ЗА ДА УСЕЩАТ ТАЗИ НАСЛАДА НАСЛАДА И ЗАНАПРЕД ПОРЕДНИТЕ КАНДИДАТИ ЗАТОВА ВЪВ ЗНАК НА УВАЖЕНИЕ.. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  19. 17
    18

    По добре да хвърлим хиляди кремвирши да впечатлим Домуса, за да има купа догодина!

  20. 20
    14

    Га жа е приигрвението със Славия?

    • 2
      2

      Те по Божия воля са изтрещяли,не си бъркай в Божиите дела!

      • 2
        1

        А ти – не си бъркай в лилавата бленда и ако обичаш, вземи го понаучи този български език, ако искаш да ти се разбира нещо от това, което се опитваш да напишеш!

      • 2
        3

        Мангали ще търсиш в изгрев бойс в Столипиново , селски!

  21. Надежда за копнеж по строеж всяка оставете . БОЙКО
    20
    14

    Сутринта слушах футболни босове държавата да им направи стадиони. Тя държавата щом ще ви прави стадиони, да ви вземе и футболните клубове. Да ги върнем пак на армията, на МВР. Нали за това сте президенти на футболни клубове. Нито резултатите са ви добри, а освен това им помогнахме – правим тревни площи, осветленията, на много места седалки, трибуни, какво ли не… Какво още искат?!

  22. 28
    24

    Актриси от селски вечеринки.
    Нямат грам мозък , за да разберат че преиграват.
    Когато колят другите отбори са пас, но когато ги изпързаляха в
    качествен порно мач, в който половината им отбор беше хванат завиха като
    гладни хиени.
    Елементарно, Уотсън, както би казал класика.

    • 14
      14

      На кучето пак са му пълнили аналния колайдер

      • 3
        1

        Ако си мислиш, че от помията, която изливаш и повтаряш като развален грамофон, лъха на нещо по различно от злоба и комплекси – значи наистина имаш нужда от специализирана помощ – от професионалист
        !

  23. 16
    10

    Ей така оправяте всички България – пред компютрите

  24. 15
    10

    Все от някъде се почва, уважаеми Агресивний. А ти какво дело сътвори с ябящата ти глава да чуем

  25. 20
    21

    Хиляди…????? 100 кривоглави кратуни х 10-15 карамфила, може и да стане!

  26. 16
    18

    Уау „невероятна”’ идея, направо ги уплашихме циганите от бфс,мутрите и тн. Трябва реални действия , за да те вземат на сериозно… Тоско Бояджийски дребосък , по-голяма глупост не бяхте измисляли… еб*х ви в смешките…само Ботев

    • 11
      10

      Дребосъка е. Ще си кажеш ли името да ти обърна муцуната, или не са ти порастнали топки?

      • 13
        6

        Смешник кой си мислиш че ще уплашиш като те знаем всички какъв си

Коментарите са затворени