Ботев Пловдив загуби в един мач всичко, за което се бори през този сезон. Ставров си свърши работа, за която бе назначен на този мач и той, и помощниците му отмениха гол на Ботев заради несъсществувща зсада, и не дадоха чиста дузпа за жълто-черните! Канарчетата могат да се сърдят и на себе си, защото проспаха цял един час в мача.

Пламен Димов спъна отзад в наказателното поле нападател на Славия и Ставров в 66′ отсъди дузпа за домакините, която бе реализирана от Ивайло Димитров.

Канарчетата опитаха да се върнат в мача, но вече беше прекалено късно, а беше и време поръчката на Ставров да влезе в действие. Гол на Стивън Петков бе отменен неправилно, а чиста дузпа с полза на Ботев Пловдив не бе отсъдена от смешника, пратен да отреже главата на пловдивчани!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!!!

78 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    1

    ABE HORA BOTEVISTI I LOKOMOTIVCI STIGA S TAYA ZLOBA BE HORA ZARADI EDNI OTBORI VIE SE TREPETE EDINIYA ISKA SA GO PREBIE DO SMIRT DRUGIYA OT DRUGIYA OTBOR ISKA DA GO PREBIYE DO SMIRT .ABE MAYNI VZEMETE SE NA RICE VMESTO DA STE EDINNI VIE SE TREPETE VIJTE KVO STAVA SIDIYTE REJAT I DVATA OTBORA NAPRAVETE NESHTO A NE TUKA PO MEDIYTE DA SE PSUVATE BIDETE BULGARI BIDETE PLOVD4ANI BIDATE MAYNI

  2. 5
    1

    Престъпници. Днес окончателно мога да кажа че българския футбол е мъртъв. На г-н Ставров искам да му дам един последен съвет да НЕ взима повече наряди в Пловдив. На дебелата свинска гнус му пожелавам всичко добро и по леко с наденичките щото някой ден може да основна съставка за пълнежа им.

    На пичагите на Белия вожд искам да пожелая успех в оставащите двубои. Главите горе защото вие този мач за мен лично го спечелихте. Тази победа ви беше отнета по най грозния начин. Стивън е машина! ??1912??

  3. НЕ СЕ ЯДОСВАЙТЕ КАНАРИ. МАЧЪТ БЕШЕ СПАЗАРЕН НА ВИСОКО НИВО.ТРЯБВАШЕ ДА ПАДНЕМ. ТОВА Е ГОРЧИВАТА ИСТИНА.

  4. 3
    2

    Такива заглавия си плачат за прокуров, Андрешко. Боли ли когато те режат съдиите?! А когато режеха Локо злорадствахте…

  5. 4
    4

    Аги, срамота е дори за жени като вас да се оправдавате със съдиите. Вижте буферите – всеки мач ги режат, но никога не реват като жени.
    Та вие нямахте едно чисто положение цял мач. Съдията всъщност се справи почти перфектно – можеше да изгони Димов при дузпата и Минев за 2ри жълт….

  6. 6
    7

    Май ще се окаже вярно това,че футболисти на Ботев са били заплашвани преди мача. В хода на срещата ясно се видя,че футболистите на Ботев ги беше страх да играят.

    • 6
      2

      Ами да излезат и да кажат. Иначе си е чиста клевета и Стефанов може да подаде жалба

  7. 11
    13

    БРАВО ВЕНЦИ… ТАКА СЕ ПРАВИ КАЗА И ГО ИЗПЪЛНИ ЖЪЛТИТЕ МОМИ ОТНОВО СА АНАЛНО УДОВЛЕТВОРЕНИ ТЕ И ЗАТОВА БЯХА ДОШЛИ ТОВА И ОЧАКВАХА ВЕРНО МАЛКО АМА ОТ СЪРЦЕ ВАЖНОТО Е ЧЕ И ТИ ГИ ОНОДИ КАЧЕСТВЕНО И ВСЕ ПАК ПРОДЪЛЖАВАЙ ТАКА И ЗАНАПРЕД И… ШИБАЙ. ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  8. 10
    5

    А баба Неделя цял мач си бърка в носа, съдята ни виновен, ъ.

  9. 11
    10

    Бял, за една година нищо не научи, пич.
    Евала за двете купи миналата година и за представянето в Европа.
    Този сезон обаче е провал за теб като треньор: взе бразилски баберици, защитата е като разграден двор, един важен мач след зимната пауза не взе. Треперехме до последно за 6-цата, а после – при реални шансове не за 4-то място, а направо за бронз – ти се провали с гръм и трясък.
    Вярно е, че съдиите ни порязаха в двата мача със Славия, но особено днес – по-беззъб Ботев, здраве му кажи. Страхилв треньор си. По същата причина не отстранихме португалците миналата година. Със страх купи и големи мачове не се печелят, майна.
    Дано нещо се научиш от грешките. Че много жалко. То вярно, че няма и кой друг на вое място да сложим, но слез малко на земята: още не си станал голям треньор!

    • 10
      7

      Как да няма кой ве пич Пепо Пенчев дебне в засада.

  10. 17
    3

    Канари, оставете Венци и съдията. Да потърсим отговорност от Димов. Не съм виждал по-хванат “футболист” от него. Още първото полувреме реши да даде аванс на Славия с фаула пред наказателното поле, но след като не се получи реши да дайства “смело” и да направи дузпа. Това момче заслужава строго наказание за продажността си. Вън от Ботев ку..во мръсна!

  11. 14
    8

    На всички помияри-завистници, мога да ксжа, че това лято пак ще играем в европа-УЕФА.ЦСКА ще ги изхвърлвт от турнира, а Левски ще бие Славия на финала.Тска, че ботевисти, спокойно.Всичко ше се подреди.Има ГОСПОД и той вижда.Само БОТЕВ!ЗАВИНАГИ!

  12. 8
    6

    На всички помияри-завистници, мога да ксжа, че това лято пак ще играем в европа-УЕФА.ЦСКА ще ги изхвърлвт от турнира, а Левски ще бие Славия на финала.Тска, че ботевисти, спокойно.Всичко ше се подреди.Има ГОСПОД и той вижда.Само БОТЕВ!ЗАВИНАГИ!

  13. 11
    9

    Заради недадената дуСпа изпочупи чиниите в миялното, сега отивам да примета обора, дано ми се размине пудасиебамайкатакоматевскоджендърка.

    • 9
      4

      Лоша курвенска мастийо, да ти еба майката в провисналия анален пролапс, ахаха, пудатиебамайката циганска!

  14. 12
    13

    Миналата година им я подариха.Тая година им сипаха с големия черпак.Виенското колело се върти,сега е ред да се плаче.
    Кой разбрал,разбрал…

    • 6
      6

      За Качо, знаеш ли че майка ти я чукам с големия черпак!! Ако си разбра, разбрал,педалче! Защото ще продължа да я чукам с големия Черпак!

  15. 8
    20

    Жълтите ходжи да са тихички, че квото кажа аз това става. Вас ви ползвам за еднократна употреба.

  16. 11
    14

    Женски вой от ”планетата на маймуните” – музика за ушите ми , за останалото си има Мастъркард.

  17. 18
    8

    Пичаги бат Стоян канара каза че сми взели купата и сега ня я събрал всички юнаци у хоремака в Стряма и жулим мента с мастичка на поразия ва.

  18. 17
    7

    Нека някви женички с меки ръчички да не ми се отварят повече, че като се вдосам виждате какво става!

    • 14
      8

      Купата е в Кюстендил, където и е мястото!Ясно ли е гейбанда?

    • А вие можете само да гледате как играем за нея -Кюстендилци мангали прости обречени в Пловдив да сте гости

  19. 27
    8

    ВСИЧКИ ЦИРКАДЖИИ В ТОВА ПРЕДСТАВЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОЕМАТ ВИНАТА ,НАКАЗАНИЯ МЕЖДУНАРОДЕН ОТЗВУК КАК СТАВАТ НЕЩАТА ,С ЛЬЖА ИЗМАМА ,НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ФИНАЛ ТОВА Е ГРАБЕЖ ПОСРЕД БЯЛ ДЕН,РЬКОВОДСТВОТО НА БОТЕВ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИМЕРЯВА ,В МОМЕНТА ГЛЕДАМ НАЙ ГОЛЕМИЯ ЦИРКАДЖИЯ,КОЙТО ГО ПРЕКЬСНАХА БЬЛВА ПРОСТОТИИ ,СЬДИЯТА БИЛ ПЕРФЕКТЕН ,УЖАС КЛОУН ОТ НАЙ ВИСОКА КЛАСА

    • 13
      14

      Направо в хелзинския комитет се оплачете. Там такива джендъри като вас ги защитават

      • 6
        8

        Оплаквания на pop-armenia.com , сълзите си ги пазете и за други мачове, Кире бедни вече не ебе , стадион-когато кмета си купи телефон.

  20. 7
    6

    Pojelavam si venci dibeloto I toz sydiq v edna staq s men.Edinstveno mi trqbvat dvete mi ryce taka shte gi biq che kolkoto I gadno da zvuchi shte gi nakaram da se izqdyt edin drug.Skapan futbol skapana dyrjava…..

    • 11
      7

      Голям бияч ли си бе шибек нещастен

  21. 15
    8

    Това заслужават всичките тия декларатори дето устите са им по-големи от ебаните помашки гъзове и цяла седмица не се спряха да реват като жени. Миналата година ви я подариха, сега си я взеха. Така правят с послушните мърши като вас. А сега ходете ревете да се позабавляаме пак с поредната порция декларации

  22. 12
    13

    Как е , боли ли когато те порежат ? Боли нали . Е сега си спомнете как се подигравахте на Локомотив , когато нас ни режеха съдиите . Е , всичко се връща . Затова бъдете по-скромни и по-коректни , когато коментирате . Така е , когато няма подаръци , няма купа .

    • 8
      6

      На майка ти путката, смешко, след един кръг ще ревеш пак, че са ви порязали, ама сега се мислиш за много умен.

  23. 20
    6

    Още в мача им с Етър беше ясно, че тая година отбора на Дебелия СИКаджийски мафиот ше бъде бутан до финала с всички средства.
    Днес проститутката Ставров просто си свърши работата.

    Това разбира се не е оправдание за малоумния Пламен Димов, който в пореден важен мач преебава отбора си, нито е оправдание за безумно слабото ни първо полувреме.

    КУР за Корема,КУР за Перуката, КУР за БФС все пак.

  24. 17
    8

    Това, че отборът игра страхливо- ОК. НО ДА ТИ ОТМЕНЯТ ТАКЪВ ГОЛ И ДА НЕ ТИ ДАДАТ ТАЗИ ДУЗПА, ТОВА ИДВА ВЕЧЕ В ПОВЕЧЕ. АЙДЕ СЕКТИР ВЕЧЕ, В ТАЯ ДЪРЖАВА НАИСТИНА ВСИЧКО Е ЕДНА ОГРОМНА ПАРОДИЯ. ВСЕКИ ВСИЧКО ВИЖДА, НО НИЩО И НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ. ПОВЕЧЕ ЛИЧНО НА СТАДИОН НЯМА ДА СТЪПЯ. НЕКА НАКРАЯ СИ ГЛЕДАТ ФУТБОЛА БОБИ, КОМПАНИЯ И ТЕЗИ КОИТО ГО ПОДКРЕПИХА.

  25. 13
    9

    нИ СТИГА ЧИ НЪ ИБАХА,МИ СИ ПЛАТИХМИ ПО 20 ЛЕВА.ПРЕСТЪПНИЦИ!!!!!!!!

  26. 14
    10

    Хаахххахахаа
    Чичо Венци е гениален! Така им го тури на ГМО-то, че ще го помнят цял живот!

    • 11
      5

      Какво ГМО те гони бе, кюстендилец от Столипиново

  27. 7
    17

    Днес въпреки че отпаднахте за купата, все още е по-важна вчерашната ни загуба без никакво значение от Септември. Мц жълти мърши?

    • 13
      6

      И сто коментара да напишеш с моя ник все така отдалече ще си личи че си ебан в главата, беззъб помияр с лилави венци, смърдящ на мети, и конски фъшкии, пудатиебамайката циганска!

  28. 9
    11

    Къде сте страхливи четници на Ботев ?

    А какви мъже е имал в отряда си само преди Христо Ботев, а не семкаджии и само заплахи и мъже във интернет като сега.

    • 3
      1

      Ако си беше чел внимателно историята, щеше да знаеш, че заради ей такива мрънкалници, дето си гледат само собствения гъз, като теб, воеводата Ботьов най-вероятно е паднал от коршум не отпред в челото…

  29. 9
    15

    Андрейчо изяж си ушите от яд, жълт кретен. Вчера Локо падна. Пишеш какъв бараж? На сега на майка ти путката вмирисана

    • 5
      4

      Яж ми кура ве нещастен буфер… ти какво видя в мача веее какво … ти какво ще напишеш веее гнусен мангал майка ти да еба

    • 7
      5

      Какъв Андрей какъв Мандрей вее паляк… Цяла България видя педерасите от Диемата ти го казаха същото що не пишеш и на тях ве циганин

  30. 11
    8

    Андрей , по внимателно със заглавията . Дръж се като журналист , а не като краен фен . Защо не видяхме подобни заглавия, когато брутално порязваха и то не един път Локомотив ?

    • 8
      3

      В Кюстендил в на майка ти путката!А на Ботев купата е във витрината на базата!Можеш да отидеш и да я видиш!!!

  31. 15
    10

    Цяла България видя какво направиха тези престъпници.Макар,че всичко бешв ясно още след съдииството в първия мач.Корупцията е завладяла тая скапана държава.Само БОТЕВ

  32. 15
    14

    Няма купа, няма група – само жълта тишина !

  33. 13
    17

    Славия имаше повече фенове. Славия тотално надпяха, жените. Славия тотално надигра, женският отбор. Заслужена победа на всички нива!!!

  34. 8
    9

    Да празнуваме победа сегаааааааааааааа ляллялялялялял

  35. 11
    20

    Киров се провали. Това е грозната истина. СТрахлив треньор. Дузпата си е дузпа. Но не може само на нея да се разчита.

    • 5
      9

      Защо си анонимен , бе?Навярно защото според теб анонимността е – сила…Измамна , но сила.. Напиши поне някакво име. От километри си личи,че си провокатор.

  36. 11
    17

    Бял махай се боклук….и си вземи Димов.А съдията да не му кълна децата обаче…..

  37. 6
    5

    НА МАЙКА ТИ ПУТКАТА
    УМРИ МАМА ТИ ДЕЙБА В ЧЕРВАТА ЦИГАНСКИ!!!!

  38. 7
    14

    И НЕКА ЖИНИТЕ ДА ЗАПОЧНАТ ДА РЕВАТ СЕГААААААА

    • 6
      8

      Какви жени е … само буферски сган ще пише тук сигурно, щото не си гледат тяхния кенеф

  39. 15
    6

    Пладнешки грабеж!

    Пожелавам на Венци Корем скоро да прави компания на Бай Миле и всички бултраси да идат да му пикаят на гроба!

  40. 12
    5

    Момчетата плачат в съблекалнята,
    съдията ограби труда им!

    • 9
      6

      На кучето искам да му се изпразня в устата

      • 11
        7

        Едно е да искаш , друго е Венци да ти се изпразни в устата, факт !!!

    • 1
      3

      Мерси,много здрави и на вас от чичо Венци-https://youtu.be/STg78kkDLDs

      • 1
        1

        Държавен вестник с тубата ли го смени бе, помак дрогиран ?

Коментарите са затворени