Старши-треньорът на Локомотив заяви, че все още има козове, които може да извади от джоба си в очертаващите се мачове за седмото място във втората осмица. Ето какво заяви на пресконференцията след срещата босненецът:

 

8 КОМЕНТАРИ

  1. Какво да го притеснява Акрапович,изтича му договора,и намира друг шаран като Крушарски, който да си мисли,че с такъв измисляч като него може да се прави футбол.Аз обаче вече се притеснявам, защото ако в момента тези които ходим на Лаута се познаваме само по имена,в най- близко бъдеще ще се опознаем много по-добре,но в кварталната кръчма,и с носталгия ще си спомняме,за едни други времена.

    • Брато кой е луд да дава пари за БГ футбол или по точно знаещ парите къде отиват и у кого а отливат на фенове е комплексен слабо първенство футболисти пияници и тотаджий фенове,дрогирани,комплексирани и бомбаджий други с намерение да управляват Но с чужди пари е как да има хора и инвестиции

  2. 13
    2

    Притеснява ме най-вече нередовното, мизерно заплащане! Иначе всичко е точно!

  3. 8
    4

    НЯМА СА КОРКАТЕ МЕНИ МИ МИНА ЖА НА МЕСТЯТ В СТРЯМА.
    ПОНЕ ВЕЧЕ МИ ОЛЕКНА ЖА СМЕ ШАМПОАНИ 1000% ДОГУДИНА,ОТ НИИ СМЕ ЛОКУ И ВЕЧЕ ЖА СМЕ
    ЛОКУ -СТРЯМА .
    ТА НЕ СЕ КОРКАЪМ,ОТ В СТРЯМА ПОНЕ ЖА НАПРАИМ МОДЕРНО АМА СУПЕР ГЪЗАРСКО СКЕЛИ ЖА ВИКАМЕ САМУ ЛОКУ ЛКОУ ТИСИ НАШТУ ЛОКУ СЪРЦАТА НИ СА САМУ ЛОКУ.
    БЕЗУЧАСТНО ДА ГЛЕДАМЕ ОБЕЗЛИЧАВАНЕТО И БАВНОТО ,НО СИГУРНО ЗАГИВАНЕ НА ВЕЛИКИЯ „ЛОКОМОТИВ“ ?
    БРАДЪРЕ ЖА СМЕ СЛАВНИ АКО НАИСТИНА СА ПРИМЕСТИМ В СТРЯМА ВА АХМАК.
    П.С АЗИ НИВГЪЖ НЕ ПОМНЯ ДА СМЕ БИЛИ СЛАВНИ ДЕ АМ ТИ МАЙ СИ СЕ НАДРУСАЛ ЯКО ВА БРАТОЧКА.

  4. 15
    13

    А АЗ ДА ПИТАМ -КОЧОВЕ СЪБРАНИ ОТ БИВША ЮГОСЛАВИЯ ИМА. А МЪЖЕ ,БЪЛГАРИ ,ПЛОВДИВЧАНИ ,ЛОКОМОТИВЦИ -ИМА ЛИ ОСТАНАЛИ ,ИЛИ ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ БЕЗУЧАСТНО ДА ГЛЕДАМЕ ОБЕЗЛИЧАВАНЕТО И БАВНОТО ,НО СИГУРНО ЗАГИВАНЕ НА ВЕЛИКИЯ “ЛОКОМОТИВ” ?

Коментарите са затворени