Съпругата на Павел Георгиев получи наградата му от „Юношески футбол – Пловдив Glas.bg“! Разбира се, не оставихме и нея без подарък

0
641

Съпругата на Павел Георгиев Анна, получи днес от негово име наградата му от Игра N2 на фейсбук страницата „Юношески футбол – Пловдив Glas.bg“. Международният шофьор в момента не е в България, но неговата половинка се срещна с представител на нашия екип, за да вземе оригиналната фланелка на Ботев Пловдив, която той спечели.

Естествено, нямаше как да оставим и прекрасната съпруга на Павел с празни ръце. За нея РЕФАН България осигури комплект от хитовата серия Refan Gold Collecion.

„Поздрави от слънчева Гърция. Благодаря за фланелката и жеста към съпругата ми. В момента имам на стъклото на камиона флагчета и шал на България и Ботев Пловдив ,а фланелката, когато се прибера, ще я сложа на предната дясна седалка на камиона. Още едно голямо Благодаря и продължавайте все така да усмихвате хората“, написа до редакцията ни Павел, минути след като се разделихме със съпругата му.