Ботев Пловдив се остави да бъде излъган от Берое в днешната Битка за Тракия. За канарчетата отново на път да блесне бе Стивън Петков, който се появи като резерва в началото на второто полувреме. Подпомогнат в предни позиции от Жоао Пауло и Неделев Лудия успя да забие гол с глава и да асистура на Жоао Пауло с петичка, след което кариоката принуди Бандаловски да си отбележи автогол. Това обаче в крайна сметка не се оказа достатъчно за пловдивчани.

Първата интересна ситуация в срещата дойде в 10-ата минута, когато Тодор Неделев центрира прецизно в наказателното поле, където обаче Камен Хаджиев бе над всички, избивайки топката в ъглов удар.

В 19-ата минута Мартин Камбуров можеше да излезе очи в очи със стража на гостите, но таранът на Берое не успя да овладее добре кълбото. Пет минути по-късно Педро Еуженио бе на отлична позиция в наказателното поле, но голаджията на “зелените” стреля право в тялото на Пламен Димов, който се намеси ключово.

В 31-ата минута Дуде Ндонгала направи страхотен пробив отляво, след което влезе навътре и шутира много технично, но Душан Перниш показа класата, избивайки много майсторски коженото кълбо в ъглов удар.

Шест минути по-късно и Жоао Пауло пропусна да забие поредния си гол с жълто-черния екип. Бразилецът бе изведен на стрелкова позиция от Лъчезар Балтанов, но шутът му се отби в крака на Матеус Леони.

В края на първата част домакините стигнаха до първия гол в сблъсъка. Леони намери Еуженио в наказателното поле, който стреля, топката се отби в Димитър Пиргов и влетя в мрежата на Иван Чворович.

Втората част започна добре за футболистите на Александър Томаш. В 50-ата минута Милен Желев се включи мощно по десния фланг и центрира по земя към Камбуров. Таранът се хвърли, но не му достигнаха сантиметри, за да отбележи поредния си гол в българския футбол.

В 52-ата минута Ботев (Пловдив) изравни. Резервата Стивън Петков засече с глава центриране на Жоао Пауло. В 60-ата минута Серкан Юсеин направи дузпа срещу Борислав Цонев. Зад топката застана Мартин Камбуров, който не сбърка.

Секунди след това Лъчезар Балтанов можеше да изравни, но шутът му срещна гредата. Все пак в 65-ата минута резултатът стана 2:2, след като Жоао Пауло проби отдясно и центрира по земя, където Иван Бандаловски засече топката в собствената си врата.

В 89-тата минута Борислав Цонев донесе победата на домакините.

46 КОМЕНТАРИ

  1. КОЙ та, мама, излъга?! КОЙ ти го, мама, наръга?!

  2. 3
    1

    От Страховяк не сме имали вратар. Чворович за мен е слаб вратар. Погледнете дуспата как я пази. По-добре Кайзер поне се хвърля по-здраво а и може и дуспи да спасява. Пример – суперкупата. При него малко паниката е в повече но това е защото е млад и играе под голямо напрежение. Всяка атака към нашата врата вещае гол с тази защита и Димов голмайстора. Серкан трябваше да внимава повече но е млад и бъдещето е пред него. Лош късмет имахме а и според мен Ботев мисли само за атаката и затова отзад сме зле. Има нужда да се работи за психиката на отбора и офанзивните играчи да си правят къси подавания пред наказателното както Барса. Имаме изпълнители за това. Вчера се видя че можем да е разцъкваме и да вадим наш зад тяхната защита.

    Купата е наша.

    • 1
      1

      Ко речи , ко ?

      За купата със анадолска чорба ли казваш , защото за другата няма кой пак да ви я подари !

  3. 3
    3

    Гледам надолу гейбандата са се активизирали!Ботев загуби,и това им е единствената радост на горките.ОНезнам какво щеше да е,ако мача беше равен,или Ботев победеше!Алоооу,олигофрени,това е правилният резултат,иначе печелеха вашите дружки сините говеда,с които заедно пеете против жАлтити.Ама къде мозък да го асимилират горките бандюги.

    • нека се посмеем на акъла/липсата/ на Рачо пейзана

      С гол в 90 ?

  4. 5
    7

    За стадиона – тишина!
    Стивън изглежда ще бяга?
    Играта никаква!
    Треньор страхлив!

  5. 9
    7

    РАБОТАТА ХИЧ НЕ Е НА ДОБРЕ. МАЙ СА РАЗПАДАМИ.

  6. 10
    5

    Стискайте кълките бре, леки моми !
    На края на джумбурето станахме за сеир с тоя джумбиш .

  7. 11
    4

    Писна ми все да ни ибътнас канарити. Най-добре пак да ни закрият. Стига мъки.

  8. 13
    6

    Илагани, Ибани все ни е таа нали сме в първата шестица..Ще ни ибат класно!!!

  9. 9
    6

    Нека ви разкажа една кратка история! Бях седнал с компания в заведение. Пушенето беше строго забранено. Едно момиче от компанията запали цигара пред изумените ни погледи. Казахме й да не ни злепоставя и да излезе навън. Тя каза,че познава проверяващия в този район и не й пука. Всички бяхме възмутени,но не успяхме да я накараме да излезе. Сервитьорката се появи и съвсем професионално й каза,че не се пуши вътре и я помоли да излезе. После викна управителя. Данданията продължи. След 5мин вече половината заведение пушеше. Управителя се видя в чудо, но това е края на историята.
    Поуката е: всички гледат и се оправдават с другия,който е започнал пръв !
    Знам,че ще има много от вас,които няма да се съгласят с мен,но в случая и вече доста мачове вина имат Тошко и Балтанов. Държат се много приятелски с противниковите играчи, шегуват се с тях, дърпат ги закачливо за фланелките. С това разконцентрират останалите футболисти и нивото спада като цяло. Не ме разбирайте погрешно! Много харесвам и двамата, но тези шеги и закачки не са на място. Има време и място за тях, точно Тошко и Балтанов,които водят отбора трябва да нахъсват отбора и да мотивират играчите по време на играта.
    Може и да греша…просто мнение!
    ТОЙ НЕ УМИРА !!!

  10. 18
    12

    Пак им го подадох на жълтите помакини , да го олигават с уста.

  11. 19
    12

    БРАВО ТАКА СЕ ПРАВИ …. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ ТЕ НАЛИ И НА ТОВА СЕ НАДЯВАХА ОСТАНАХА АНАЛНО ЗАДОВОЛЕНИ МИЛИТЕ

  12. 32
    22

    Пичаги може да сме излъгани може да сме е….ни но за разкошния резултат Стоян канара тази вечер прави парти в Стряма и кани всички жълти братя на коч-курбан.

  13. 33
    27

    Бяло-черната легенда джендъра Кабуроглу беше забравил, че е със сутиен и си свали блузката. Сега всички разбраха защо Хъмпи каза, че са банда гейове.

  14. 37
    4

    Локомотиввц съм и много не ви следя мачовете обаче ми е чудно това момче Стивън Петков по какяа причина не започва титуляр, винаги когато се появи бележи.

    • 24
      23

      Нямат пари за да му плащат за да е титуляр. За Тошко Тъпото трябва да има 50 бона заплата да се разхожда по терена

  15. 29
    19

    Хаха,черно-белите кюнци отново са налазили темите на супершампиона.Изкефи ме как Камбура показа кой отбор е в сърцето му като не се израдва при гола и само показа,че е истински канар пред жълто-черерната публика.Селската трупа кланила се пред българоубиеца Илиев и Зеки Бяйрям седнала да говори са турци и дпс…хахаха.Винаги е забавно с глупаците от Столипиново.

    • 19
      20

      Малоумник Цецо ага видния депесарски еничар дето му лизахте гъза къв беше бе. Сега с чии пари преживявате, Делян Пеевски къв е?
      Камбура бил истински канар хахахахах ти верно си ментално скопен

      • 16
        11

        То както говорите излиза, че Пеевски издържа всички отбори в България!

        • 19
          11

          Обичате да си затваряте очите и да се правите че не знаете откъде ви идват парите. Самуилов е държанка на Пеевски и каквото нареди дебелия това се случва. Мазната свиня може да си издържа който си иска стига да му дадат далавера каквато гласят за гомнежа. Това са фактите само вие се правите на ударени. Едно време беше същото с тоя крадец цецо ага дето окраде хиляди българи ама вие му вдигахте знамена на депесарския боклук и се правехте че не виждате че харчите депесарски пари. Такива сте си вие, безродна измет.

          • 10
            7

            И вас ви издържаха с мафиотски пари /от хероин и проституция/, но се правите на луди! Да не мислиш, че дон Хъмпи няма никой зад гърба? Гледай там да не излезе Пеевски!

          • Ами ако Крушарски имаше някой зад гърба, нямаше да ни режат съдиите във всеки мач…

    • 10
      4

      Кривоглаво пумаче слагай шалвара и към балканя

    • 2
      2

      Ти пак си нашмъркан и си се объркал,изгрев бойс Столипиново е жълта фенска организация.Членска маса от 50000 хиляди цигани-мюсолмани,които си имат джамия с моаре!Ботевъ2011г.

  16. 17
    26

    Мъка по родопската яка. Помаците са в траур

  17. 23
    26

    Най-обичам да шибам жълти фесове

    • 15
      16

      но по-сладко е да смуча жълти боздугани.

      • 15
        7

        Бях ли сексимвол с черното сутиенче?

  18. 23
    20

    Белия си е виновен.Стиван резерва ,а измислиния Серкан въобще не е за титуляр

    • 2
      2

      Българчето Серкан!Като полиглот а от Белозем:вечната надежда!

  19. 22
    13

    Тоя Чворович много слабо почна да играе нещо .Иначе отбора общо взето игра добре
    Лошото е че паднахме злощасто
    Тия марули много се отдаличават,дано да се спънат някъде

  20. 23
    29

    Бахти густото да им го изшият така в последната минута на депесарските курви

    • 8
      14

      Майка ти изпитва същото густо,заработвайки на Скобата

  21. 23
    19

    Ай сега един мазен минет и на резаците от разград и всичко да е точно

  22. 17
    16

    razbiti jylti anali 150 glupaka v stz !!! KAMBURDJINI OPRAVQ JYLTI SPERMI

Коментарите са затворени