С официално съобщение от Ботев Пловдив потвърди абсолютно всичко, което днес PlovdivDerby.com първи и ексклузивно ви информира. В официалният сайт на канарчетата се появи следната информация:

“Десният защитник на Ботев Цветомир Панов вече не е част от състава на “жълто-черните”. 28-годишният бранител ще премине в отбора на Лудогорец, където ще продължи неговата кариера. Двата клуба сключиха договор за трансфер на състезателните права на играча.

Цветомир Панов бе привлечен в Ботев през лятото на 2016 г. и записа в актива си 63 мача и 1 гол, спечели Купата и Суперкупата на България.

Ботев и Лудогорец са в напреднали преговори за още един трансфер. Той е свързан с преотстъпването на Жоао Пауло до края на сезона. За да бъде финализирано завръщането на нападателя в първия му клуб в България е необходимо единствено съгласието на бразилския футболист.”

Още сутринта PlovdivDerby.com ви информира за трансфера на Панов в Лудогорец и за възможността, Жоао Пауло да се завърне в под тепетата. В късния следобед пък първи ви информирахме, че от Ботев очакват отговор от Жоао Пауло, дали иска да заиграе отново при канарчетата.

27 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    5

    Меки ,пухкави и вдигнати ръчички,свалени бикини,защо ли!?Защото жълтъците сте от третия пол!Педерастчета!

  2. 8
    18

    Ако цигането с големите уши тип Неделев откаже да се върне на село, това ще бъде голям срам? Подобно на Стойчев който предпочете Арда Кърджали пред оклубчето от Коматево! Сигурно е че и коматевци знаят това много добре! Явно колениченето на домусчиевото килимче ще продължи и днес? И на каквато и да е цена.

  3. 8
    14

    Защо чичковците от Левски викаха “цигани,цигани“ на лелките от Коматево ?

  4. 10
    3

    Каквото и да си говорим, тази година година изпуснахме двама много полезни за отбора футболисти
    Говоря за Янко и Цецо.
    Те бяха в основата на успеха миналата година. Дано трансверите да са добре обмислени,но равностойни замесници в отбора нямат

  5. 18
    5

    ахааааххаххахахххаххаххххххххаххахахахххаха
    ЖАЛКИТЕ КОМПЛЕКСИРАНИ ЦИГАНСКИ АМЕБИ ПИКАЯТ БЕНЗИН!!!
    ЧЕТЯТ НОВИНИТЕ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТБОРС НА ПЛОВДИВ И СЕ ДАВЯТ Е ЗЛОБАТА СИ
    НЯМА ПО ЖАЛКИ СЪЩЕСТВА !!!
    НЯМА

    • 3
      11

      ОРачо ти пък хич не четеш и пишеш в темите за великия Локомотив Пловдив?
      Я кажи нещо по въпроса за поредния ви трансфер (нагъзване) в посока спонсора ви?! Не е ли срамно да сте сателит на делиорманци? А уж сте “велик клуб?:::)))) Велики сте, но само по форумите и когато има подаяния !

    • 3
      2

      Автентичният Ботев е в село Крумово.Допотопното сопотско-коматевско недоразумение нямят стадион в Пловдив,играят на село и са най-големите криваци в областта!

      • 1
        2

        Колежката ти по история -смърфиетка-иска да ти подскаже нещо – но е в командировка в Кюстендил

    • 9
      5

      Казах,повтарям,потретвам-ЩЕ ВКАРАМ ХЕТТРИК НА свраките от лаута

  6. 15
    7

    Жоао ако се съгласи да дойде 95%от положенията ще са вкарани .В .вконтролите бележеше за лудогорец. Дойде ли ще бележи

  7. 17
    12

    На коментиращите циганки от Локо мога да кажа само едно: 3-0!

  8. 23
    10

    Скапани цигани ,само на вас ви се нареждат схемите в празните лилави глави….и 100000000пъти да го напишете,няма да стане истина майкавидейбалокомотивоциганскадейба!

    • 11
      19

      Няма схеми. Просто е ясно че сме сателит на Лудогорец. Това не е срамно. Важното е че сме на далавера, купи, играчи, парички. Всичко ни подхвърля големия брат.

  9. 10
    18

    Тоя ква мотивация ще има при нас. Вместо да играе срещу Милан ще трябва да се доказва срещу Борислав Първомай?!?

    • 3
      2

      Много си прост, мангал черно-бял… Жоао няма картотека за Евротурнирите. Ще гледа Милан по ТВ…

  10. 9
    16

    Поне вече се нарежда пъзела, за фанфарите около другия върнат бек.За трансфера около Цецо и “гранде” завръщането на Жоао в момент на заздравяването на защитата ( при положение че от 30к и тва чакане на “ да” ,от играч за който и Пепо Пенчев не знае в кво кондикционно ниво е в момента,да не говорим за позицийте,но ако се сложи чертата остават едни 5-6-7К за който в клуба ще останат 150лв за вдигането на годишната заплата на Стивън но и той няма да се навие и ще ги дадат на Диого,а той ще се навие щото в Оборище (Панагюрище) не могат да надцакат офертата,а в 19- ките не може да се наложи.)Поне се “бетонирахме” на позицията на Меледже.Поне обмислехте офертата на PIMK, преди няколко години за стадиона (ся пак ще трябва да се сменя и дренажа и тревата скоро и арматурите,щото оголени не са вечни!!! Иначе търсим решения и инвеститори.Дано поне за мача с мангалите организираните фенове да “организират” нещо или поне пеенето и събирането на едно мяста (то на лаута е неизбежно) и да си го предпишат ,а за банер ако останат пари ,но поне да си оставим гласовете! Мощна подкрепа за Киров,Кочев и момчетата!!!! САМО БОТЕВ

      • 4
        2

        Ааа, имам завършен 4ти клас бате. Ама ми трябваше 10 годинки да го завърша.

  11. 14
    11

    Аз лично съм доволен щото Езе Качествено ма е.е:))))

  12. 12
    25

    Домуса праща дълбоката си резерва на сателита си, за да може сателитът му – ботевЪ 2011 да скача на конкурентите му.Бая се е насрал Домуса ЦСКА да не го изработят!
    Обърнете внимание на :”Ботев и Лудогорец са в напреднали преговори за още един трансфер. Той е свързан с преотстъпването на Жоао Пауло до края на сезона”
    Не за година, не за две а до кроя на шампионата, след което пак си го връщат.
    Ебати палячовците.Няма такъв смях! Само жълтите още не знаят хахахаха.

Коментарите са затворени