Лудогорец е на път да привлече крайният бранител на Ботев Пловдив Цветомир Панов, научи ексклузивно PlovdivDerby.com. Тимът от Разград е близо до осъществяването на трансфера, твърдят наши източници.

Интересно е, че като част от сделката при канарчетата може да се озове под наем Жоао Пауло, който премина при шампионите именно от Ботев, научи PlovdivDerby.com.

Осъществяването на този трансфер пък може да осигури на канарчетата поне един от двамата искани от Николай Киров футболисти: Венцислав Бенгюзов или Васил Шопов. Вторият вече има подписан предварителен договор с жълто-черните, който се очаква да влезе в сила през лятото.

21 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    Ама наистина не сте сателит на Лудогорец!!!

  2. 6
    2

    Това вярно ли е ? Наистина ми писна да си продаваме добрите играчи само някой като свирне. Не ми обяснявайте после, че така се правело, защото ние така се издържаме. Друга е историята ако и Цецо е решил да се маха, но до сега това момче не съм го чул да се оплаква от каквото и да е.
    Единствено бих приел с радост да го видя навън в отбор, защото наистина откакто дойде при нас само надгражда. Дано това да са журналистически съчинения…

    • 12
      1

      Договора му изтича лятото, много по – Добър е от преди , викат го в представителния тим на България , доста отбори го пожелаха но се мълчеше до сега , няма как да го задържим с 6 бона заплата при положение, че те искат Лудогорец, а на нас ни трябват пари! Успех на момчето много качествен състезател !

    • 11

      Дават му 12 000лв. заплата плюс пари на ръка. Как да откаже?

  3. 6
    21

    Срам ме е че съм кънар. Това не е моя Ботевъ. Който си поиска футболисти му даваме. Няма да стъпя на мач в Коматево. На Колежа пък хич. То там няма и как да стане.

    • 14
      2

      Според мен не си “канар”,а си най-обикновен “мангал-лайнар”!

  4. 34
    7

    Потници вие както и да го осуквате и както и да го можете,винаги ще си останете най циганския отбор и публика!!! Вашата легенда го каза не аз!!! А Ерол е вашият лидер….???

    • 2
      11

      Рачо,19?6, анонимен, кмета на Делхи…..а в същност една и съща селска отрепка, която съществува само от злоба и простотия излята във форумите!
      Жалък си! Гнидо!

  5. 36
    16

    Dokato hora kato Ivan Iotkov sa v nashiq klub nishto dobro ne ni chaka! Postoqnni krajbi i zloupotrebi!Dava bonusi na opredeleni hora ot kluba da mu pazqt gurba! Za poslednite 5 meseca e otkradnal stotici hilqdi levove a na dostavchicite ne ni plashta!

  6. 13
    26

    Топла връзка между анадолските отбори.

  7. 12
    30

    Подготвят ни за полягането ни на Лудогорец в предстоящия мач. Мръсници.

    • 15
      40

      Хората купа ни подариха!
      Какво като им полегнем. Това си ни е в кръвта.

      • 2
        4

        Верно, че си ви е в кръвта.Като военен отбор се навеждахте на цска-София. Сега на който ви плати жълти пе….ли.

  8. 15
    33

    Пак жълти цигански лъжи и лакардии

Коментарите са затворени