ЕКСКЛУЗИВНА СНИМКА: Заради този шал на Левски полицията влезе в сблъсък с ултрасите на Ботев Пловдив

9
3823

Ето заради този шал на Левски полицията в София влезе в сблъсък с ултрасите на Ботев Пловдив. Както вече ви ви съобщихме до ексцесиите се е стигнало, след като феновете на канарчетата за забелязали фен на Левски в близост до заведението, в което се бяха събрали в столицата. (По-късно се разбра, че този привърженик е бил съгледва на група фенове на сините, които са дебнели в близост до бултрасите)

Ултрасите на Ботев са решили, че фенът на Левски ги снима и няколко от тях са го нападнали като в плен са паднали фенските артикули на синия привърженик. Веднага след това жълто-черните запалянковци са атакувани от огромен брой полиция, като се стига до сбиване между двете страни, а последствията са няколко пострадали.

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

9 КОМЕНТАРА

 1. Дано някой ден видим целия запис от магистралата,та да види и цяла България

 2. Еййй трафик,пари ще ви искамза материал

 3. 9
  17

  Само Жълтите меки Вдигнати ръчички атакуват много на един все още. Жалкари

 4. 6
  17

  Хахаха ама те много смели като е 1 бе 🙂 защо ревете сега по сайтовете ? Може да скачате няколко срещу 1 ама като ви подхванат вас и почвате да ревете 🙂 не сте мъже, а путки !

  • 18
   3

   Нещо, като циганите на магистралата 50 срещу 10! Локо винаги са смели, когато са поне 5 пъти повече!

   • 3
    14

    Има видео от магистралата и всичко се вижда на него 🙂 лека вечер жълТУРЧЕ

Comments are closed.