Локомотив Пловдив е пред трансфер с още един нигерийски национал. PlovdivDerby.com научи ЕКСКЛУЗИВНО и ПЪРВИ ще ви съобщи, кой е той.

Става въпрос за 22 годишният Мустафа Абдулахи, който преди 2 години е записал 9 мача за страната си в отбора до 20 години и има един отбелязан гол. Левият бранител, който може да играе и като ляв външен халф има и 3 мача за тима на Нигерия до 17 години.

36 КОМЕНТАРИ

  1. e сега вече съм сигурен, че гордиа носител, е чист папагал провокатор. Пич, този “близък до отбора човек” или нищо не разбира (ако разбира щеше да е треньор, а не змия в пазвата) или е приятел на изгонените, който също трябва да бъде изгонен за интригантство. Всъщност ако съществуваше и имаше малко достойнство щеше сам да си подаде оставката, защото явно той е безгласна буква и никой не зачита неговото мнение….
    Аз не искам да вярвам на разни мними специаалист, а на очите си. Ако ти не вярваш на свойте, значи си ми ясен…

  2. Човекът, който ми сподели мнението си не е фен за разлика от мен и теб! Ние гледаме, като фенове, и мога също така да ти кажа, че този човек със сигурност разбира повече от нас и е много по-близо до отбора от всеки фен, така че аз вярвам на този човек, отколкото на един фен, като теб.Като започне първенството ще си проличи, тогава истината ще лъсне.Треньори правят грешки, а какво остава за другите, така че като започне първенството, ще си покаже.Колкото до Кузман Маринков никъде не съм казал, че съм близък с него! Чисто и просто аз само споделих мнение на един човек, който по обясними причини няма да кажа кой е.Според него новите НЕ струват и каза, че с този отбор сме в Бгр. Тва е положението.Дали ще се окаже прав или не ще видим, като започнат мачовете от шампионата.Дано не се окаже прав.А ти за мен си мисли каквото си поискаш

    • Ако беше добронамерен щеше да запазиш тази информация за себе си .Не знам как си получил тази информация , защото от това , което казваш разбирам , че информатора ти е вътрешен човек близък до щаба . Ако е така , той не е за там , а е за уволнение . Ще се извиниш ли , ако грешиш . Сигурен съм , че грешиш , но не съм сигурен , че ще се извиниш

      • Аз ти казах, че просто споделих мнението на човек, който близо до отбора и има наблюдение относно новите футболисти.Защо да си запазя мнението…аз и да си бях замълчал истината ще блесне съвсем скоро, така че това няма как да се скрие.Дано да не се окаже прав…дано да греши човека.Всеки може да сбърка….много големи треньори са грешили с трансфери и никой не е застрахован.
        Защо да е за уволнение този човек, че ми каза виждането си за новите и за отбора, като цяло ли?Ако ма нещо, за което да се извиня аз съм казал, че ще го направя.В крайна сметка форумите са именно за това – да споделяме мнение, да дискутираме и така…

  3. Значи, момчета покрай многото трансфери, мисля че малко се поувлякахме покрай емоциите (и аз в това число), но мисля че ще е добре малко да изпуснем парата и да стъпнем на земята.Имах разговор с човек, който е гледал тренировки и контролите на нашите.Човекът не е случаен, ако мога така да се изразя…питах го за отбора, за новите…за играта като цяло и за жалост човекът ме “шамароса” с мнетието си.Сподели, че новите за нищо не ставали и с тоя отбор изпадаме.Не искам да се настройвате сега срещу мен и да ми скачате, като ужилени! Това не е мое мнение, не си измислям…казвам ви мнението на този човек.Няма да кажа кой е за да не го злепоставя…въобще не става въпрос за някой фен.Човекът беше много разочарован, така че викам малко да изпуснем парата.И аз малко се поувлекох…всички се надяваме и искаме да видим един нов и силен локомотив, който да ни радва, но този човек, като ми каза така предпочитам да не се настройвам, за да не се разочаровам после, като ни блъсне реалността.Колкото за предаванията на контролите ви казах, че от лятото ще видим, какво може да се направи.Сега не искам да го занимавам Кузман Маринков с такива неща.Човекът, който сподели мнението си за отбора да подчертая, че не е г-н Маринков.

    • Виж сега горд носителю . Не ти вярвам , че си добронамерен в коментара си . Хората казват на очите си ли да вярвам или на тебе . Предпочитам на очите си . Бил съм на всички контроли на Локомотив в България . Следя и това , което дават от Турция . И виждам , че отбора израства със всеки мач. Сега играем висока преса с много борба . Играе се с едно докосване и много бързо подаване и комбиниране . Играе се футбол , който ми доставя истинско удоволствие . Относно новите играчи . Мнението ми е , че те са по добри от тези , които освободихме . Може би само Сержо и Фрикеше можеха да останат . Но вярвам , че Бруно знае по-добре от мен . Сега , относно парадираната от тебе близост до г-н Маринков. Отново не ти вярвам . Защо ли ? Защото аз без да парадирам говорих с г-н Маринков и те ми обясниха защо сега не могат да предават от Турция . Така , че те моля бъди по скромен и по внимателен в коментарите си . Ако не го направиш ще считам , че си провокатор и целите ти не са почтени.

      • Човекът, който ми сподели мнението си не е фен за разлика от мен и теб! Ние гледаме, като фенове, и мога също така да ти кажа, че този човек със сигурност разбира повече от нас и е много по-близо до отбора от всеки фен, така че аз вярвам на този човек, отколкото на един фен, като теб.Като започне първенството ще си проличи, тогава истината ще лъсне.Треньори правят грешки, а какво остава за другите, така че като започне първенството, ще си покаже.Колкото до Кузман Маринков никъде не съм казал, че съм близък с него! Чисто и просто аз само споделих мнение на един човек, който по обясними причини няма да кажа кой е.Според него новите НЕ струват и каза, че с този отбор сме в Бгр. Тва е положението.Дали ще се окаже прав или не ще видим, като започнат мачовете от шампионата.Дано не се окаже прав.А ти за мен си мисли каквото си поискаш

  4. 5
    3

    Тоя истинския национал дойде ли?
    И дано да води доктор за шиене на халки!

  5. 4
    15

    С тия национали ще влезем в Европа!
    Ама дали ще дойдат?
    Може би с отбора на Нигерия на някой приятелски мач с национала

    • 14
      7

      Путьяк глей си недоразуменшето юКуматьову дошли са вече!

  6. 21
    7

    Гледам рачо гъзо подавачо , понеже няма какво да каже поства поредните комплексарски глупости?
    Били само нигерийци?
    Каквито ще да са! Важното е да играят добър футбол и да тадват феновете на Локомотив Пловдив!
    Само на комплексар и тъпанар би му правило впечатление цвета на кожата или произхода на даден футболист!
    Това е футбол, а не секта или модно ревю!
    Успех на Локомотив Пловдив!
    До момента правят много добро впечатление! Дано то се затвърди в официалните мачове!?
    Да питам, как завършиха коматевци поредната си контрола?
    Нали взеха някъв страхотен защитник и някъв убийствен нападател? Те играха ли днес?

  7. 25
    10

    ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ

  8. 20
    8

    Вижда се, че е много бърз с отличен поглед и пас…голяма крачка вади черния!
    Млад е на 22г. е само, но за стила на Бруно се изисква точно такива млади момчета.
    Тая висока преса, която Бруно иска да я наложи изисква много тичане и физическа издръжливост…затова се взимат млади играчи.Дано само имат и някаква техническа и тактическа грамотност, щото ако се окажат житни бегачи изпадаме!Случим ли обаче на футболисти ще са машини!

    • 10
      4

      Ти Бруно не го мисли. Той по-добре я разбира от теб.
      Ти кажи уреди ли излъчването на контролите?

  9. 19
    9

    Я я фередже какъв беше бе (боклук коматевски галаган)

  10. 25
    10

    Андрьо, намали хубавите новини за Локомотив Пловдив…престани да пълниш болниците с пациенти от с.Коматево.Нямаме повече легла!!!

    • 11
      13

      Хубавите новини, ей паляци- сега Бруно това, Бруно онова, машини и след 3 слаби мача – от тези нашите нищо не става, Чаво оставкА. Истински гей-бандитити, както се изрази един интИлигентен президент

      • 6
        6

        Тва ние ни сми Жълтурци и ни стлижим треньори и фетбелясти сельо!!!!!!

  11. 22
    26

    Хахаха всичкото Нигерия в Столипиново при локуту

    • 16
      10

      Простак,нигерийците са християни за разлика от Изгрев бойци,100 процента жълти ,цигани -мюсолмани!Прочети малко,ако можеш крива тикво!

      • 14
        15

        И Мустафа е типичното християнско име, хахахаха… Я си еби майката бе, шльокомотивец проЗ.

        • 5
          1

          Чети изроде,чети!80 процента от Нигерия са християни бе,жълт Мюмюн!

      • 12
        8

        Малоумен Локомотивец чети малко:” Религиозната принадлежност на нигерийското население е силно свързана с етническата принадлежност и е почти равномерно разпределена между християнството и исляма. ”
        Източник: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B8%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F
        Айде честит да ви е християнина Мустафа от Нигерия

        • 7
          5

          TIPANAR, BOTEVCIGANIN ,IMA HRISTIYANI S MUSULMANSKI IMENA ,NAPRIMER KATO IRAN,TURCIYA,EGIPET,ITN.

        • Това,че религията е паралелно свързана с етническата принадлежност е факт,но 65 процента са християни ,30 са мюсолмани и 5процента други религии.Това са последните факти за принадлежността към религиите на нигерийците.Прави впечатление,че икономическият бум,който отчитат,расте и християнското население.Последната информация няма общо с заяжданията!

  12. 33
    17

    Пак криза с линейките, ужас , добре че Коматевско е асфалтирано и бързо ще извозват мършата.

Коментарите са затворени