Благороден жест в черно-бяло

2
739

Николай ВълковДнес беше един много специален ден за Николай Вълков, заклет привърженик на Локомотив с нерадостна житейска съдба, който въпреки несгодите следва неотлъчно любимците си.  Фенклуб „Локомотив Пловдив“ зарадва своя верен член с пълна екипировка на отбора за настоящия сезон, яке, анцуг и тениски на клуба. Николай получи и телевизор, на който ще може да следи срещите на любимия отбор, когато са далеч от дома.

Към благородната инициатива се включи и клубът, като му предостави карта за оставащите до края на сезона мачове. В приятелския разговор след радостната изненада Ники разрови книгата на спомените си и разказа интересни случки от знаменателните гостувания на любимия черно-бял отбор в Ихтиман, Казанлък, София, своите преживявания, свързани с най-впечатляващите победи, но и загуби на любимия отбор – защото любовта е черно-бяла!

Коментирай с името си и стани част от статията!!!!

comments

2 КОМЕНТАРА
  1. 11    0

    Браво! Така итрябва!! Значи несте изградени с омраза! Отново Браво от съце!
  2. 24    0

    Похвално за момчетата от фенклуба. Помня го това момче още от 80-те години. Обикаляше навсякъде, но го сполетя нещастие и здравни проблеми. Въпреки всичко е на всеки мач на Лаута.

Comments are closed.