Локомотив Пловдив продължава усиленото търсене на ляв краен бранител, който да бъде привлечен в състава. Днес срещу Марица (Контролата ще бъде излъчена НА ЖИВО от PlovdivDerby.com) ще бъде изпробван такъв, научи ексклузивно PlovdivDerby.com. Нашата медия разбра, че в клуба вече е пристигнал французинът с алжирски корени Туфик Зигдан, който е на 25 години.

Защитникът започва кариерата си в Седан, след което преминава през два клуба в Алжир, където записва 70 мача, в които има 2 гола и 5 асистенции. Зигдан е записал и 2 мача в Африканската шампионска лига. През лятото на 2017 се завръща в Седан, които се борят за промоция за Лига 2 във Франция и които в момента водят в класирането на Националнат лига (Третото ниво на френския футбол). За Седан Туфик записва 8 мача през есенния полусезон.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    Бихме ги! Браво, машини! Гоуеми сме бе! Мачкаме наред тоя сезон.

  2. 11
    5

    Този път дадохме наставления на момчетата да играят здраво, а не като с наще жълти братя от Коматево ганкиното. Е ония ден на поляната в Коматево нямаше как да се напъваме, все пак от БотевЪ ни дадоха няколко играчи с които да избутаме сезоня, а ние трябваше да им се отблагодарим като правим шпалири на новата им набедена звездъ Дигу Кампус. Днес срещу буферите скачаме на кило кръв и метър кожа, няма да има нищо общо с разходката ни до гранде Коматево…

  3. 10
    16

    За съжаление на моите черно бели гей бандити нас никой не ни ебава.

  4. 11
    8

    Тоя е машина!!Тоя ще мачка!Ега си ,страхотни трансфери!

  5. 17
    3

    Спасов, помните ли, че Тотев и Титюков малко преди Коледа казаха, че до 20-Ти януари ще има разврзка по въпроса за базата на Локомотив Пловдив и чак след това и за стриежа?
    Хайде, като сте “голяма медия” и сте “първи” питайте и пишете нещо и по тези думи на градоначалниците ни!

Коментарите са затворени