СНИМКИ: Белия и още 7 от Ботев ще викат за Марица, коментаторът с жълтата брада на Диема и Дарик в „опасна“ близост до канарчетата

0
1789

Старши-треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров и 7 футболисти на Ботев бяха забелязани от репортер на PlovdivDerby.com да очакват началото на мача на волейболния Марица в зала Колодрума.

Интересно е, че в опасна близост до футболистите на канарчетата (Лазар Марин, Стивън Петков, Тодор Неделев, Панов, Димов, Радо Апостолов и Милко Георгиев) е коментаторът на Дарик радио и чест гост в студиата на Диема спорт Валери Станков, който наскоро боядиса брадата си жълта, след като се зарече, че ще стори това, ако Ботев вземе Купата на България.

Точно на срещуположната трибуна пък се настаниха футболистите на Локо Пд. Интересно е, че вратарят на Ботев Иван Чворович е седнал именно при играчите на градския съперник на канарчетата. Каква е причината можете да прочетете ТУК>>>

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.