Чворович се „вклини“ до отбора на Локо Пд в Колодрума СНИМКИ

1
2326

Отборът на Локомотив Пловдив е със сериозно присъствие в зала Колодрума, където момчетата на Бруно Акрапович ще подкрепят волейболния Марица. Най-отпред местата си са заели Александър Тунчев и Чавдар Цветков. Старшията от Босна пък е седнал на най-горния ред.

Прави впечатление, че до групата с футболисти на Локо Пд е и вратарят на Ботев Пловдив Иван Чворович. Той е седнал до сънародника си и треньор на вратарите на черно-белите Здравко Букарица, с който явно се познават. От другата страна на Букарица е новопривлеченият страж Росен Андонов. Част от футболистите на черно-белите пък са се „омешали“ с юношките на волейболния Марица.

Точно на отсрещната трибуна пък са разположени футболистите на Ботев Пловдив. Кой се вклини при тях можете да прочетете ТУК>>>

* Коментарите под тази статия не изразяват мнение и позиции на собтвениците на медията, както и на нейните автори. PlovdivDerby.com не носи отговорност за съдържанието на читателските коментари. Молим да се въздържате от обидни квалификации, заплахи, расова нетърпимост и т.н.

1 КОМЕНТАР

  1. Негативизма между новите агитки доведе до загубите даже на Марица…
    Успехите ще чакат до смяна на просташкия модел…

Comments are closed.