Спортният директор на Локомотив Пловдив Чавдар Цветков, заяви на живо пред камерата на PlovdivDerby.com, че грешките на Едуард Ераносян са стрували на Христо Крушарски 60 000 евро. Той направи този коментар по повод въпрос на репортера на PlovdivDerby.com ще стигне ли времето по време на паузата, за да се привлече централен нападател. “Няма да бързаме, за да не направим пак грешки. Грешките на Едуард Ераносян струваха на президента Христо Крушарски 60 000 евро”, заяви Чавдар Цветков.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    Чаво беше велик играч. Администрацията не му се отдава. Присъствието му в Локомотив е обида за неговото и на отбора реноме. Иди си с мир! Сега.

  2. 2
    2

    Нека да се върнем назад ,от както Ераносян стана треньор,на колко отбора беше треньор и какво играха те?Пияндето може до някъде да е прав за Едо! Ми

  3. 4
    5

    Kakto se kazva choveka e “priqtno podpiinal”…. CIRK LAINUTA NQMA SPIRACHKI!

  4. 16
    4

    Това пиянде не мога да го гледам за 5 стотинки работа не е свършил откакто е в Локомотив иначе ако намерим един централен нападател отборът не е толкова лош и може да се преборим за първата шестица.

  5. 14
    6

    Ами ти лампион ли си,фикус ли си,бе?! Нали бяхте тандем с Едо?! За нищо не ставаш,ей!!!!!

  6. 25
    12

    Недей да говориш за Едо алкохолик. Ти си най-голямата грешка на Локомотив в последните 2 години. Нито пари даваш, нито футбол играеш, нито нищо. И по време на интервюто си пиян. Шматка

    • 15
      16

      Какво обсъждаш ве жълтур да не би ти да даваш пари!Интриганти нещастни отбора е идеален с един нападател газим…Скрийте се експерти по всичко;)

Коментарите са затворени