Феновете на Витоша Бистрица, които са около 20 човека във ВИП-а на Лаута се държаха изключително непрстойно, видя репортер на PlovdivDerby.com. Още от първата минута на мача те започнаха на много висок глас да ругаят при всяко отсъждане на съдията. това накара един фен на Локо Пд да им направи забележка. В отговор един от привържениците на гостите метна пластмасова бутилка по него, което предизвика сериозно напрежение на официалната ложа. Един от гостите пък показа сериозен арсенал от псувни, което предизвика още по-гневна реакция от пловдивчани.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    2

    Така ще затънете с мустакатото наследство,че ще се молите за ново обединение със Спартак, ама тоя път нананайси и ще драпате като Тракийска слава Калояново. Ще.

  2. 7
    3

    Пичове от селата,в България е така/ако нямаш крадени пари,а Цецо е невинен/, който тръгва с фанфари,се прибира, както свари. Много си повярвахте, накрая ще изпаднете в свирепа битка с бандата на Лаптопа. Помнете ми думите.

  3. 15
    16

    Не им даваме мира на сопотските ментета. Бълват жлъч и злоба във всяка тема. Нищо тоя комплекс трудно се лекува.

    • 4
      7

      ШИЗОФРЕНИЯ ТИ Е ДИАГНОЗАТА !!!
      НЯМА ПО ЖАЛКИ !!!

      • 8
        6

        А ти,стринке от Стряма,калеко ли търсиш под теми за Локомотив,че и диагнози даваш? ТАва,дет’ го написа,от картонЪТ,що ти го води джипито ли го преписа?

  4. 7
    6

    Пълен смях ще падне в десетия кръг. Потрай малко:)

  5. 14
    10

    Нали сте много отворени бе мангали ???
    Шепа селяци ви ебаха майката !! Смешници!!!

  6. 4
    7

    Лелите от село,хайде прибирайте плетките и марш по леглата!

  7. 16
    13

    В Стара Загора бяхме около 700. Непосилна бройка за черно-белите ни приятелки дори на домакинство.

    • 2
      2

      Що се бихте бе киртак? И 10 000 да сте, все сте си сган! Оличеството не прави качеството!
      Иначе в зарата бяхте 300-400 сектака макс!

  8. 15
    18

    Комично е сопотските помаци с една трибуна да коментират посещение на мачове. Сега с цска и берое като ви мина еуфорията лъснахте колко ви е публиката на мачове.

    • 13
      8

      Тончев можеш ли да четеш?
      Има статистика бе мангал! Ботев е трети по посещаемост с 2275 души на мач след ЦСКА-София и Левски, сътветно 5913 и 3413 души. Източник:https://www.sportal.bg/news.php?news=657779 (Ако можеш да четеш)

  9. 18
    13

    Супер победа срещу най-слабия отбор в лигата.Прекрасна продукция,изнесена пред препълнените до краен предел трибуни.Както подвижната ни постройка от Практикер,която си кръстихме Бесика(нали сме наследници на древните беси все пак),така и ЛЕГЕНДАРНАТА ни трибуна спортклубЪ,на която за пореден път изписахме (а и се видя) перфектно надписът локомотив.За малко шепа бистришки селяни ни се опълчиха,но платените ни потници на централна трибуна си свършиха работата.Като цяло хубав мач,браво на гей-бандата долу на терена.Забравихме Мартина вече.САДЕ !!!!

  10. 27
    18

    Вчера някакъви манговци питаха колко сме били в Стара Загора.
    Вижте се гейчета, колко сте.
    20 човека ще ви набият на вашия стадион.
    Жалка работа.

  11. 14
    7

    Друго си е да налагаш свои на стадиона.

  12. 29
    15

    Аз искам да попитам,Локото защо пак са наказани…!?

  13. 36
    15

    В ложата на селския стадион винаги се събира най-долната измет. Някви гнусни шопари постоянно грухтят, особено ония адвокат Колев. Стойчо Стоилов за това ги нарече диви маймуни…

Коментарите са затворени