Омар Косоко стисна ръката, която ще хо храни богато чак до 2020 година. Бившият нападател на Ботев вече е футболист на Ал-Фуджейра. Ботев пък ще получат 250 000 евро от сделката, а Косоко ще прибира по 40 000 долара месечно.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 16
    6

    Срамота е Ботев да играе в Бургас.

    За стадион много лесно ще се получат нещата, трябва феновете да притиснат корумпираните общинари и държавата да даде поне 5-10мил.
    Не може да се краде само, суджуци и държавни субсидии за талибаните в България.
    Някой кмет да не го събличат или стрижат пред общината.

    Срамота е Ботев да играе в Бургас.
    Тези мачове за Лига Европа трябва да са в Пловдив, градът да привлича туристи и да има и да е един истински празник.

    Пари има !!! Държавата има пари !!!

    Само за талибаните в Лагерът в Харманли дават над 10мил годишно, даже и стадион и басейн им направиха в Лагерът.
    Половината войници на ислямска държава са на хранилка в Лагерът в Харманли и за тях държавата харчи милиони.
    По-добре е да се направи стадиона на Ботев и да остане за поколенията и следващите 100 год, отколкото талибани да изяждат и изсират милиони български пари на година!!
    Правителсвото е затънало до гуша в корумпирани сделки.
    Трябва малко зор да му се даде от феновете.
    5 до 10мил могът да бъдат дадени за няколко години да речем, не наведнъш.
    Нека ако трябва за българското първенство да са по 10-15 или 20 лева билитети, ако ще се играе на модерен стадион. То за пътни и бензин толкова пари се дават, по-добре по-скъп билет за мача, но да де играе на модерен стадион в Пловдив.

    Това ако бяха на левски или цска феновете досега техните знамена щяха да се веят над общината.
    Щом 10 000 души могат да ходета на мач и искат стадион, трябва да си го заслужат, като например 2000 са пред общината в Пловдив, 2000 са на магистрала тракия барикади и блокада, 2000 в София, 2000 пред Лагерът с Талибани в Харманли и 2000 готови чаката резерва. Да вимим дали държавата ще чуе исканията за стадиона.

    Новият стадион на Ботев трябва също така да приема мачове на националният отбор !!!
    Както и други спортни мероприятия и да допринася за туризма и посещаемоста на Пловдив.

    • 8
      14

      Така разсъждават проститутките и мангалите – освен ”дай” друга дума не употребяват !

      • Браво! Много точно му го каза!
        Какво друго може да се очаква от тази долна коматевска пасмина…те още от създаването си са научени да цоцат от нянката на държавата и сега тая нянка, като пресъхна и жълтите ритат, като за последно. Жив пример е каузата им за строежа! Всички видяхте, колко пари събраха, но иначе имат претенции да са нещо в града.При нас 1г. отборът се издържаше от фенове нещо, което при жълтите не може да се случи дори и на сън.Тяхното мислене е типично комунистическо все някой друг да им оправя резилите.Аз съм сигурен, че жълтите дори и гъзовете не могат да си обършат без чужда помощ.

      • Този път съм съгласен с тебе ! Всеки иска колежа, но не става така дай тук пари дай там пари !Къде ги видя тези 10хил нека да говорим реално само когато играем в Европа или мач финал за купата и някое дерби то там пак не сме 10хил.Ако на нас отпуснт 10 мил по тая логика трябва да отпуснат на Локо,Спартак и Марица а кой ей така ще тръгне да раздава милиони.Нека да не очакваме подкрепа от държавата , а да се насочим другаде !И колкото и да не искам да го кажа Лошо Куче е прав смени си доставчика ! САМО БОТЕВ !

  2. 10
    3

    Шиши няма да строи никакъв МОЛ. Предстои му да бъде разфасован за свинско месо и сланина!

  3. 15
    36

    АЛОО ПРОСТИ ПОМАЦИ,ВИЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ШИШИ ЩЕ ПРАВИ МОЛ НА ДУПКАТА,КЪВ КОЛЕЖ-МОЛЕЖ,А И ДА НЕ ЗАБРАВЯ БЛАГОДАРЯ НА УЕФА-ДОБРИ ПАРИ ИЗКАРАХ

    • 7
      11

      Тази ръка на Ал-Фуджейра да ходим ние да я целуваме и на колене да се молим, само този шейх може да построи стадиона.
      Ако трябва паметника на Ботев ще махнем и на шейха паметник ще вдигмен.
      Ал-Фуджейра Арена ще го кръстим стадиона.

  4. 28
    29

    Болната ни тема: “Колежа”. Трета година лъжи. Беше за 2 юни, после за17 юни след това около 20 юли, дойде август и т.н. Първо всеки спонсор ще строи трибуна, после ако влезем в групите ще можем да построим стадиона. Сега Палийски не спял и само за тоеа мислил. Протакане във времето.Лъжи и само лъжи. Използваха еуфорията покрай купата и евротурнирите. Да видим сега какво ново ще измислят. Аз не им вярвам.Достатъчно ме лъгаха.

  5. 21
    38

    Хм, канарчетата изкарали , изкара някой друг, който ни мотае с лъжи за стадиона.

    • 9
      2

      Господа,в света на дивия “южноамеркански”капитализъм в който живеем,в който тъй наречените бизнесмени ни лъжат брутално,не ни очаква нищо добро!Това е валидно както в личен,така ив какъвто си щете план.Крушарски щеше да прави европейски стадион.В Ботев се лъжат за колежа вече няколко години.Нищо сигурно,няма и на кого да вярваш!Не ни остава нищо друго,освен да се дразним във форумите едни други.Остава ни само надеждата!

Коментарите са затворени