Мартин Камбуров е поискал 40 000 лева на ръка, за да подпише договор с Берое, твърди “Меридиан Мач”. Въпреки че разсипаха с 4:1 Славия, заралии продължават да изпитват проблеми с поста на централния нападател. Дълго време от Берое се надяваха, че ще успеят да си осигурят услугите на Димитър Бербатов и така хем ще си направят реклама, хем ще имат качествен нападател, който да вдигне класата на отбора.

Камбуров бил склонен да направи компромис със заплатата си, но бил категоричен за въпросната сума на ръка. Легендарният голмайстор взимаше доста скромна за името си и възможностите си заплата в Локо (Пд), но също бе уговорил добра сума при подписването си.

Нападателят се раздели с тима от „Лаута“ преди две седмици, но иска да продължи кариерата си в елита, за да продължи с чупене на головите рекорди. В момента Императора има 189 попадения и е на четвърта позиция във вечната ранглиста на елита. На 5 гола пред него е Динко Дерменджиев.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    Е видя се що за легенда си !!! Парите,парите като в песента на АББА- мъни,мъни,мъни, Берое ще се издъни, ако пред Камбуров се огъне,колектива ще се срини, ако на Камбуров номера мини…..

  2. 11
    1

    Бравос,успех да се радваш дълги години на любовта на Марулите:))

  3. 17
    5

    ето един пример как от легенда може да се превърнеш в посмешище…. Защо, бе Байо?! Не се ли наяде? за няколко лева повече и някаква си гордост си готов да изпуснеш нещо много по-ценно като любовта на феновете! На Берое ли ще ставаш легенда на 35 години?!

      • 7
        3

        ами още по-лошо тогава. Извинявам се, не съм му любовница за да му знам рождения ден….

  4. 26
    5

    Тоя е голям голмайстор, но кръгла нула като човек! Алчна душичка!
    Добре, че го няма вече в Локомотив!

  5. 14
    24

    И в Бирой да ида, пак ще го слагам на селяните

    • 24
      16

      Ти винаги си го слагал на селяните от Лаута, знаем

  6. 33
    4

    Хахаха…крушката си има опашка.
    Ей не се наяде.

Коментарите са затворени