Снабдителят на Ботев е бразилци през последните 2 сезона – Иво Димов, подкани пловдивския клуб да си изпълни коректно задълженията към него. Агентът разкрива пред „Марица“, че канарчетата все още не са му осигурили полагащите се пари, свързани с последните трансфери на играчи от страната на кафето – Фернандо Вияна. Алваро Юлиано и за преминаването на Жоао Пауло от Ботев в Лудогорец. При Юлиано, който пристигна през това лято при жълто-черните, е платена част от комнсионната, а тази за трансфера на Пауло при разградчани също не е преведена.

„Чакам ги вече повече от половин година. Все пак трансферът на Жоао Пауло в Лудогорец спаси финансово Ботев през зимата. С мятам, че свършената работа от мен за подсилване на отбора със сравнително добри футболисти, които идват като свободни агенти в клуба и се съгласяват да играят за по-ниска заплата, заслужава да бъде оценена подобаващо. Така че г-н Палийски трябва да помисли и по този въпрос, а не постоянно да се отлага във времето. Аз върша своята работа с цел да осигуря качествени попълнения за Ботев според нуждите, изискванията и стила на тима. Това обаче може и да секне. Когато търся и водя футболисти, аз гарантирам с името си. За изчистването на финансовите взаимоотношения помежду ни от Ботев гарантираха с името на г-н Георги Самуилов. Вече казах, че най-добрият трансфер на бразилец при канарчетата предстои през зимата. Избирам го, разговаряйки с треньора Николай Киров и Асен Караславов, но как да им кажа, че ние работим за просперитета на отбора и да се доизгради стилът, който е запазена марка на Ботев, а оценката на моя труд липсва. Например при случая с Жоао Пауло за него не е платена трансферна сума, а само пари за заплати, след което той бе продаден срещу средства, надхвърлящи неколкократно това, което е дадено за възнагражденията му. Няма никакви проблеми със заплащането на заплатите на играчите, но дори и да се е случвало забавяне, те никога не са се оплаквали. И няма и как да е иначе, защото ги избирам не само според професионалните им качества, а и според чисто човешките им ценности“, обяви прел „Марица“ Иво Димов.

Агентът пожела успех на канарчетата в предстоящия мач с Марнтимо.

„Пожелавам на Ботев да отстрани португалците, а ние ще продължим да работим за възхода на отбора и както е казал Достоевски: „Красотата ще спаси света“. Това се отнася за стила на Ботев, който е харесван не само от фоновете в Пловдив“, завърши Димов.

25 КОМЕНТАРИ

  1. Що не плащате бе , това да не ви е да крадете тока в гетото или да крадете парите на хората като караибрахим.

  2. 2
    3

    Чакаме Иво да спаси Спартак Варна

  3. 5
    6

    Как ви мангизи бе пич ще има да взимаш папагалите квото лапнат чакай да си го върнеш а иначе са най големите балонаджий а ти си май последен на опашката след концесията но там Общината ще се произнесе скоро

  4. 8
    9

    Ето, на това му викат, циганска работа!
    Ония карат мерцедеси, а тока им няма кой да плати!
    Папагалите пък раздават премии по 3 и 5 бона, а Димов, който на практика им води качествените играчи има да взима сериозни суми, които чака повече от половин година!? Жалка история!
    Взеха пари от Жоао Паоло, уж били финансово стабилни, а дължат пари на този, който им прави отбора на практика?

  5. 14
    15

    Е какво толкова,футболерите на Кюстендилският урод не чакаха ли и те половин година?Чакаха!Ся ще чакат още полови година.

  6. 12
    20

    какуз такус са дървиш уа,ке ти платим га земем европата

  7. 24
    12

    Феновете на гей отбора да почват да метат улиците.

    • 10
      14

      Джони,много поздрави на твоето приятелче Жоро педерастчето ,и всички жълтурчета смеките китки!!!

      • 6
        5

        Пореден мангал в темите за Ботев Пловдив!!!!!!!!

      • 6
        2

        Мангал , не се опитвай да мислиш!!!!!!! Идвай на джамията да те изплюща , ама се изкъпи че е топло!!!

  8. 19
    14

    Положението изобщо не е розово ако Ботев не влезе в групите,нали Самуилов,Пимк и Кцм щяха да дадат 20 мил. за стадиона и август се започваше?

  9. 20
    16

    Като построим Колежа тогава ти си наред.

  10. 16
    26

    ЦИГАНИ КРАДЛИВИ СТИГА С АВАНТИТЕ!!!!!!

    • 9
      6

      Що да сми крадливи сиганите,пък и Крушо рече че парата е кът!Колкото до новите заплати-като плати Ботю гюлът,около Коледа.

  11. 16
    39

    Охо парички ?

    Парите от бразилците са инвестирани в Колежа.
    Може и в пиене !

    Изчакай малко да свърши Европейската Епопея.

    Ще има грозни сцени на събличане, стригане и къпане на автомивка на виновниците от ръководството.

    Разкриха ви !!!!

    • 18
      6

      Шшшът,бандата геьове никой не ги пита.

      • 5
        8

        Нека за разнообразие и ние да сме малко модерни,но вашата мекота енедостижима,а и цвета на екипа е цвета на педерастите!

Коментарите са затворени