Отборът на Маритимо обяви група от 19 футболисти за гостуването в Бургас на Ботев. Новината бе пусната от клубния сайт, докато отборът продължава да чака насрочването на нов полет от Фуншал до Лисабон, след като първият такъв бе отменен заради бурните ветрове на остров Мадейра. От португалската столица по план Маритимо трябва да продължи с чартър към Бургас в сряда. Треньорът на отбора Даниел Рамош ще разчита на следните футболисти в четвъртък в Бургас. Той няма да може да разчита на четирима играчи – Фабио Чина, Коронаш, Фабио Пачеко и Евертон.

Групата:

Вратари: Чарлс, Амир и Рафаел Броето Защитници: Бебето, Зайнайдин, Маурисио, Пабло, Диней, Луиш Мартинш и Жилдо Халфове: Ердем Сен, Ебер Беса, Гамбоа, Жеан Клебер Нападатели: Едгар Коща, Родриго Пиньо, Лундберг, Пикети и Рикардо Валенте

6 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    2

    Гледах контролата им с Лас Палмас 1:1 отзад бетон напред каквото стане!Ники ти ще ги наредиш, вече го доказа!На Лазур пеят името ти,а това по бг стадионите не се случва често!Успех канари!

  2. 5
    3

    Надявах се Пикети да не е в групата, но уви. Изключтелно бърз и напорист е. Ако играе, задължително трябва да бъде пресиран още щом получи топката. Хване ли я на скорост – лошо…..

  3. 4
    1

    Задължителна победа тук и то убедителна…с разлика!
    Там ще ви е трудно, ако не си решите мача още тук!!!
    Да не забравяме, че са португалци и първенството им е на светлинни години от нашето!!!Не ми се гледа сега, но миналата година са звършили 5-6ти, но пък са чисто нов отбор и нямат изижран официален мач.От това по-хубаво не може и да искате.Успех ви пожелавам, жълти!

      • Носител съм на подарената купа…дарение от големия брат Георги Домусчиев.Само абсолютен лаик може да си въобразява, че най-добрия отбор у нас Лудогорец може да играе ганкиното срещу вас и за цял мач да направят 2 атаки.Така като ги гледате Лудогорец наистина ли си въобразявате, че можете да ги биете хахаха…да, да и един мармод увива шоколада в станиол хихи.На нас главите не ни са заровени в пясъка!!!

  4. 6
    4

    Ако в Бургас Ботев не спечели мача убедително, за което има всички предпоставки, това може да се окаже фатално!
    4-ма основни на португалците не им играят. Задължителен резултат минимум 3-0. Вкарат ли гол тук, пак лошо.
    Мисля обаче, че всичко ще свърши в Бургас?! Маритимо са даже по-слаби от Бейтар!

Коментарите са затворени