Mаритимо и Ботев практикуват различни стилове на игра. Португалците залагат на здрава защита и контраатаки, докато Ботев предпочита по-дълго време да държи топката. Гледам да следя и да се информирам за ставащото в бившия ми отбор. През миналия сезон в един момент имаха сериозни проблеми, бяха близо до изпадащите, но треньорът Даниел Рамос ги стабилизира. Дадоха сериозна сума на Санта Клара, за да го вземат. Сега не знам как ще изглеждат през новия сезон. Разбрах, че са продали няколко играчи на Брага и нямам представа на какво ниво са заместниците, които са взели. Разчитат много на бразилци. Опасен играч е арменският нациоиал Кеворк Газарян Той обаче пропусна заради контузия края на миналия сезон и не знам, дали се е възстановил и дали ще играе. Със сигурност от гледна точка на разузнаването Маритимо ще има предимство, защото сезонът за Ботев вече започна. Най-новите официални мачове на Маритимо, които могат да се изгледат, са от края на миналия сезон. Хубавото за Ботев е, че вече натрупа 4 здрави срещи и ще е в по-добър игрови ритъм.

Като се има предвид от кои държави са двата отбора, нормално е в Португалия да считат своя отбор за фаворит, но са отнасят с респект към съперника си. За мен лично шансовете са равни 50:50 и ще се получат два много оспорвани мача. Като схема Маритимо използват същата като тази на Ботев 4-1-4-1.

За реванша ще има още две добри новини за Ботев. Първо, публиката не е нетърпелива и много темпераментна както на повечето отбори в страната и няма да създаде някаква невероятна атмосфера. Толерантна е. Трибуните ще са пълни. Второ, имат нов стадион и теренът ще е много добър. Неприятностите ще бъдат свързани с атмосферните условия. Температурата рядко е над 31 градуса, но влажността е висока. Заради нея се създава усещането за много по-горещо време и това е голям проблем за гостуващите отбори. От това, което показват от началото на сезона обаче смятам, че Ботев имат големи шансове.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    4

    Ти сам си опровергаваш думите май,а ? Никакво мяу няма да стане. Всеки който знае истинското лице на отбора, знае, че ако го покажем отново, мачовете са ни вързани в кърпа.

  2. 12

    Целият мач Маритимо – Лас Палмас 1:1, с отлично качество.
    Свържете се с Николай Киров, който го познава и му дайте линка….

    https://youtu.be/9E5XeIQH0Ng

    • 9
      1

      Маритимо вкараха гол от ъглов и разбъркване в наказателното поле !!
      На ботев слабото място е такива ъглови и статични положения.

      Тасев само за вторият отбор става, да се включва когато титулярите имат нужда от почивка.Дълбока резерва.
      Както и Крумчо.
      Трябваще да запазят Варела, беше супер, жалко че онзи измамник от Семтември го изгони.
      Голас също не беше зле за резервен вратар.
      Добре че Жадното беше съблякан навреме, иначе сега нямаше да има емоция, а Ботев щеше да е и по-зле от Левски.

  3. 12
    17

    Маритимо са посредствен отбор и жълтите имат уникален шанс да продължат напред.Не е като да играеш срещу някой титулуван отбор…тия са средняци.
    Не мога да повярвам жълтурите, колко много израстнаха, като отбор.Виждат се плодовете от труда на цялото им ръководство.Нямат голям бюджет, но на Коматево показват нагледно, как макар и с не голям бюджет, но с добра организация и професионална работа могат да се постигнат добри резултати!
    Крушарски не да ми плямпа глупости, че сме като разпасана команда, защото всичко започва от него, ами да види как се работи в клубове с малък бюджет и се постигат рзултати такива са БотевЪ и Дунав.

    • подарената купа до горд носител на подарената купа
      2
      6

      Ей педераст продажен…Защо славословиш жълтурите и плюеш по нашия президент?Сигурно си с Камбура и приятелчетата му? А те кога ще вземат акциите на отбора и ще го издържат? Ние всички локомотивци трябва да застанем зад нашия президент против Камбуров… А ти ГОРД НОСИТЕЛ НА ПОДАРЕНАТА КУПА си жалък предател и подлога на жълтите …НИЕ ИМАМЕ ВЕЛИК ОТБОР С ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ

      • ей жълто хамелион. защо крадеш никове?! Срамиш ли се да се наречеш папагал?!

Коментарите са затворени