Нападателят Стивън Петков си присъедини днес към Ботев (Пловдив). За това информираха от ръководството на клуба. Футболистът е свободен агент, след като се раздели с Монтана. Очаква се в близките часове той да подпише договор с “канарчетатата”. Треньорският щаб на Ботев иска да подсили атаката с български нападател и се очаква това да стане именно със Стивън Петков.  Неговото привличане пък показва, че най-вероятно “жълто-черните” ще продадат Омар Косоко към когото има интерес от клубове от Турция и арабски държави./БТА

27 КОМЕНТАРИ

  1. Ако коже комплесираните и неинформирани олигофрени да си задържат мнението за себе си…

    Едно време момчето се опитаха да го натопят за уреждане на мачове, но ако има някой малко сиво вещество ще му стане ясно, каква беше ахемата и за какво става на въпрос… също таа и всичко се доказа в съда!
    Конфликта със Сашко треньорчето беше точно заради тая случка и отношението му на него към Стивън…

    Само това, че има 7-8 гола в 20+ мача за Монтана миналия сезон говори много + това и мачовете не са пълни(ако се сметне математически ще се види колко пълни мача има всъщност и съотношение мачове-голове)… Като сложим в допълнение това, че Монатана беше последен и изпадна във Втора Лига говори много…

    Ако може мангалите от столичоново да не кочират стари статии, а и ако го.правят да лощират и развитието докрай, а не 20% от историята/ситуацията…

    Даде ли му се шанс съм аигурен, че момчето ще покаже много и ще се развое още в Ботев, а след това и Чужбина…

    САМО БОТЕВ!

  2. 2
    13

    Този не беше ли наказан за уреждане на мачове?? Точно за вас е!!

  3. 13
    2

    За Косоко арабите дават точно 200000 лева , което е малко по добре да си го запазим за мачовете в Европа може да ни докара повече пари до края на договора !

  4. 5
    11

    ALO MOLIV, BOJIKOV E SVOBODEN ,KVO CAKATE S NIKI KIROV,NAPANETE SE MALKO I GO DOKARAITE V BOTEV,VSE PAK E UNOSHA NA BOTEV,PAK SPITE…..DEISTVAITE,GAS PILE….

  5. 20
    3

    Няколко пъти съм писал, че това момче е голям талант и с представянето си в такъв невзрачен отбор като Монтана, го доказа. Дано да подпише, но той по-скоро играе като крило. Омар също играеше повече като халф и крило отколкото нападател. Ако са се спряли на Стивън, нама да сгрешат.
    Но за мен най-важните трансфери, бяха оставането на Генев и Тошко. За Косоко беше ясно, че няма как да остане, защото просто няма как да взема такива пари като в Турция. Да е жив и здрав и ако може да помогне в мачовете с Маритимо.

  6. 7
    12

    Todor The Great – na teb futbola ti e mnogo muten shtom mi hvalish totadjiqta stivun i tova nedorazumenie Tasev , koito za dva sezona nqma gol v A grupa . Gledai otbora , sledi go , radvai mu se , no nedei da redish sustava , muhlio

    • 7
      2

      Къв па си ти бе капут сплескан?
      Да ти напомням ли Стивън Петков на нас колко ни вкара?
      И аз искам напред да играе Суарес а от дясно да влиза Роналдо ама курец бате, тва са реалиите.

  7. 17
    3

    Когато и да съм го гледал срещу нас играе!Мисля ,че ще пасне на отбора!Не се притеснявайте ,характерат му не е лош,напротив мъжко момче е ,такива ни трябват! Добра новина,успех и на Косоко ,който си свърши работата и в Европа и за спечелването на купата!

  8. 16
    3

    Не мисля , че е на ниво но щом Белия го взима ще му се доверим !

  9. 13
    17

    ХАХА Ние от Локото пък взехме Пашов. Той е страхотен .Бележи и с двата крака и с глава. Но най важното е да сме зад Крушарски и против отцепниците начело с Камбуров. Ние имаме велик отбор с велик президент…..

  10. 30

    Доста противоречива до тук личност в Българския футбол, заради скандалите покрай уредени мачове. Май така и нищо не се доказа. След това беше в конфликт с Александър Димитров, който му беше треньор в Берое. Дано с напредване на възрастта да е улегнал. Иначе миналият сезон е вкарал 7 гола в 23 мача за Монтана, два от тях срещу Ботев. Поне като статистика не е зле. Все още е млад, ако работи здраво, има на къде да се развива.

    • 30
      2

      Той и Косоко беше едно шиле,ум да ти зайде,ама Белия му показа правия път.Тъй че…

      • 9
        2

        Така е! Признавам, че бях много скептичен, когато Косоко дойде. Киров успя да изкара най-доброто от него и в момента е в супер форма.

    • 26
      4

      Че то Локо кога е спирало,че пък да го почвате.

  11. 29
    4

    Не ми е любимец, но по-добре да се шанс на млад българин!

  12. 5
    26

    Дисциплинарната комисия към БФС спря правата на трима футболисти, свързани с избухналия скандал за черно тото около юношеския национален отбор.

    Освен вече станалото известно име на Даниел Гяуров, другите двама със спрени права са Стивън Петков от Лудогорец и Григор Григоров, който се познавал с Гяуров.

    Ето пълното решение на ДК:

    – Във връзка с образувано досъдебно производство по чл. 307 В от НК на основани чл. 46, ал.2 ДК спира състезателните права на футболистите Стивън Валентинов Петков, Григор Иванов Григоров и Даниел Филипов Гяуров до произнасяне от компетентните органи по случая.

  13. 5
    24

    Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че клубът се разделя със замесения в съмнения за „черно тото“ футболист Стивън Петков. Това лято Петков подписа договор с Лудогорец, след като предпочете офертата на шампионите пред тази на Левски, чиито юноша е. В края на миналата седмица гръмна и скандала с „черното тото“ в националния отбор до 19 години. Още тогава името на Стивън Петков бе замесено като главно действащо лице. Днес БФС официализира слуховете като спря правата на Петков и на още двама футболисти.

    „ Знаете, че се води разследване. Ние не сме нито съд, нито прокуратура, за да казваме дали някой е виновен или не. Дори и при най-малкото съмнение за нещо нередно, ние като клуб, сме длъжни да вземем мерки. Искам да кажа, че сме съдействали на компетентните органи от самото начало на случая. Стивън Петков още от петък не тренира с Лудогорец, като ние изчаквахме решението на Дисциплинарната комисия. Стивън Петков няма как повече да бъде наш футболист. Такова е становището на клуба. Ние имаме най-стриктни правила и си ги спазваме“ каза Петричев.

    • 29
      5

      Тръгне ли да прави шмекерии ще го изгоним като ники жадното…да си има едно наум

  14. 30
    3

    Искам Талибанска тишина !!!!

    Сичкото талибан от маалата да мълчи !

    Ботев побеждава в Лига Европа, Локу се моли на БХК за заем да си платят квартирите.

  15. 50
    3

    Спрете новините за Ботев. Линейките свършиха. Масови сърдечни удари и прерязани вени в циганските махали.

Коментарите са затворени